Prírodná kozmetika

Prírodná kozmetika: recepty na krémy, oleje, gély, make-up…! Sú jednoduché a rýchle a môžete ich prispôsobiť potrebám svojej pleti. Takto získaš prírodné kozmetické výrobky à la carte, aby si sa mohla starať o seba a rozmaznávať sa.

 

 

subcat bl pt cosmeticos naturais

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Prírodná kozmetika

Nauč sa vyrábať prírodnú kozmetiku doma

Bez ohľadu na to, aký je tvoj typ pleti a či si expert alebo nováčik vo svete prírodnej domácej kozmetiky, tu nájdeš recepty na krémy, gély, čistiace prípravky, masážne oleje… Existuje nespočetné množstvo výrobkov, ktoré si možno vyrobiť doma z prírodných a ekologických surovín. Nauč sa vyrábať prírodnú kozmetiku doma v niekoľkých krokoch a rozlúč sa s výrobkami s parabénmi, silikónmi, sulfátmi alebo toxickými látkami – určite si všimneš ten rozdiel!
V internetovom obchode Gran Velada nájdeš materiály na výrobu prírodnej kozmetiky. Môžeš si kúpiť kvalitné výrobky za dobrú cenu, aby si mohla uviesť naše recepty do praxe. Rastlinné oleje, bázy, maslá, éterické oleje, účinné látky, arómy, emulgátory, obaly… Skrátka všetko, čo potrebuješ na výrobu vlastnej prírodnej kozmetiky!
Ponúkame ti recepty na prírodnú kozmetiku, ktoré sú rýchle a jednoduché na výrobu. Ukážeme ti, ako si vyrobiť kozmetiku pre citlivú pleť, suchú pleť, zrelú pleť, pleť s problémami s akné, pleť so škvrnami… Vďaka najkvalitnejším surovinám a 100 % prírodným produktom si dokážeš vyrobiť širokú škálu výrobkov.

Pozri sa na recepty na prírodnú kozmetiku, ktoré ti ponúkame, a uvidíš, ako si môžeš jednoduchými krokmi vyrobiť všetky druhy prípravkov: make-up, odličovač, krém na holenie, vodu po holení, telové a pleťové krémy… Jednoducho navštívte jednotlivé články a nájdete potrebné ingrediencie, množstvá a podrobné vysvetlenie celého postupu. Cieľom je, aby si nemal žiadne obavy, keď ide o zavedenie prírodných receptov na krásu, ktoré ti odporúčame, do praxe.
Príprava týchto prírodných kozmetických výrobkov doma ti umožní pripraviť si ich individuálnym spôsobom. Možno ich obohatiť o účinné látky, prírodné výťažky z rastlín alebo esenciálne oleje. Takto budú tvoje prírodné kozmetické prípravky nabité vlastnosťami.

Recepty na prírodnú kozmetiku

Aké recepty na prírodnú kozmetiku tu nájdeš? Máme pre teba kompletnú knihu receptov na prírodnú kozmetiku, tak si prezri recepty a vyskúšaj tie, ktoré sa ti najviac páčia. Uvádzame niektoré z prípravkov, ktoré ťa naučíme pripraviť krok za krokom.

Krémy

Máme recepty na krémy pre všetky typy pleti, na tvár aj telo, ideálne na starostlivosť o pokožku tela. Nájdete tu aj recepty na gély, výživné telové oleje, masážne tyčinky…
Prírodná kozmetika je dobrou voľbou na darčeky. Možno pripraviť niekoľko darčekových košov prírodných produktov na špeciálne príležitosti, ako sú narodeniny alebo narodenie dieťaťa, alebo možno darovať ako drobnosť na svadbu, sväté prijímanie, krstiny alebo detskú oslavu. O nápady nebude núdza!

Prírodná kozmetika pre mužov.

Mydlá, gély a prípravky na čistenie pleti: Čistenie pleti je nevyhnutné na to, aby bola zdravá a krásna. Preto sme pre mužov pripravili recepty na prírodnú kozmetiku určenú na čistenie pleti pomocou prírodných zložiek.
Make-up. V ponuke nájdeme púdre na tvár, očné tiene, rúže … a všetky recepty nájdete tu.

Telové oleje

Prírodným spôsobom hydratácie pokožky je používanie telových olejov. Ich výroba je veľmi jednoduchá a získaš produkt, ktorý zodpovedá potrebám tvojej pokožky.

