Prírodné sviečky

Zistite viac o výhodách prírodných sviečok a naučte sa, ako si ich ľahko a rýchlo vyrobiť doma! Všetko nájdete na našom blogu. Pozrite si rôzne návody a objavte čarovný svet prírodných sviečok. Zamilujete si ich!

subcat bl pt velas naturais

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Prírodné sviečky

Výroba prírodných sviečok
Prírodné sviečky, ako už názov napovedá, sú sviečky vyrobené zo 100 % prírodných zložiek. Inými slovami, použité vosky, pigmenty, vône a zvýrazňovače sú prírodného pôvodu. Iba s týmito typmi ingrediencií budú vaše sviečky úplne prírodné.

V internetovom obchode Gran Velada nájdete všetky tieto materiály k dispozícii a my vám tu ukážeme, ako sa používajú na získanie krásnych prírodných sviečok, ktoré môžete použiť na dekoráciu, aromatizáciu a dokonca aj ako darček.

Vidíme teda, že keď ide o vyrobenie prírodných sviečok, suroviny sú podstatnou súčasťou. Vďaka nim dosiahneme očakávané výsledky. Na výrobu prírodných sviečok musia byť vosky rastlinného alebo prírodného pôvodu: to je prípad včelieho, sójového, palmového alebo kokosového vosku. Použitím týchto voskov dosiahnete, že vaše sviečky budú prírodné.

Na dodanie farby odporúčame používať minerálne pigmenty, pretože sú prírodné, nefarbia, svetlom sa ľahko neznehodnocujú a nezanášajú knôt. Preto sú ideálne na výrobu tohto druhu vypracovania.

A na aromatizovanie prírodných sviečok sú najlepšou možnosťou esenciálne oleje. Získavajú sa z kvetov, rastlín a ovocia a pomáhajú sviečkam získať vynikajúcu vôňu. Okrem toho si vďaka nim budete môcť vychutnať výhody aromaterapie. Stačí zapáliť prírodné sviečky a vychutnať si pocit, ktorý ich vôňa vyvolá vo vašom tele a mysli.

Jednoducho skombinujte tieto materiály a vytvorte si prírodné sviečky úplne na mieru. Tvar nájdete pomocou foriem, hoci tento typ sviečok môžete vyrobiť aj v kontajneroch.
Ako vyrobiť prírodné sviečky
Pozrite si rôzne príspevky a nájdite recept, ktorý sa vám najviac páči na výrobu prírodných sviečok. Taktiež si môžete bezplatne stiahnuť našu knihu, v ktorej sa naučíte vyrábať sviečky od základov. Nájdete v nej všetko, čo potrebujete vedieť o tomto úžasnom svete.

Základné materiály na výrobu prírodných sviečok už poznáme, takže teraz sa pozrime, ako sa vyrábajú krok za krokom. Úžasnou možnosťou je vyrobiť ich z prírodného včelieho vosku. V tomto prípade musíte vosk roztopiť a keď sa roztopí, naliať ho do zvolenej formy, ktorá môže byť s motívom včely alebo s akýmkoľvek iným modelom.

Ak chcete staviť na včelí vosk, ďalšou možnosťou je voliť si pláty. V tomto prípade budete môcť vyrobiť krásne sviečky, veľmi originálne a 100 % prírodné. Pozrite si toto video a uvidíte, aké jednoduché je ich vyrobiť. Výsledok? Veľmi prekvapujúci.

https://youtu.be/xt-6IY5Lrsk

V prípade kokosových alebo sójových voskov, pretože majú nízky bod topenia, sú skvelé na výrobu prírodných sviečok v rôznych nádobách, ako sú poháre, plechovky … A dokonca aj na výrobu masážnych sviečok a využívanie ich vlastností.

Môžete ich aromatizovať vôňou, ktorú máte najradšej, a ich zapálením získate domov, ktorý bude veľmi príjemne voňať a najlepšie zo všetkého prírodne, netoxicky a nekontaminovane. To všetko sú výhody!

Výroba prírodných sviečok doma je tiež dobrou možnosťou, ako využiť použitý olej a dať mu nový život. Chcete vidieť, ako na to? Venujte pozornosť tomuto videu a uvidíte, aké je to jednoduché.

https://youtu.be/DCkR5fE6qCc
Sviečky z prírodného vosku
Ako vidíte, výroba prírodných voskových sviečok nie je zložitá a výsledky sú veľmi krásne. K tomu sa pridávajú výhody, ktoré prináša stávka na tento typ sviečok.

Hlavnou výhodou sviečok z prírodného vosku je, že nie sú toxické. A to, že pri ich horení nevznikajú sadze. K tomu sa pridáva aj to, že sa spotrebúvajú pomalšie, takže vydržia dlhšie, čo má vplyv na úsporu.

Tým sa však zoznam výhod nekončí. Vo všeobecnosti majú prírodné vosky nízky bod topenia, čo znamená, že nedosahujú veľmi vysoké teploty, takže sa znižuje možnosť popálenia.

Sú to teda sviečky, ktoré neznečisťujú životné prostredie, sú šetrné k životnému prostrediu a navyše sú veľmi úsporné. Preto si prírodné sviečky čoraz viac zamilúvame. Začnite si vyrábať vlastné prírodné sviečky a určite sa k nám pridáte! Ak budete mať počas procesu akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poradíme so všetkým, čo potrebujete. Môžete zavolať na číslo 976 86 74 74, poslať e-mail na adresu contacto@granvelada.com alebo zanechať svoju otázku v sekcii komentárov.
Nechajte sa zlákať výhodami prírodných sviečok!