Vytvorte mydlá

Desiatky receptov na výrobu ručne vyrobeného mydla krok za krokom! To všetko nájdete na tomto blogu. Sú zadarmo a vychádzajú z dvoch predpokladov: ich výroba je cenovo dostupná a sú praktické a užitočné. Inými slovami, konečný výsledok môžete využiť na každodennú starostlivosť a rozmaznávanie svojej pokožky.

cat bl pt facer sabonetes

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vytvorte mydlá

Blog Gran Velada s receptami na výrobu domáceho mydla krok za krokom
Objavte na našom blogu, ako si doma vyrobiť domáce mydlo. Dávame vám k dispozícii bezplatné návody a recepty na výrobu prírodných mydiel, glycerínových mydiel, domácich peelingov, kúpeľových bômb, aby ste si mohli vychutnať chvíle relaxu bez toho, aby ste museli opustiť domov … Nájdete tu od tradičného receptu na výrobu domáceho olejového mydla, ako to robili naše babičky, až po nové techniky na výrobu atraktívnych mydiel.
To však nie je jediná vec! Objavíte aj príspevok, v ktorom je krok za krokom vysvetlené, ako vyrobiť tekuté mydlá na ruky, sprchový gél a šampón alebo glycerínové mydlá so zábavnými a originálnymi tvarmi: melón, zmrzlina, makrónky, koláčiky, lízanky …
Ak hľadáte recepty na domáce mydlá, ktoré môžete darovať ako detail na svadbu, krst alebo prijímanie, ste na správnom mieste.
V tomto blogu Gran Velada sme pre vás pripravili videá, v ktorých môžete vidieť, aké obohacujúce je vyrobiť si vlastné detaily pre hostí. Ukážeme vám, ako ich vyrobiť, a poskytneme vám nápady, aby ste ich mohli efektne a elegantne zabaliť.
Máme desiatky receptov a dlhoročné skúsenosti v odbore, takže vám radi odpovieme na všetky otázky, ktoré nám pošlete. Chceme, aby to bol priestor na výmenu skúseností, aby ste čo najviac využili vesmír DIY.
Uvidíte, že výroba vlastných mydiel má mnoho výhod. Medzi ne patria: budú lacnejšie, môžete ich vyrobiť z prírodných a najkvalitnejších surovín a tiež si ich prispôsobiť podľa svojich predstáv.
Pustite sa do práce!