Domáce masky

Domáce masky sú ďalším zdrojom blahodarných účinkov a živín pre pleť. Osviežujú, hydratujú a spevňujú. Ak si chcete užívať tieto vlastnosti, uveďte do praxe jeden z našich receptov na domáce masky! Ktorú z nich si vybrať? Prelistujte si príspevok a podrobne sa dozviete o jej výhodách pre vašu pleť.

subcat bl pt mascaras caseiras

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Domáce masky

Domáca maska na tvár
Výroba domácej masky na tvár je jednoduchá, zaberie vám len pár minút a nemusíte minúť veľa peňazí. Najlepšie zo všetkého je, že si ich môžete vyrobiť podľa typu pleti a s rôznymi vlastnosťami: regulačné, hydratačné, čistiace, tonizujúce, remineralizačné … Stačí zistiť, čo vaša tvár potrebuje, a vyrobiť si domáce masky, ktoré tieto nedostatky vynahradia.

Nahliadnutím do jednotlivých príspevkov sa dostanete ku všetkým receptom na domáce masky na tvár s zložkami, krokom a videom, aby ste videli, aké jednoduché je to urobiť doma. Nájdete tam aj podrobné vlastnosti, ktorými každá z domácich masiek prispieva k vašej pleti. Skontrolujte, ktorá je pre vás najlepšia, a pustite sa do práce!

Správny výber domácich masiek je nevyhnutný, aby boli výsledky podľa očakávania. Preto by ste si v prvom rade mali ujasniť svoje potreby. Čo hľadáte v maske? Odtiaľ si vyberiete ingrediencie a uvediete ich do praxe. V internetovom obchode Gran Velada nájdete k dispozícii širokú škálu výrobkov na výrobu domácich masiek. Všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky jediným kliknutím.

Pokiaľ ide o výrobu domácich masiek na rostrum, môžete si vybrať, či chcete ingrediencie zmiešať a aplikovať ich priamo na pleť, alebo môžete použiť komprimovanú celulózovú masku. Tie sú ideálne, ak sa chystáte používať veľa tekutých produktov, pretože pri kontakte s nimi maska prevezme tvar vašej tváre, absorbuje vlastnosti a stačí ju len priložiť na pokožku, aby ste si uvedomili jej výhody. Ďalšou možnosťou je výroba domácich masiek s bázou peel off, v tomto prípade je veľkou výhodou, že sa veľmi ľahko odstraňuje.
Prírodné masky na pupienky
Mastná a aknózna pleť si vyžaduje špeciálnu a neustálu starostlivosť a prírodné masky na pupienky nemôžu v kozmetickej rutine chýbať. Odporúča sa ich aplikovať dvakrát týždenne a pre účinnejšie výsledky kombinovať účinné zložky.

Aké zložky môžeme použiť na naše domáce masky na pupienky?

Prášok z citróna: čistí, prečisťuje a osviežuje pleť.
Aloe vera: hydratuje a hojí.
Zelená argila: čistí, prečistí a reguluje nadbytočný kožný maz.
Aktívne uhlie: odstraňuje nečistoty, hromadí a absorbuje prebytočnú mastnotu.
Bentonitový íl: absorbuje nečistoty a hydratuje.
Kosmetická síra: kontroluje nadbytočnú mastnotu a znižuje zápaly.

S týmito produktmi ako základom si môžete vyrobiť prírodnú masku na pupienky. Nezabudnite, že je dôležité dodržiavať dávkovanie použitia stanovené výrobcom.

Toto sú len niektoré z mnohých prírodných zložiek, ktoré môžete použiť na výrobu domácich masiek na pupienky, ale existuje ich oveľa viac. V našich receptoch nájdete mnoho ďalších nápadov na starostlivosť o pleť a boj proti nadmernej mastnote.

Pustite sa do toho a uveďte niektoré z týchto prírodných masiek na pupienky do praxe a vidíte výsledky! Chcete vidieť, aké je to jednoduché? Tu je video, v ktorom krok za krokom uvidíte, ako si vyrobiť domácu masku z dreveného uhlia. Podobné návody nájdete v rôznych príspevkoch.

https://www.youtube.com/watch?v=pry4zDAKvAE&feature=emb_title
Prírodná maska na tvár
Pokiaľ ide o výrobu prírodných masiek na rostrum, existuje niekoľko ingrediencií, ktoré sa stanú vašimi spojencami. Hovoríme o sušených práškových rastlinách, výťažkoch z rastlín, hydrosoloch, íloch a bahne. Ich kombináciou si môžete vytvoriť prírodné masky na tvár podľa typu vašej pleti. Jednoduché, rýchle a lacné!

Chcete napríklad tonizujúcu masku? Vezmite kakaový prášok a pripravte si domáce masky na tonizáciu pleti; na boj proti vráskam: kolagénový závoj bude skvelým spojencom. Ak chcete extra prísun vitamínov, môžete sa rozhodnúť pre celulózovú masku na tvár s vitamínom C a na hydratáciu sú skvelými spojencami ružový íl a výťažok z nechtíka lekárskeho. Toto sú len niektoré z prírodných masiek na tvár, ktoré si môžete ľahko vyrobiť doma.

Keď si ich už vyrobíte, ako použijete prírodné masky na rostrum? Je to jednoduchý a rýchly postup. Prvá vec, ktorú treba mať na pamäti, je, že pleť musí byť pred aplikáciou masky čistá, preto je dôležité odstrániť make-up a dobre sa umyť.

Na čistú pleť nanesieme masku pomocou štetca alebo rukou. Odporúča sa robiť to od spodnej časti smerom nahor, pričom nezabúdame ani na oblasť krku a dekoltu. Necháme ju pôsobiť približne 10 minút a odstránime ju veľkým množstvom vody.

Túto kozmetickú procedúru je vhodné opakovať dvakrát týždenne a najlepšie je striedať prírodné masky na tvár. Týmto spôsobom vám budeme môcť ponúknuť niekoľko výhod. Ešte jeden tip! Pripravte si množstvo masky, ktorú sa chystáte použiť, tým zabezpečíte, že zložky budú čerstvé a budú mať viac živín pre pleť.
Ako si vyrobiť domácu masku
Chcete vedieť ako si vyrobiť domácu masku? Odteraz vás ubezpečujeme, že postup výroby je jednoduchý a rýchly. Najskôr je potrebné mať po ruke veľkú misku a pridať do nej práškové prísady v odporúčanom množstve.

Berte do úvahy, že pri íloch a iných práškových výrobkoch sa odporúča nepoužívať kovové náčinie, pretože môže zmeniť ich vlastnosti. Preto vám radíme, aby ste si na výrobu domácich masiek zvolili drevené lyžice alebo silikónové špachtle.

Po zmiešaní práškových ingrediencií pridajte tekutiny, pričom vždy dodržujte pomery. Musíte miešať dovtedy, kým nezískate homogénnu pastu, ktorú budeme nanášať na pleť, ako sme si už vysvetlili.

Nezabudnite, že ak chcete krok za krokom vidieť ako si vyrobiť domácu masku, môžete si prečítať rôzne príspevky. Nájdete tam kompletný recept vo videu aj na obrázkoch a podrobne vysvetlený.

Teraz už zostáva len uviesť do praxe domáce masky, ktoré vašej pleti najlepšie vyhovujú. Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste chceli poradiť, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 976867474. Ďalšie kozmetické recepty nájdete na našom blogu Výroba krémov.