Vlasové prípravky

Chcete si vyrobiť vlastné vlasové produkty s prírodnými zložkami a bez sulfátov a silikónov? Tu vám ukážeme, ako na to. Pomocou jednoduchých návodov si môžete vyrobiť širokú škálu produktov na vlasy. Pozrite si naše recepty!

subcat bl pt productos capilares

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vlasové prípravky

Prírodné produkty na vlasy
Existuje nespočetné množstvo prírodných produktov na vlasy a všetky si môžete vyrobiť doma z prírodných a kvalitných surovín. Šampón, domáce masky na vlasy, sérum, kondicionér, peeling, fixačné prípravky … Zoznam je rozsiahly a tu nájdete recepty na všetky z nich.

Dávame vám k dispozícii návodyjednoduché, pomocou ktorých si môžete vyrobiť prírodné vlasové produkty. Zapúhych pár minút budete pripravení na aplikáciu. Jednou z veľkých výhod stávky na domáce vlasové prípravky je to, že si ich môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb. Môžete si napríklad vyrobiť výrobky na vypadávanie vlasov, na mastné vlasy, proti lupinám … Stačí si vybrať správne ingrediencie a budete mať vlasové produkty a la carte.

V tomto blogu sa podelíme o recepty a v internetovom obchode Gran Velada nájdete všetky materiály na ich výrobu: oleje, rastlinné výťažky, bázy, účinné látky … Bez toho, aby ste minuli veľa peňazí, získate produkty na vlasy bez sulfátov a silikónov. Kľudne to vyskúšajte a všimnite si výsledky!

Jedným z výrobkov na vlasy, ktoré používame najčastejšie, je nepochybne šampón. Mnohé komerčné šampóny majú medzi zložkami silikóny a parabény, ktoré nie sú pre vlasy zdravé, v skutočnosti pomáhajú ich masteniu. Preto je používanie domáceho šampónu skvelou voľbou. Môžete začať s hotovým polotovarom, ktorý naplníte vlastnosťami, ktoré sa hodia k vášmu typu vlasov.

V spoločnosti Gran Velada nájdete organický základ, ktorý je ideálny na výrobu vašich prírodných šampónov. Ako ho obohatiť? Všetko závisí od toho, čo chcete dosiahnuť. Napríklad na boj proti lupinám môžete pridať cédrový esenciálny olej, zatiaľ čo ak to, čo chcete, je zabrániť vypadávaniu vlasov, pomôže vám výťažok z blondíny. To sú len dve možnosti, ale existuje ich oveľa viac: pozrite si recepty na blogu.
Domáca maska na vlasy
Recepty na domáce masky na vlasy tiež nemohli chýbať! A sú skvelým spojencom na zobrazenie zdravých a silných vlasov. Vďaka nim budeme mať dodatočný prísun vitamínov a živín. Okrem toho nám pomôžu, aby boli jemnejšie a ľahšie sa rozčesávali. To všetko sú výhody, a preto je také dôležité často používať domáce masky na vlasy!

Samozrejme, je dôležité, aby maska, ktorú si vyrobíme, bola podľa typu našich vlasov: suché, mastné, kučeravé, vlnité, poškodené… Takto dosiahneme očakávané výsledky. Tu nájdete recepty pre všetky typy vlasov, obohatené o prírodné produkty a nabité vlastnosťami a výhodami.

Ako si vyrobiť domáce masky na vlasy? Sú veľmi jednoduché, pretože ich stačí odvážiť, zmiešať prísady a zabaliť. V tomto prípade môžete vychádzať aj z neutrálneho základu, ktorý môžete obohatiť podľa svojich predstáv. Chcete extra dávku hydratácie? Pomôže vám ju dosiahnuť avokádový olej alebo mangový extrakt. Výťažok zo sabalu je zatiaľ ideálny na prevenciu vypadávania vlasov.

Domáce masky na vlasy sa odporúčajú používať raz alebo dvakrát týždenne. Ako? Nanášajú sa na vlhké vlasy a mali by sa nechať pôsobiť 5 minút. Na dlhé vlasy sa umiestňujú od stredu ku končekom a na krátke vlasy len na končeky. Predovšetkým je potrebné sa vo všetkých prípadoch vyhnúť ich aplikácii pri korienkoch, pretože môžu prispieť k masteniu.

Ak chcete posilniť účinok masky, môžete si cez vlasy prehodiť teplý vlhký uterák, nechať ho pôsobiť a odstrániť ho veľkým množstvom vody. Čo tým dosiahnete? Vďaka teplu maska lepšie prenikne do vlasov a jej účinky si všimnete skôr.
Prírodné produkty na vlasy
Okrem šampónov a masiek si môžete vyrobiť mnoho ďalších prírodných výrobkov na vlasy. Nezabudli sme ani na kondicionér. Aká je jeho funkcia? Posilňuje, znižuje krepovatenie, zabraňuje štiepeniu končekov a dodáva lesk. Odborníci odporúčajú používať ho pri každom umývaní vlasov.

Sérum je tiež ďalší prírodný vlasový prípravok, ktorý si môžeme ľahko vyrobiť doma. Je to koncentrát, ktorý poskytuje hydratáciu a výživu a je ideálny na opravu poškodení.

Rastlinné oleje sú ideálne na výrobu týchto typov produktov, pretože sú nabité vlastnosťami pre vlasy a niekoľko kvapiek môžeme aplikovať priamo do stredu a končekov.

Recepty na prírodné produkty na vlasy tým nekončia. A hoci je jeho používanie menej rozšírené, dôležitá je aj exfoliácia vlasov na odstránenie odumretých buniek z pokožky hlavy. Chcete vedieť, ako si takýto výrobok vyrobiť doma? Pozrite si recepty a uvidíte, že sú jednoduché na výrobu a pomôžu vám zanechať krásne vlasy.

Ako vidíte, možností je veľa. Ak chcete vynechať chemikálie vonku a staviť na prírodné produkty, v tomto blogu Výroba krémov objavíte recepty, ktoré vám to pomôžu dosiahnuť. Navyše zistíte, že sú úsporné. A nemusíte minúť veľa peňazí, aby ste sa o svoje vlasy postarali pomocou kvalitných produktov. Naším cieľom je pomôcť vám k tomu!