Ezoterické sviečky

Naučte sa vyrábať esoterické sviečky pomocou návodov, ktoré nájdete na našom blogu, a zapáľte si ich doma na vykonávanie svojich rituálov. Vychutnajte si mágiu ezoterických sviečok a energiu, ktorú prenášajú!

subcat bl pt velas esotericas

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ezoterické sviečky

Ezoterické sviečky sú veľmi účinným nástrojom, ktorý má moc premieňať negatívne energie na svetelné a spájať plameň neba so zemou, teda éterickú úroveň s hmotnou. Tu sa naučíte, ako si vyrobiť ručné ezoterické sviečky na svoje rituály.

Naučíme vás, ako si vyrobiť vlastné ezoterické sviečky, ktoré vám pomôžu s tými aspektmi života, ktoré chcete premeniť alebo zlepšiť. A to, že ezoterické sviečky sú spôsobom komunikácie so svetlom a svetelnými a pozitívnymi energiami.

V príspevkoch esoterických sviečok sa používajú nástroje na uľahčenie otvárania, komunikácie a riešenia ťažkostí, ktoré sa v živote objavujú, pričom sa pracuje s aspektmi, ako sú láska, zdravie, vzťahy, prosperita, ochrana

Okrem toho, že si ukážeme, ako krok za krokom vyrobiť ezoterické ručne vyrábané sviečky, podelíme sa o rituály, ktoré pomáhajú štruktúrovať duševnú a duchovnú prácu, ktorá sa so sviečkami vykonáva. Dôraz kladieme na úctu a vážnosť pri vykonávaní rituálov so sviečkami, pretože sú mocným nástrojom na vitálne, fyzické a duchovné otvorenie.

Prináša nové svetlo do vašej skúsenosti s Gran Veladou a ezoterickými sviečkami, ktoré si budete môcť jednoduchým spôsobom vyrobiť doma. V jednotlivých návodoch nájdete recept krok za krokom, zoznam ingrediencií a rituál, s ktorým sú spojené. Týmto spôsobom budete ťažiť z ich energie. A je to tak, že vám nielen vysvetlíme, ako si vyrobiť ezoterické sviečky, ale budete mať prístup aj ku konkrétnym návodom na použitie každej sviečky.

Krok za krokom sa môžete naučiť, ako pracovať s anjelskými energiami a vyrobiť si vlastné ezoterické sviečky na základe našich rituálnych receptúr.
Výroba ezoterických sviečok
Výroba ezoterických sviečok je oveľa jednoduchšia, než sa môže zdať. V tomto prípade je potrebné zvážiť tri základné aspekty: formu, ktorú chceme, aby naša sviečka mala, farbu a aromatiku. A všetky sa týkajú rôznych typov rituálov.

Napríklad ak chceme vykonať rituál súvisiaci s prosperitou, odporúča sa sviečka v tvare špirály a zelenej farby; pre rituály, ktoré nám pomáhajú strihať putá, sú ideálne sviečky v tvare nožníc, červené alebo modré, podľa toho, čo hľadáme.

Pri výrobe ezoterických sviečok je teda veľmi dôležité ujasniť si, na čo ich budeme používať. Po tom, ako poznáme rituál, ktorý chceme vykonať, môžeme dať našim sviečkam určený tvar, farbu a vôňu.

V internetovom obchode Gran Velada nájdete materiály potrebné na výrobu ezoterických sviečok, ktoré sú vám k dispozícii. Ide o kvalitné materiály, s ktorými sa vám bude veľmi dobre pracovať, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s výrobou sviečok. Nechajte svoje pochybnosti bokom a pustite sa do veľmi obohacujúceho učenia!

Pri výrobe ezoterických sviečok je podstatná forma, pretože vďaka nej dosiahneme, aby mali požadovaný tvar. V Gran Velade máme formy na ezoterické sviečky vyrobené zo silikónu, ktoré sa vyznačujú odolnosťou, trvanlivosťou a nepriľnavosťou. Každá z nich vám pomôže vyrobiť ezoterické sviečky na rôzne rituály.

