Prírodná kozmetika

Prírodná kozmetika: recepty na výrobu krémov, olejov, gélov, make-upu…! Sú jednoduché a rýchle a môžete si ich prispôsobiť s ohľadom na potreby vašej pleti. Takto získate prírodné kozmetické výrobky a la carte na starostlivosť a rozmaznávanie péče a rozmaznávanie.

 

 

subcat bl pt cosmeticos naturais

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Prírodná kozmetika

Nech už máte akýkoľvek typ pleti a ste odborník alebo nováčik vo svete domácej prírodnej kozmetiky, tu nájdete recepty na výrobu krémov, gélov, čistiacich prípravkov, masážnych olejov … Existuje nespočetné množstvo výrobkov, ktoré si môžete vyrobiť doma z prírodných zložiek a šetrných k životnému prostrediu. Naučte sa, ako si v niekoľkých krokoch vyrobiť prírodnú kozmetiku doma a rozlúčte sa s výrobkami s parabénmi, silikónmi, sulfátmi alebo toxickými látkami. Rozdiel si určite všimnete!

Prírodné kozmetické materiály nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Môžete si kúpiť kvalitné výrobky za dobrú cenu, aby ste naše recepty mohli uviesť do praxe. Rastlinné oleje, bázy, maslá, éterické oleje, účinné látky, arómy, emulgátory, obaly … Skrátka všetko, čo potrebujete na výrobu svojej prírodnej kozmetiky!

Ponúkame vám rýchle a jednoduché recepty na prírodnú kozmetiku na výrobu. Ukážeme vám, ako si vyrobiť kozmetiku pre citlivú pleť, suchú pleť, zrelú pleť, pleť s problémami s akné, pleť so škvrnami … Vďaka prvotriednym surovinám a 100 % prírodným produktom si môžete vyrobiť širokú škálu výrobkov.

Všimnite si recepty na prírodnú kozmetiku, ktoré vám ponúkame, a uvidíte, ako si jednoduchými krokmi môžete vyrobiť najrôznejšie výtvory: make-up, odličovač, krém na holenie, vodu po holení, telové a pleťové krémy … Stačí prejsť na každý z príspevkov a nájdete potrebné ingrediencie, množstvá a podrobné vysvetlenie celého postupu. Cieľom je, aby ste nemali žiadne problémy, pokiaľ ide o zavedenie nami navrhovaných prírodných kozmetických receptov do praxe.

Výroba týchto prírodných kozmetických výrobkov doma vám umožní pripraviť si ich na mieru. Môžete ich obohatiť o účinné látky, prírodné rastlinné výťažky alebo éterické oleje. Takto budú vaše prírodné kozmetické výrobky nabité vlastnosťami.
Recepty na prírodnú kozmetiku
Aké recepty na prírodnú kozmetiku tu nájdete? Máme pre vás kompletnú knihu receptov na prírodnú kozmetiku, preto si prezrite recepty a tie, ktoré sa vám najviac páčia, uveďte do praxe. Ide o niektoré z výrobkov, ktoré učíme krok za krokom.

Krémy: Máme recepty na krémy pre všetky typy pleti, na tvár aj telo, ideálne na starostlivosť o pokožku tela. K dispozícii sú aj recepty na gély, výživné telové oleje, masážne tyčinky …
Kozmetika na darovanie: Prírodná kozmetika je skvelou možnosťou na darovanie. Môžete pripraviť niekoľko košov prírodných produktov na špeciálne príležitosti, ako sú narodeniny alebo narodenie, alebo premýšľať o malej kozmetike, ktorú môžete darovať ako detaily na svadbu, prijímanie, krstiny alebo detskú oslavu. O nápady nebude núdza!
Pánska prírodná kozmetika: Nezabudli sme na nich, preto vám ponúkame na dosah ruky recepty na pánsku prírodnú kozmetiku na výrobu vody po holení, mydla na holenie, hydratačných krémov …
Mydlá, gély a prípravky na čistenie pleti: Čistenie pleti je nevyhnutné, aby vyzerala zdravo a krásne, preto sme mysleli na prípravu receptov na prírodnú kozmetiku venovanú čisteniu pleti pomocou prírodných zložiek.
Make-up: Odlíčenie prírodným make-upom vám umožňuje vybrať si zložky, ktoré ho tvoria. Môžete si vyrobiť púdre na tvár, očné tiene, rúže … a všetky recepty nájdete tu.
Telové oleje: Prírodným spôsobom hydratácie pokožky je používanie telových olejov. Ich výroba je veľmi jednoduchá a získate výrobok, ktorý bude vyhovovať potrebám vašej pokožky.
Prírodné prostriedky: Ak hľadáte prírodné prostriedky, podelíme sa s vami o jednoduché triky, ktoré vynikajú svojou účinnosťou a dajú sa ľahko uviesť do praxe. Prostriedky na uhryznutie, na bodnutie, proti hmyzu … Nenechajte si ujsť!