Prírodné prostriedky

Ak hľadáš prírodné prostriedky, predstavujeme jednoduché triky, ktoré sa vyznačujú účinnosťou a ľahko sa zavádzajú do praxe. Prostriedky proti uštipnutiu, bodnutiu, odpudzovače hmyzu …

Prírodné kozmetické výrobky

Aké prírodné domáce kozmetické výrobky si môžeš vyrobiť? Všetko, čo si vieš predstaviť: potrebuješ len kvalitné ingrediencie a recepty, ktoré ti v tomto blogu zanecháme. Takto si môžeš vyrobiť kozmetiku, ktorú si vždy kupovala na každodenné použitie. S jedným rozdielom: máš záruku, že použité ingrediencie sú prírodné.
Denne používame veľké množstvo výrobkov na starostlivosť o pleť. Začnime kúpeľom: mydlo a sprchový gél sú súčasťou našej hygienickej rutiny. Môžeme si ich vyrobiť doma pomocou receptov na prírodnú kozmetiku, ktoré nájdeme na tomto blogu. A čo je najlepšie, môžeš si ich prispôsobiť podľa potrieb tvojej pokožky.
Po kúpeli nesmie chýbať telové mlieko alebo hydratačný olej, ktoré vyživia vaše telo. Tieto výrobky si zvyčajne kupujeme, ale vieme, čo obsahujú? Ich výrobou si zaistíme, že sú prírodné a kvalitné. Chceš sa dozvedieť, ako sa vyrábajú? Nenechaj si ujsť detaily našich receptov na domácu prírodnú kozmetiku.
V rámci kozmetickej starostlivosti sú prípravky na tvár neodmysliteľným základom. V podstate sú obvykle najpoužívanejšie. Toniká, čistiace prípravky, hydratačné krémy, séra na očné okolie, opaľovacie krémy, nehovoriac o odličovačoch? Sú vyrobené podľa receptúr prírodnej kozmetiky, takže sa dajú prispôsobiť typu tvojej pleti.

Všetko môžeš robiť doma!

A najlepšie je, že je to oveľa jednoduchšie, ako by sa mohlo zdať. So správnymi ingredienciami a receptami na prírodnú kozmetiku, ktoré nájdeš na tomto blogu, to bude pre teba jednoduché a zábavné. Rozlúč sa s priemyselnou kozmetikou a prejdi na prírodnú kozmetiku! Spoznáš rozdiel a tvoja pleť ti za to poďakuje.

Prírodné krémy

Prírodné krémy majú veľkú výhodu: neobsahujú toxíny, takže nie sú pre pokožku agresívne. Okrem toho môžu byť vyrobené s rôznymi vlastnosťami. V tomto blogu o prírodnej kozmetike nájdeš recepty na prírodné krémy na reguláciu kožného mazu, ideálne pre mastnú pleť; upokojujúce, pre citlivú pleť; hydratačné, pre suchú a zrelú pleť…
Možnosti výroby prírodných krémov sú veľmi široké, rovnako ako ich použitie. Ukážeme ti, ako si vyrobiť prírodné krémy na vrásky, vačky, psoriázu, akné… Stačí si len nájsť ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojmu typu pleti, a uplatniť ho v praxi.
Uvidíš, že ti ponúkame rôzne možnosti výroby prírodných krémov. V zásade existujú dve možnosti: vychádzať z polotovaru, ktorý stačí obohatiť o účinné látky, alebo si ho vyrobiť od začiatku. Prvá možnosť je ideálna pre začiatok vo svete prírodnej kozmetiky; druhá možnosť má veľkú výhodu v tom, že si krém môžeme úplne prispôsobiť a vybrať si všetky zložky.

Pokiaľ ide o napĺňanie prírodných krémov podpornými látkami, rastlinné výťažky a esenciálne oleje sú skvelými spojencami, pretože všetky majú blahodarné účinky na pokožku. Recepty okrem postupu krok za krokom ponúkajú aj stručné vysvetlenie zložiek a dôvodov ich použitia. Vďaka tomu budeš vedieť, ktoré z nich si môžeš prispôsobiť svojim preferenciám a potrebám.
Príprava prírodných krémov bude s receptami na našom blogu hračkou. Uvidíš, že vo väčšine prípadov stačí odvážiť ingrediencie, zmiešať ich a zabaliť do nádoby podľa tvojho výberu. V priebehu niekoľkých minút budeš mať krém pripravený na aplikáciu na tvoju pokožku. Prečítaj si recepty na prírodnú kozmetiku a vyskúšaj to!

Blog o prírodnej kozmetike

V skratke, na našom blogu o prírodnej kozmetike nájdeš desiatky receptov so zoznamom ingrediencií, ich charakteristikou a vlastnosťami, spôsobom ich kombinácie, potrebným množstvom a návodom krok za krokom. Takže ich uplatnenie v praxi bude pre teba veľmi jednoduché.

Aké sú prírodné recepty na krásu na našom blogu? Jednoduché na prípravu, cenovo dostupné, úplné a pre všetky stupne pokročilosti. Cieľom je umožniť ti vyrobiť si vlastnú kozmetiku aj bez predchádzajúcich skúseností – začni a nebudeš môcť prestať!
Ak máš počas prípravy akékoľvek otázky, neváhaj sa na nás obrátiť. Radi ti poradíme so všetkým, čo budeš potrebovať. Kde nás nájdeš? Môžete poslať e-mail na support@granvelada.sk alebo zanechať svoju otázku v časti s komentármi.
Zostáva nám už len privítať ťa na našom blogu o prírodnej kozmetike a povzbudiť ťa, aby si uplatnil v praxi recepty na prírodnú kozmetiku, o ktoré sa s tebou podelíme. Uvidíš, že to má veľa výhod!