Ezoterické sviečky

Naučte sa vyrábať ezoterické sviečky pomocou návodov, ktoré nájdeš na našom blogu, a zapáľ si ich doma na vykonávanie svojich rituálov. Vychutnaj si kúzlo ezoterických sviečok a energiu, ktorú prenášajú!

subcat bl pt velas esotericas

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ezoterické sviečky

Ezoterické sviečky

Ezoterické sviečky sú veľmi účinným nástrojom, ktorý má moc transformovať negatívne energie na svetelné a spájať plameň neba so zemou, t. j. éterickú rovinu s hmotnou rovinou. Tu sa dozvieš, ako si vyrobiť ručné ezoterické sviečky na svoje rituály.

Naučíme ťa, ako si vyrobiť vlastné ezoterické sviečky, ktoré ti pomôžu v tých aspektoch tvojho života, ktoré chceš transformovať alebo zlepšiť. A že ezoterické sviečky sú spôsobom komunikácie so svetlom a pozitívnymi energiami.

V príspevkoch ezoterických sviečok sa používajú nástroje, ktoré uľahčujú otvorenie, komunikáciu a riešenie ťažkostí, ktoré sa v živote objavujú, pričom sa pracuje s aspektmi, ako sú láska, zdravie, vzťahy, prosperita, ochrana…

Okrem toho, že si krok za krokom ukážeme, ako si vyrobiť ručné ezoterické sviečky, podelíme sa o rituály, ktoré pomáhajú štruktúrovať duševnú a duchovnú prácu, ktorá sa so sviečkami vykonáva. Pri vykonávaní rituálov so sviečkami kladieme dôraz na úctu a vážnosť, pretože sú mocným nástrojom na vitálne, fyzické a duchovné uvoľnenie.

Vnes do svojho prežívania nové svetlo s Gran Veladou a ezoterickými sviečkami, ktoré si možno ľahko vyrobiť doma. V jednotlivých návodoch nájdeš recept krok za krokom, zoznam ingrediencií a rituál, s ktorým sú spojené. Takto budeš mať z ich energie úžitok. Vysvetlíme ti nielen spôsob výroby ezoterických sviečok, ale budeš mať prístup aj k návodom na ich výrobu.

Krok za krokom sa môžeš naučiť pracovať s anjelskými energiami a vyrobiť si vlastné ezoterické sviečky podľa našich rituálnych receptov.

Ako si vyrobiť ezoterické sviečky

Výroba ezoterických sviečok je oveľa jednoduchšia, ako sa môže zdať. V tomto prípade je potrebné zohľadniť tri základné aspekty: tvar, ktorý chceme, aby naša sviečka mala, farbu a vôňu. A všetky súvisia s rôznymi typmi rituálov.
Napríklad ak chceme vykonať rituál súvisiaci s prosperitou, odporúčame zelenú sviečku v tvare špirály; na rituály, ktoré nám pomáhajú strihať putá, sú ideálne sviečky v tvare nožníc, červené alebo modré, podľa toho, čo hľadáme.
Pri výrobe ezoterických sviečok je preto veľmi dôležité ujasniť si, na čo ich budeme používať. Keď vieme, aký rituál chceme vykonať, môžeme dať našim sviečkam špecifický tvar, farbu a vôňu.

V internetovom obchode Gran Velada sú k dispozícii materiály potrebné na výrobu ezoterických sviečok. Ide o kvalitné materiály, s ktorými sa ti bude pracovať veľmi dobre, aj keď nemáš žiadne predchádzajúce skúsenosti s výrobou sviečok. Odlož svoje pochybnosti a pusti sa do veľmi obohacujúceho učenia!

Tvar ezoterických sviečok.

