NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pozornosti

Nápady na domáce darčeky

Hľadáš nápady na domáce darčeky a pozornosti z podujatí? Pozri si naše návrhy na výrobu darčekov pre všetky druhy podujatí. Nájdeš tu nápady na vlastnoručne vyrobené darčeky na Deň matiek alebo Deň otcov; na narodeniny; na Valentína…

Ponúkame aj návrhy na výzdobu na oslavy, narodeniny alebo Halloween. Ponorte sa do nášho blogu a nájdi ideálny darček pre svoje podujatia!

Pozornosti na podujatia, ktoré navrhujeme, sú veľmi rozmanité a všestranné. Prispôsobia sa množstvu osláv a môžeš si ich prispôsobiť podľa svojich predstáv. Môžeš nimi prekvapiť svojich hostí alebo dodať originálny nádych svojmu domovu pri rôznych udalostiach.

Uvidíš, že svet DIY otvára veľmi široké možnosti na výrobu darčekov. Dúfame, že naše nápady a návrhy ti pomôžu pri formovaní svojich vlastných výtvorov.

Darček z oslavu
Domáce mydlá, sviečky, ručne vyrobená kozmetika sú súčasťou zoznamu darčekov z oslavy, ktoré ťa naučíme vyrábať krok za krokom.

Dávaš prednosť nápadom na výzdobu domova na Halloween alebo na párty? Aj tu ti zanecháme rôzne návrhy. Daj sa do práce a vytvor jedinečné podujatia, ktoré vsadia na DIY!