cremas con colageno
Kozmetické tipy a triky, Vlasové prípravky, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Vyrob si krem s kolagenom na tvar

Hľadáš pleťový krem s kolagenom? Máme pre teba návrh: vyrob si ho jednoducho doma a zakomponuj doň vysokú dávku kolagénu, plného pozitívnych vlastnosti pre svoju pokožku. Kolagén je spojencom na…

Vyrob si krem s kolagenom na tvar

Hľadáš pleťový krem s kolagenom? Máme pre teba návrh: vyrob si ho jednoducho doma a zakomponuj doň vysokú dávku kolagénu, plného pozitívnych vlastnosti pre svoju pokožku. Kolagén je spojencom na zmiernenie príznakov starnutia . Dôvod? Pomáha udržiavať hydratáciu, takže pokožka je vyživenejšia. Vďaka tomu je pokožka pružnejšia a pevnejšia, a preto sa vrásky objavujú neskôr a sú menej hlboké.

Ingrediencie na výrobu domáceho kolagénového krému na tvár

Len s tromi ingredienciami získaš domáci kolagénový krém na tvár. A nie je potrebné míňať veľa peňazí, ani času. Za pár minút máš hotový krém proti starnutiu. Čo potrebujeme?

Hviezdnym produktom našej receptúry je práve kolagén . Je to veľmi potrebná bielkovina v našom tele. Je to zložka, ktorá tvorí štruktúru akéhokoľvek tkaniva a je zodpovedná za zabezpečenie pevnosti pokožky, kostí, chrupaviek, šliach, vlasov a nechtov. Naše telo produkuje kolagén prirodzene, avšak po 30. roku života sa produkcia kolagénu začína znižovať . Čo to znamená? Pokožka postupne stráca schopnosť absorbovať vlhkosť, je suchšia a začínajú sa vytvárať vrúbky, ktoré bežne nazývame vrásky. Ďalšou zložkou, ktorú sme použili v pleťovom kréme s kolagénom, je geranium esenciálny olej z pelargónie, ideálny na hydratáciu suchej pokožky. Navyše dodá nášmu krému príjemnú kvetinovú vôňu. Preto nie je potrebné používať aromatickú esenciu.

Recept Kolagenovy krem na tvar

Ako si vyrobiť krem s kolagenom krok za krokom

Pozrime sa krok za krokom, ako vyrobiť krém na tvár s kolagénom! Uvidíš, že je to veľmi jednoduché, pretože v podstate spočíva v zmiešaní ingrediencií vo vhodnej dávke. Výsledok? Domáci kolagénový krém na tvár, s ktorým oddiališ vznik vrások a mimických vrások. Dávky, ktoré uvádzame v recepte sú určené na 100 gr. krému na tvár s kolagénom . Ak chceš, môžeš urobiť viac alebo menej, pričom vždy maj na pamäti, že do základného krému sa odporúča pridať 5% kolagénu .

  1. Hmotnosť 95 gr. hydratačného základného krému v čistej a dezinfikovanej nádobe.
  2. Pridaj 5 gr. kolagénu a 5 kvapiek silice z pelargónie.
  3. Dobre premiešaj niekoľko minút, kým krém nie je homogénny.
  4. Naplň dózu a môžeme si užívať vlastnosti nášho pleťového krému s kolagénom.

V našom www.blog.granvelada.sk nájdeš ďalšie recepty na výrobu vlastnej kozmetiky. Ak chceš dostávať informácie o novinkách, môžeš sa prihlásiť na odber nášho kanála YouTube a sledovať nás na sociálnych sieťach: Facebook a Instagram.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right