Vyrobiť sviečky

Ak miluješ sviečky a s nadšením ich začleňujete do svojho každodenného života ako dekoratívny prvok, na masáže, na aromatizáciu svojho domova … tento blog sa ti bude páčiť! Nájdeš tu návody, ktoré vysvetľujú, ako si jednoduchým spôsobom vyrobiť domáce sviečky.

cat bl pt facer velas

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vyrobiť sviečky

Na blogu Gran Velada sa naučíš krok za krokom, ako si môžeš vyrobiť vlastné dekoratívne sviečky, aromatické sviečky, plávajúce sviečky, gélové sviečky a prírodné sviečky. Naším cieľom je, dať ti všeetko potrebné na tvorbu úplne osobné a vlastnoručne vyrábaných sviečok. Chceš sa naučiť vyrábať sviečky s pomocou tohto blogu? Nájdeš tu desiatky bezplatných receptov, ktoré ťa môžu inšpirovať k výrobe sviečok rôznych tvarov, farieb a vôní.

Máme všetko, čo potrebuješ vedieť na výrobu domácich sviečok. Ako spracovať parafín, rôzne druhy voskov, aký knôt je najlepšie použiť do každej sviečky, ako zakomponovať esenciu a farbivo… Poskytujeme veľmi praktické informácie, aby boli domáce sviečky jednoduché a cenovo dostupné.

Uvidíš, že podľa návodov, ktoré ponúkame, nebudeš mať žiadne problémy a budeš môcť vyrobiť širokú škálu vzorov: vianočné sviečky, halloweenske sviečky, narodeninové sviečky, krstné sviečky, sklenené sviečky, námornícke sviečky, sviečky na darovanie ako svadobné detaily… Možnosti sú obrovské.

Výsledok: jedinečné sviečky, ručne vyrobené a úplne domáce. Najlepšie zo všetkého je, že ich výrobou doma si ich môžeš prispôsobiť podľa vlastného vkusu a vyrobiť ich à la carte.

Keď ich budeš mať hotové, stačí si ich už len vychutnať. Po náročnom dni ti zapálenie niekoľkých sviečok pomôže relaxovať v útulnom prostredí. Ich mäkké svetlo a jemná vôňa, ktorú vyžarujú, prispievajú k vytvoreniu oázy pokoja. Pôžitok pre zmysly!