Podrobnosti o krste

Výroba domácich detailov na krst bude hračka vďaka návodom a tipom, ktoré nájdete na tomto blogu. Dali sme vám zadarmo k dispozícii desiatky receptov, aby ste si mohli navrhnúť úplne prispôsobené domáce detaily na krst.

Dajte zbohom klasickým opakujúcim sa krstným detailom po krste a rozhodnite sa vyrobiť exkluzívne domáce krstné detaily pre svoje bábätko!“

subcat bl pt detalhes de batismo

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Podrobnosti o krste

Domáce detaily krstu
Vsadiť na domácky vyrobené krstné detaily má viacero výhod, z ekonomického hľadiska preto, že sú lacné, ale aj kvôli originalite a exkluzivite, ktorú im dodáva fakt, že sú vyrobené doma.

Skrátka, domáce krstné detaily budete môcť vyrobiť rýchlo a ľahko a dosiahnete veľkolepé výsledky. Vaše detaily budú personalizované a originálne a budú cenovo výhodné. Zbavte sa svojich pochybností a stavte na ručnú výrobu!

Chcete si pozrieť príklady domácich krstných detailov? V tomto blogu nájdete desiatky návrhov, ktoré si stačí vyrobiť podľa seba a prispôsobiť podľa svojich predstáv. Ponúkame vám nápad, ktorý bude pre vás východiskom pri navrhovaní jedinečných detailov.

Pozrite si naše nápady na domáce detaily na krstiny a vyberte si ten, ktorý sa vám najviac páči. Keď sa rozhodnete, jednoducho ich uveďte do praxe. Chcete si nechať poradiť? Spoľahnite sa na nás a spoločne sa pokúsime zistiť, aké sú najlepšie možnosti, aby sa vaše domáce detaily na krst vydarili! Ako sa s nami môžete skontaktovať? Veľmi jednoducho: na contacto@granvelada.com, zanechaním komentára na tomto blogu alebo na telefónnom čísle 976 86 74 74.

Tu vám zanecháme viacero možností pre detaily domáceho krstu a v internetovom obchode Gran Velada vám dáme k dispozícii kvalitné materiály za najlepšie ceny. Cieľ? Aby výroba domácich detailov na krst bola jednoduchá, rýchla a zábavná. A je to, že s veľmi malým množstvom materiálov môžete vyrobiť jedinečné a exkluzívne detaily, plne personalizované.

Bude to trvať príliš dlho? Pozrite si naše návody a zistíte, že domáce krstné detaily sú rýchlejšie, ako sa môže zdať. Nechajte svojich hostí spomínať na takýto výnimočný deň s domácimi krstnými detailmi!
Vlastnoručne vyrobené detaily na krstiny
Ručne vyrobené krstné detaily majú ďalšiu zložku, ktorá ich robí jedinečnými a výnimočnými: starostlivosť a odhodlanie, s ktorými sú vyrobené. A to, že nič sa nevyrovná osobnému zadosťučineniu, ktoré pocítite, keď uvidíte konečný výsledok.

Ak sa rozhodnete pre ručne vyrábané krstné detaily, ak budete mať k dispozícii správne materiály, uľahčíte si prácu. V Gran Velada objavíte desiatky kvalitných výrobkov na výrobu sviečok, mydiel, parfumov, vôní, kozmetiky a mnohých ďalších detailov.

Keď hovoríme o ručne vyrábaných detailoch na krst, podstatné je balenie. A faktom je, že prvá vec, ktorá upúta ich pozornosť, je vonkajší vzhľad. Aby vaše doma vyrobené krstné detaily nezostali bez povšimnutia, dávame vám k dispozícii exkluzívne materiály na ich zabalenie a dodávame im plus exkluzivity.

Vrecká, ozdobné krabičky, darčekový baliaci papier, košíky… Možnosti sú veľmi rozmanité. A to všetko bez toho, aby sme zabudli na personalizované samolepky, vďaka ktorým budú vaše domáce krstné detaily jedinečné. Ide o nálepky, ktoré môžete personalizovať fotografiou dieťaťa, jeho menom a dátumom oslavy. Nalepením vašich detailov bude vyzerať 10. Tak sa z niečoho jednoduchého stane jedinečný a elegantný detail.

Keď už vieme, aké ručne vyrobené detaily na krst chceme a máme ingrediencie, pozrime sa na to, ako ich vytvarovať, a na širokú škálu možností, ktoré sa pred nami otvárajú.
Domáce krstné suveníry
Existuje množstvo možností na výrobu domáckych krstných suvenírov. Niečo, čo nikdy nesklame? Mydlá. A to, že sú praktické, lacné a môžu byť veľmi originálne a pútavé. Všetko závisí od dizajnu, ktorý si vyberiete. Nejaké príklady? Nenechajte si ujsť detaily týchto nápadov, ktoré vám ukážeme nižšie.