Okrem formy budete potrebovať: parafín, vonnú esenciu alebo esenciálny olej, farbivo a knôt. S týmito ingredienciami si budete môcť ľahko vyrobiť ezoterické sviečky doma. A čo je najlepšie, môžete si ich prispôsobiť podľa svojich energetických a duchovných potrieb a môžete si ich vyrobiť toľko, koľko budete chcieť.
Farebné ezoterické sviečky
Ako sme už komentovali, pri ezoterických sviečkach je kľúčový tvar, ako aj farba. Podľa toho, ktorú z nich použijeme, zvýšime niektoré energie alebo iné. Preto by sme mali mať na pamäti farby ezoterických sviečok.

Na získanie farebných ezoterických sviečok je nevyhnutné pri príprave použiť kvalitné farbivá, napríklad tie z Gran Velady . Naša rada znie: vyberte si tekuté farbivá na sviečky, pretože sa veľmi ľahko používajú. Stačí pridať niekoľko kvapiek do rozpusteného parafínu a ten bude mať požadovanú farbu.

Na čo sa používajú jednotlivé farby? Tu ponechávame stručné vysvetlenie. Nezabudnite, že pri vstupe do príspevku nájdete všetky informácie o nej.

V ezoterických sviečkach sa biela farba používa na podporu harmonického prostredia a posilnenie väzieb; čierne sviečky pomáhajú odháňať negatívne energie, zelené sa používajú pri rituáloch prosperity, rovnako ako zlaté.

Používanie ezoterických modrých sviečok pomáha znovu nadobudnúť rovnováhu v čase zmien a červené sviečky sú sviečkami lásky par excellence. Na druhej strane oranžová farba sa spája s podnikavosťou.

Ezoterické fialové sviečky sú ideálne na meditáciu, pretože nám pomáhajú jasnejšie myslieť; a ružové sviečky sa používajú pri zmierovacích procesoch a na prilákanie radosti. A napokon maroon sviečky súvisia s prírodou a strieborné so ženskou energiou.
Ezoterické sviečky na rituály
Ezoterické sviečky na rituály umožňujú pracovať na rôznych aspektoch: zlepšenie zdravia, ekonomiky, lásky … Ukážeme vám napríklad, ako použiť sviečku v tvare nožníc na prestrihnutie väzieb; kľúča na otvorenie ciest; alebo postavy na ochranu domu a detí.

Pri rituáloch s ezoterickými sviečkami zohrávajú aromáty kľúčovú úlohu, ako vysvetľujeme v príspevku. Vôňu sviečok získate pridaním aromatickej esencie alebo esenciálneho oleja. akú vôňu použiť? Záleží to, podobne ako pri farbách, na vašich cieľoch.

kanela má afrodiziakálnu vôňu, ktorá stimuluje kreativitu; cedar upokojuje stavy hnevu a agresie a prispieva k uvoľneniu; zatiaľ čo kokos pomáha eliminovať negatívne energie. lavanduľa upokojuje nervy a ruže zmierňujú úzkosť a smútok. Toto je len niekoľko príkladov použitia vôní v ezoterických rituáloch so sviečkami.

Keď už vieme, aký tvar, farbu a vôňu chceme, aby mali, pozrieme sa na to, ako krok za krokom vyrobiť ezoterické sviečky. Nechajte si ujsť detaily tohto návodu a ak chcete vidieť viac podobných, navštívte rôzne príspevky, ktoré máte k dispozícii na našom blogu.

https://youtu.be/zUr2w8XU6r8

Ak sa v priebehu celého procesu budete potrebovať poradiť, môžete tak urobiť telefonicky na 976 86 74 74, zaslaním e-mailu na contacto@granvelada.com alebo zanechaním svojej otázky v sekcii komentáre.

Dúfame, že náš príspevok o ezoterických sviečkach vám bude užitočným a podnetným nástrojom. Nech po zapálení sviečky svetlo zaplaví váš život a všetko bude priaznivé.
Tak to je a tak to bude!