Vianočné remeslá

Ak hľadáš nápady na vianočné remeslá, si tu na správnom mieste. Tu sa dá objaviť nekonečné množstvo návrhov, pomocou ktorých možno prejaviť svoju najkreatívnejšiu stránku a navrhnúť jedinečné vianočné remeslá.
Aké vianočné výtvory si môžeš vyrobiť? Toľko, koľko si len dokážeš predstaviť. Potrebuješ len ten správny materiál, ktorý nájdeš v Gran Velada. Tu nájdeš inšpiráciu a uvidíš, aké jednoduché je vyrobiť všetky druhy vianočných výrobkov.
Doma si môžeš vyrobiť množstvo vianočných dekorácií a remeselných výrobkov: ozdoby na stromček, dekoratívne vianočné sviečky, figúrky do betlehema…! O nápady nebudete mať núdzu. V skutočnosti ti v tomto blogu ukážeme bezplatné návody, aby si sa mohol naučiť vyrábať tieto druhy remesiel.

subcat bl pt artesanato de natal

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vianočné remeslá

Ručne vyrobené vianočné ozdoby

Množstvo vianočných dekorácií si môžeme vyrobiť doma: ozdoby na stromček, dekoratívne vianočné sviečky, figúrky do betlehema…! O nápady nebude núdza. V skutočnosti na tomto blogu ukážeme bezplatné návody, aby si sa mohol naučiť vyrábať tento druh výtvorov.
S lacnými a ľahko získateľnými materiálmi a bez investovania veľa času si budeš môcť vytvoriť elegantné a uletené vianočné výrobky, ktorými si môžeš ozdobiť svoj domov alebo ich darovať ako darček. Nenechaj si ujsť návody krok za krokom, ako ich vyrobiť!
Ručne vyrobené vianočné ozdoby majú vždy nádych originality, ktorý ich robí exkluzívnymi, odhodlanie a starostlivosť, s akou sú vyrobené, sú na nezaplatenie! A čo je najlepšie, mnohé z týchto vianočných remesiel sú ideálne na zábavné rodinné chvíle, dokonca aj deti sa môžu zapojiť! Určite sa skvele zabavia, keď budú súčasťou organizácie takéhoto intímneho sviatku pre všetkých. Chladné zimné popoludnie sa tak môže stať veľmi hrejivým rodinným dňom.
S našimi návrhmi a tvojou fantáziou sa duch Vianoc dostane do každého kúta tvojho domova. V celom okolí nebude rovnaká výzdoba! To je jedna z výhod ručných prác, že získaš jedinečné a úplne individuálne dekorácie.
Uvidíš, že výroba týchto vianočných ručných prác ti nezaberie veľa času, pretože sú jednoduché. Navyše stupeň náročnosti je minimálny. Budeš si môcť vyrobiť jedinečné veci domácim, rýchlym a úsporným spôsobom, takže sa pusť do práce a uveď do praxe vianočné remeslá, ktoré ti navrhujeme!
Pokiaľ ide o výrobu vianočných dekorácií doma, existuje veľa možností. Ukážeme ti napríklad, ako si vyrobiť ozdoby na stromček. Ich výroba je veľmi jednoduchá a môžeš si vybrať postavičky a farby, ktoré sa ti najviac páčia, čo je jedna z veľkých výhod výroby vianočných ozdôb doma!
Tieto vianočné ozdoby možno vyrobiť pomocou sadry alebo živice na vodnej báze a minerálnych pigmentov na ich zafarbenie. Všetky tieto výrobky nájdeme v internetovom obchode Gran Velada spolu s mnohými ďalšími, ktoré dajú voľný priebeh tvojej kreativite.

Betlehem

Rozmýšľaš nad výrobou vlastného betlehemu? Je to oveľa jednoduchšie, ako si to myslíš. Tak si nenechaj ujsť náš návod, v ktorom ti krok za krokom ukážeme, ako ho vyrobiť. Môžeš si ho vyrobiť podľa vlastného vkusu, pretože všetko závisí od formy, ktorú si vyberieš. Môžeš si vybrať niečo klasické alebo niečo modernejšie a minimalistickejšie. V spoločnosti Gran Velada ti ponúkame širokú škálu foriem na tvarovanie betlehemu podľa tvojho výberu.

