Dekoratívne sviečky

S dekoračnými sviečkami sa vám podarí ozvláštniť každý kút vášho domova. A to tak, že dokonale ladia so všetkými štýlmi: minimalistickým, rustikálnym, vidieckym, moderným, klasickým … Preto dekoratívne sviečky nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. deco

subcat bl pt velas decorativas

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Dekoratívne sviečky

Ručne vyrábané dekoratívne sviečky
Často nemôžeme nájsť dekoračné sviečky, ktoré chceme, preto vám navrhujeme, aby ste si ich vyrobili doma. Takto si ich vyrobíte také, aké si želáte, aby boli: väčšie alebo menšie; s jednoduchými alebo originálnymi tvarmi; vo farbe, ktorá sa vám najviac páči … To je jeden z hlavných bodov v prospech výroby dekoratívnych sviečok, ktoré budú na 100 % personalizované.

Vďaka návodom, videám a receptom, ktoré nájdete na našom blogu, bude výroba ručne vyrobených dekoratívnych sviečok veľmi jednoduchá a zábavná. Stačí ich navrhnúť, navrhnúť a vymodelovať. Pomôžeme vám s celým procesom, aby to bolo éxito!

Môžete si vybrať požadovaný tvar, veľkosť, farbu a vôňu. Výsledok? A la carte dekoratívne sviečky, ktoré dodajú šmrnc každej miestnosti vo vašej domácnosti. Môžete si vyrobiť čokoľvek od tých najklasickejších a najzákladnejších až po iné, oveľa modernejšie a riskantnejšie vzory. Podľa vášho vkusu!

Naučíte sa, ako vyrobiť dekorovacie sviečky na Vianoce, ukážeme vám ďalšie letné vzory na výzdobu terasy alebo záhrady, a dokonca nájdete nápady na výrobu dekoratívnych sviečok na zvláštne príležitosti, ako sú svadby, krstiny a sväté prijímanie.

Najlepšie zo všetkého je, že sa môžete presvedčiť, ako sa aj z veľmi základných materiálov dajú robiť veľké veci. Navrhnite si vlastné modely a zrealizujte ich! V internetovom obchode Gran Velada nájdete všetko, čo potrebujete na ich modelovanie: rôzne druhy voskov, foriem, esencií, farbív, knôtov … Skrátka široký výber materiálov, aby vaše sviečky vyzerali tak, ako si želáte.

Ak počas procesu výroby budete chcieť akúkoľvek c radu alebo odporúčanie, stačí nás kontaktovať. Odpovieme vám na telefónnom čísle 976 86 74 74, prostredníctvom sekcie komentárov k príspevkom alebo e-mailom na adrese contacto@granvelada.com.

Prajeme si len, aby sa dekoratívne sviečky stali vašou veľkou vášňou a mali jedinečné a veľkolepé vzory, ktoré budú zdobiť váš domov.
Dekoratívne sviečky
Dekoračné sviečky sú veľmi univerzálnym prvkom. Rozsvieťte nimi akýkoľvek kút svojho domova a vytvorte intímnu a útulnú atmosféru! Môžete ich použiť ako centrum, ako dekoratívny prvok na poličkách a nábytku, na dodanie tepla prostrediu …

Dobrou vecou na výrobe sviečok na dekoráciu doma je, že sa môžete pohrať s chromatickou paletou, ktorá prevláda vo vašej domácnosti. Takto sa k vašim sviečkam dokonale hodia textílie, kvety, dokonca aj knihy a iné dekoratívne prvky. Stačí nájsť správnu farbu, aby vaše dekoratívne sviečky mali požadovaný tón.

Naším odporúčaním je, aby ste sa pri farbení sviečok rozhodli pre tekuté farby na sviečky, pretože sa veľmi ľahko používajú a sú dostupné v širokej palete farieb. Takisto tá istá farba umožňuje vytvoriť rôzne škály, od pastelových odtieňov až po iné, ktoré sú oveľa výraznejšie a intenzívnejšie. Všetko závisí od toho, koľko farbiva pridáte počas prípravy! V Gran Velade nájdete desiatky farbív na sviečky. Vyberte si svoje obľúbené!

Sviečky na dekoráciu nevynikajú len svojím odtieňom, ale aj tvarom. Môžeme staviť na sviečky s klasickými geometrickými tvarmi alebo na iné, oveľa inovatívnejšie a originálnejšie. Formy sú nevyhnutnou súčasťou vypracovania. A práve vďaka nim získame sviečky, ktoré dostanú požadovaný tvar.