Tvar je pri výrobe ezoterických sviečok zásadný, pretože práve ním sa dá dosiahnuť požadovaný výsledok. V spoločnosti Gran Velada máme formy na ezoterické sviečky vyrobené zo silikónu, ktoré sa vyznačujú odolnosťou, trvanlivosťou a nepriľnavosťou. Každá z nich ti pomôže pri výrobe ezoterických sviečok na rôzne rituály.
Okrem formy budeš potrebovať: parafín, vonnú esenciu alebo esenciálny olej, farbivo a knôt. S týmito ingredienciami možno ľahko vyrobiť ezoterické sviečky doma. Najlepšie je, že si ich môžeš prispôsobiť podľa svojich energetických a duchovných potrieb a vyrobiť si ich toľko, koľko chceš.

Farebné ezoterické sviečky

Ako sme už spomenuli, pri ezoterických sviečkach je kľúčový tvar, ako aj farba. Podľa toho, ktorú z nich použijeme, zvýšime niektoré energie alebo iné. Preto musíme brať do úvahy farby ezoterických sviečok.

Na získanie farebných ezoterických sviečok je nevyhnutné pri príprave použiť kvalitné farbivá, napríklad tie z Gran Velady . Naša rada znie: vyber si tekuté farbivá na sviečky, pretože sa veľmi ľahko používajú. Stačí pridať niekoľko kvapiek do rozpusteného parafínu a ten bude mať požadovanú farbu.

Na čo slúžia rôzne farby? Tu je stručné vysvetlenie.

V ezoterike sa biele sviečky používajú na podporu harmonickej atmosféry a posilnenie väzieb; čierne sviečky pomáhajú odháňať negatívne energie; zelené sa používajú pri rituáloch prosperity, rovnako ako zlaté.
Používanie modrých ezoterických sviečok pomáha obnoviť rovnováhu v čase zmien a červené sviečky sú kvintesenciou sviečok lásky. Oranžová farba sa spája s podnikaním.
Fialové ezoterické sviečky sú ideálne na meditáciu, pretože nám pomáhajú jasnejšie myslieť, a ružové sviečky sa používajú na zmierenie a priťahovanie radosti. A napokon bordové sviečky súvisia s prírodou a strieborné sviečky so ženskou energiou.

Ezoterické sviečky na rituály

Ezoterické sviečky na rituály umožňujú pracovať na rôznych aspektoch: zlepšenie zdravia, ekonomiky, lásky… Ukážeme ti napríklad, ako použiť sviečku v tvare nožníc na prestrihnutie väzieb; kľúča na otvorenie ciest; alebo postavy na ochranu domu a detí.

Akú vôňu použiť?

Pri rituáloch s ezoterickými sviečkami zohrávajú zásadnú úlohu vône, ako sme vysvetlili v príspevku. Vôňu sviečok dosiahnete pridaním aromatickej esencie alebo esenciálneho oleja. Akú vôňu použiť? Záleží, podobne ako pri farbách, na vašich cieľoch.

Škorica má afrodiziakálnu vôňu, ktorá stimuluje kreativitu, céder upokojuje stavy hnevu a agresie a prispieva k uvoľneniu, zatiaľ čo kokos pomáha eliminovať negatívne energie. Levanduľa upokojuje nervy a ruže zmierňujú úzkosť a smútok. Toto je len niekoľko príkladov použitia vôní v ezoterických rituáloch so sviečkami.
Teraz, keď už vieme, aký tvar, farbu a vôňu chceme, aby mali, pozrime sa, ako krok za krokom vyrobiť ezoterické sviečky. Nenechajte si ujsť detaily tohto návodu, a ak chcete vidieť viac podobných, navštívte rôzne príspevky dostupné na našom blogu.

Ak budeš potrebovať poradiť v priebehu celého procesu, môžete tak urobiť zaslaním e-mailu na adresu support@granvelada.sk, alebo zanechaním otázky v sekcii komentárov.
Dúfame, že náš príspevok o ezoterických sviečkach bude pre teba užitočný a podnetný na zamyslenie. Nech svetlo zaplaví tvoj život a po zapálení sviečky bude všetko priaznivé.