Prírodné kozmetické výrobky
Aké domáce prírodné kozmetické výrobky si môžete vyrobiť? Všetko, čo si viete predstaviť: potrebujete len kvalitné suroviny a recepty, ktoré vám zanecháme v tomto blogu. Môžete si tak vyrobiť kozmetiku, ktorú ste si vždy kupovali na každodenné používanie. S jedným rozdielom: máte záruku, že použité ingrediencie sú prírodné.

Každý deň používame veľké množstvo pleťových produktov. Začíname kúpeľom: gél alebo mydlo je súčasťou našej hygienickej rutiny. Môžete si ho vyrobiť doma pomocou receptov na prírodnú kozmetiku, ktoré nájdete na tomto blogu. A čo je najlepšie, môžete si ich prispôsobiť s ohľadom na potreby vašej pokožky.

Po kúpeli nesmie chýbať teľné mlieko alebo hydratačný olej, ktoré vyživia vaše telo. Zvykli sme si kupovať tieto typy výrobkov, ale vieme, čo obsahujú? Ich výrobou si zabezpečíte, že sú prírodné a kvalitné. Chcete vidieť, ako sa vyrábajú? Nenechajte si ujsť podrobnosti o našich receptoch na domácu prírodnú kozmetiku.

V kozmetickej rutine sú výrobky na tvár základným základom. V skutočnosti sú zvyčajne najrozšírenejšie. Toniká, čistiace prípravky, hydratačné krémy, séra na očné kontúry, opaľovacie krémy, nehovoriac o odličovacích prípravkoch … Ich príprava podľa prírodných kozmetických receptúr vám umožní prispôsobiť ich vášmu typu pleti.

Všetko si môžete vyrobiť doma! A najlepšie na tom je, že je to oveľa jednoduchšie, ako sa môže zdať. So správnymi prísadami a receptami na prírodnú kozmetiku, ktoré nájdete na tomto blogu, to bude jednoduché a zábavné. Dajte zbohom priemyselnej kozmetike a prejdite na prírodnú kozmetiku! Spoznáte rozdiel a vaša pleť sa vám poďakuje.
Prírodné krémy
Prírodné krémy majú veľkú výhodu: neobsahujú toxíny, takže nie sú agresívne voči pokožke. Navyše môžu byť vyrobené s rôznymi vlastnosťami. V tomto blogu o prírodnej kozmetike nájdete recepty na prírodné krémy na reguláciu kožného mazu, ideálne pre mastnú pleť; upokojujúce, pre citlivú pleť; hydratačné, pre suchú a zrelú pleť …

Možnosti, pokiaľ ide o výrobu prírodných krémov, sú veľmi široké, rovnako ako ich použitie. Naučíme vás, ako si vyrobiť prírodné krémy na vrásky, opuchy, psoriázu, akné … Stačí si nájsť ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu typu pleti, a uplatniť ho v praxi.

Uvidíte, že ponúkame rôzne možnosti vyrobenia prírodných krémov. V zásade sa redukujú na dve, pričom sa začína od polotovaru, ktorý stačí len obohatiť o účinné látky, alebo sa vyrába od začiatku. Prvá možnosť je ideálna na to, aby ste mohli začať vo svete prírodnej kozmetiky; druhá možnosť má veľkú výhodu v tom, že si môžete krém úplne prispôsobiť a vybrať si všetky zložky.

Pokiaľ ide o naplnenie vašich prírodných krémov propetenciami, rastlinné výťažky a esenciálne oleje sa stanú skvelými spojencami, pretože všetky sú nabité blahodarnými účinkami na pokožku. V receptoch nájdete okrem postupu krok za krokom aj stručné vysvetlenie zložiek a dôvodov ich použitia. Môžete tak zistiť, ktoré z nich si môžete prispôsobiť podľa svojich chutí a potrieb.

Výroba prírodných krémov bude s receptami z nášho blogu hračka. Zistíte, že vo väčšine prípadov stačí odvážiť ingrediencie, zmiešať ich a zabaliť do vybranej nádoby. V priebehu niekoľkých minút tak budete mať krém pripravený na nanesenie na pokožku. Získajte prístup k receptom na prírodnú kozmetiku a vyskúšajte to!
Blog o prírodnej kozmetike
En definitivo, v našom blogu cosmetica natural nájdete desiatky receptov so zoznamom ingrediencií, ich charakteristikou a vlastnosťami, spôsobom ich kombinácie, potrebným množstvom a postupom krok za krokom. Bude teda veľmi jednoduché uviesť ich do praxe.

Aké sú prírodné kozmetické recepty na našom blogu? Jednoduché na prípravu, dostupné, kompletné a pre všetky úrovne. Cieľom je, aby ste si mohli vyrobiť vlastnú kozmetiku aj bez predchádzajúcich skúseností. Stačí začať a už nebudete môcť prestať!

Ak budete mať počas výroby akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať. Radi vám poradíme vo všetkom, čo budete potrebovať. Kde nás nájdete? Môžete zavolať na 976867474, poslať e-mail na contacto@granvelada.com alebo zanechať svoju otázku v sekcii komentáre.

Môžeme vás len privítať na našom blogu o prírodnej kozmetike a povzbudiť vás, aby ste v praxi využili recepty na prírodnú kozmetiku, o ktoré sa s vami podelíme. Zistíte, že to všetko sú výhody!