Ručne vyrábané vianočné darčeky

Okrem dekorácií do domácnosti si môžeš vyrobiť aj vlastnoručne vyrobené vianočné darčeky. Budú tak oveľa osobnejšie. Obdarovaného určite poteší, že ide o úplne ručne vyrobený darček.
Ktoré ručne vyrobené darčeky na Vianoce budú hitom? Určite budeš mať úspech s niektorými krásnymi mydlami. Ak chceš vyrobiť niečo jednoduché a zároveň elegantné, rozhodni sa pre formičky s nejakým vianočným reliéfom. Vyrob ich v bielej farbe a detaily zvýraznite zlatou sľudou alebo zlatou mydlovou farbou. Získaš tak veľkolepé mydlá! Sú to jednoduché, lacné a originálne domáce vianočné remeslá. Výsledok? Veľmi praktické mydlá, ktoré určite urobia dojem.
Možnosti, ktoré mydlá ponúkajú, pokiaľ ide o navrhovanie darčekov pre vianočné remeslá, sa tu nekončia. Ak chceš, aby sa na výrobe podieľali aj deti, môžeš si vybrať formičky s originálnymi tvarmi, ako napríklad Ježiško, Traja mudrci, hviezdy, stromčeky, zvončeky… Vyber si rôzne modely a budeš sa výborne baviť!

Internetový obchod Gran Velada

V internetovom obchode Gran Velada nájdeš širokú škálu materiálov na výrobu domácich vianočných darčekov. Ak sa rozhodneš pre mydlá, nájdeš tu mydlá na báze glycerínu, formy, farbivá, esencie… Skrátka všetko, čo potrebuješ.
Ak chceš vyrobiť iné druhy ručne vyrobených vianočných darčekov, stačí si pozrieť naše návrhy. Parfumy, osviežovače vzduchu, kozmetika… Všetko domáce.
A kto by nechcel dostať napríklad sadu do kúpeľa alebo krabičku s prírodnou kozmetikou? Preto sú tieto typy ručne vyrobených vianočných darčekov istým hitom.
Pozri sa na možnosti, ktoré navrhujeme, vyber si tú, ktorá sa podľa teba bude obdarovanému najviac páčiť, a uplatni ju v praxi – nájdeš tu dokonca nápady na vianočné ručné práce pre tajného Santu! Takto s veľmi malým rozpočtom získaš veľmi milý darček.

Vianočné detaily

Sviečky sú jedným z vianočných darčekov par excellence. Možno ich vyrobiť na výzdobu svojho domova alebo ich darovať rodine a priateľom. Dokážeš vyrobiť také krásne sviečky, že nebudeš vedieť, ktorú si vybrať. V tomto blogu nájdeš desiatky nápadov, aby si ich mohol ľahko vyrobiť doma.
Sviečky sú vianočné dekorácie plné symboliky, pretože pomáhajú vytvárať teplú a útulnú atmosféru; dokonalé prostredie, v ktorom si môžeš tieto dni užiť s rodinou. Sviečky v tvare hviezdy, vianočné ozdoby, sviečkové dekorácie… Ako vidno, možnosti sú nekonečné.
Milujeme Vianoce a radi sa s vami všetkými podelíme o našu vášeň! Je skutočným zadosťučinením vidieť výsledky, ktoré sa dosiahnu pri praktickom využití tohto typu vianočného remesla. Preto ťa vyzývame, aby si ich uviedol do praxe, či už ide o rodinnú aktivitu, výzdobu tvojho domova alebo darček.
Sme ti k dispozícii v prípade akýchkoľvek otázok, ktoré by si mohol mať počas procesu: pred, počas a po. Svoje otázky nám môžete poslať prostredníctvom sekcie komentárov, e-mailom na adresu support@granvelada.sk.

Nechaj sa pohltiť vianočnou atmosférou a popusti uzdu svojej kreativite pri tvorbe originálnych domácich vianočných remesiel! Bez toho, aby si minul veľa peňazí, si môžeš vyzdobiť svoj domov a vyrobiť krásne vianočné darčeky – vyskúšaj to a nezabudni nám dať vedieť o výsledkoch!