Čo si myslíte o niektorých sviečkach na zdobenie v tvare kvetov? Alebo možno morský motív? Dajú sa vyrobiť aj plávajúce a dokonca v tvare zvierat. Stačí vziať formu, ktorá sa vám najviac páči, a vytvoriť veľkolepé sviečky. V internetovom obchode Gran Velada nájdete najširšiu ponuku foriem na sviečky na trhu. Pozrite sa!
Zdobenie sviečkami
Ak milujete zdobenie sviečkami, tu sa krok za krokom dozviete, ako si vyrobiť vlastné dekoračné sviečky. Uvidíte, aké jednoduché je vyrobiť si vlastné úplne personalizované vzory. Navyše objavíte nápady a tipy na zdobenie sviečkami a na dosah ruky vám dáme najnovšie trendy, najnovšie trendy v zdobení sviečkami.

Pokiaľ ide o zdobenie domova, existuje len málo takých univerzálnych doplnkov ako sviečky. Možno ich použiť na rozjasnenie a aromatizáciu miestnosti, dodať jej teplo a pomôcť vytvoriť atmosféru pokoja a uvoľnenia. Práve preto sa tak hojne používajú v každej domácnosti.

V tomto blogu vás povzbudíme, aby ste si vyrobili dekoratívne sviečky doma. Už sme si ukázali, ako im dodať farbu a tvar, a teraz sa pozrieme na to, ako ich vyrobiť krok za krokom, aby ste videli, aké je to jednoduché. Nižšie vám zanecháme video, aby ste si mohli pozrieť postup, ktorý sme práve vysvetlili. Nezabudnite, že v jednotlivých príspevkoch nájdete podrobný postup krok za krokom každého z vypracovaní s návodom. Stačí k nim pristupovať a zistíte o nich všetky informácie.

https://youtu.be/86ljRGi92Jw
Ako vyrobiť dekoratívne sviečky
Prvou vecou je výber vosku, ktorý budeme používať. V Gran Velade máte k dispozícii rôzne druhy voskov: prírodné, rastlinné a minerálne. Cenovo výhodný parafín sa pri výrobe dekoratívnych sviečok osvedčuje veľmi dobre. Umožňuje tiež vyrábať sviečky s mnohými detailmi.

Prvým krokom pri ich výrobe doma je rozpustenie vosku. Vložte ho do panvice, priveďte na mierny oheň a postupne ho rozpúšťajte. Po roztopení ho prelejte do jednorazového plastového pohára, aby sa s ním lepšie pracovalo.

Teraz prichádza čas na farbenie a vôňu. Na tento účel pridajte niekoľko kvapiek farbiva a esencie a dobre premiešajte. Týmto zvyškom naplňte zvolenú formu, počkajte, kým zaschne, a vložte knôt.

Ako vidíte, ide o veľmi jednoduchý postup krok za krokom, ktorý vám všeobecne vysvetlíme. Všetky informácie o výrobe sviečok nájdete v našej príručke na výrobu sviečok, ktorú si môžete zdarma stiahnuť, aby ste ju mali vždy poruke.
Ako zdobiť sviečky
Doteraz sme vám ukázali, ako vyrobiť dekoratívne sviečky z 0, ale ďalšou možnosťou je recyklovať tie, ktoré už doma máte, a obnoviť tak ich podobu. Preto v tomto blogu nájdete aj nápady, ako ozdobiť sviečky. Uvidíte, že na to, aby ste základnej sviečke dodali kreatívny nádych, nemusíte minúť veľa peňazí. Navyše sú naše návrhy jednoduché na výrobu a úsporné, pretože so správnymi materiálmi a štipkou fantázie je zdobenie sviečok veľmi jednoduché a zábavné.

Ak vás už nudí vidieť po dome tie isté sviečky alebo máte základné, ktoré nepoužívate, pretože vyzerajú príliš jednoducho, pozrite si naše nápady na zdobenie sviečok. Trblietky, sľudy a perleť, laky, soli, ozdobné stuhy, špeciálne fixky … sú skvelými spojencami pri zdobení sviečok.

Naše nápady môžu poslúžiť ako inšpirácia na recykláciu starých sviečok, ktoré už nepoužívate. Uvidíte, ako zmenou vzhľadu sviečok môžete dať svojmu interiéru nový vzhľad.

Nech už si vyberiete ktorúkoľvek možnosť, sme si istí, že získate ideálne dekoratívne sviečky. Pokračujte a povedzte nám o výsledkoch!