Čo tak vyrobiť mydlové písmená, ktoré budú tvoriť meno dieťaťa? S týmito mydlami sa vám to podarí a sú naozaj efektné.

Ich výroba je veľmi jednoduchá, v skutočnosti sú potrebné len štyri prísady: forma na abecedu, mydlo na báze glycerínu, aromatická esencia a farbivo. S týmito materiálmi si môžete vyrobiť plne personalizované domáce krstné predmety. Stačí vyrobiť mydlové písmená a keď príde čas ich zabaliť, môžete si vybrať, či ich dáte na špajdľu alebo ich zabalíte do tvaru karamelu.

Ďalšia možnosť, ktorá je tiež veľmi jednoduchá na výrobu: niektoré klasické mydlá, ktorým dodáme konečnú podobu pomocou personalizovaných nálepiek s fotografiou vášho bábätka. V tomto prípade sú materiály rovnaké ako v predchádzajúcom príklade, len tu zvolíme formy s klasickejšími tvarmi, ako sú okrúhle, štvorcové, oválne… Podľa vašich predstáv! To je jeden z bodov v prospech detailov domáceho krstu. Budete mať niekoľko personalizovaných mydielok z 10 bez toho, aby ste investovali veľa peňazí.

V oboch prípadoch si môžete vybrať svoje obľúbené farby a vône, ktoré sa vám najviac páčia. Naše odporúčanie? Aby ste sa rozhodli pre pastelové farby, ktoré v týchto výtvoroch a detských esenciách vyzerajú skvele. V internetovom obchode Gran Velada nájdete všetky materiály, ktoré sme práve spomenuli. V prípade esencií si môžete vybrať z viac ako 300 a v prípade farbičiek je k dispozícii tiež veľká paleta.

Prispôsobte si ich a získajte neobyčajné mydlá, ktoré môžete darovať ako domáce suveníry z krstu!
Originálne nápady na obdarovanie pri krste
Chcete vidieť ďalšie originálne nápady na darčeky pri krste? Ste na správnom mieste, a to tak, že v tomto blogu sa s vami podelíme o desiatky návrhov. Všetky majú niečo spoločné: sú navrhnuté tak, aby ste si ich mohli pohodlne vyrobiť doma. Takto dosiahnete, že suvenír pre vašich hostí bude stopercentne personalizovaný.

Jedným z originálnych nápadov na darovanie pri krste, ktorý vždy upúta pozornosť, sú tieto kačacie mydlá. Sú krásne, však? Najlepšie zo všetkého je, že ich ľahko vyrobíte podľa návodu, ktorý vám ukážeme krok za krokom. Nezabudnite, že všetky potrebné materiály máte k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada. Pozrite sa, ako sa vyrábajú!

https://www.youtube.com/watch?v=0b7vfIF7GWY&feature=emb_title

Môžete si vyrobiť aj mydlá v tvare topánok alebo také, ktoré majú vo vnútri inklúziu. Všetky recepty a návody krok za krokom nájdete tu. Existuje veľa originálnych nápadov, ktoré môžete darovať pri krste, a všetky sa dajú jednoducho vyrobiť doma! Vieme, že pri malom bábätku sú čas peniaze, takže ide o jednoduché recepty. Navyše môžete do výroby zapojiť celú rodinu. Bezpečné, že starí rodičia a krstní rodičia sa radi zúčastnia a vy budete mať jedinečnú a špeciálnu pamiatku na celý život!
Lacné detaily krstu
Na výrobu lacných krstných detailov sú skvelou voľbou voňavé skiffles. Existujú nádherné formy, s ktorými získate naozaj, ale naozaj dobré eskamošky! V Gran Velade vám totiž dávame k dispozícii silikónové formy s detskými motívmi, ktoré sú na tento typ vypracovania ideálne. Keď už máte formu, potrebujete len escaiolu a vodu. Môžete pridať aj minerálny pigment technickej kvality. Ten zabezpečí svetlý odtieň.

Ako ich prevoňať? Zmesou 96° alkoholu (70 %) a vonnej esencie (30 %) a postriekaním figúrky po dokončení. tentovací balíček a budete mať krásne detaily na krst bez toho, aby ste minuli veľa peňazí.

Podobným nápadom sú voňavé vosky. Ide o malé voňavé voskové figúrky myslené na horáky. Tie sa topia teplom čajovej sviečky a vyžarujú veľmi príjemnú vôňu.

Sú tiež veľmi jednoduché na výrobu a výsledkom sú lacné a veľmi atraktívne detaily na krst. Rovnako ako v predchádzajúcich prípadoch si farbivo a esenciu, ktoré sa majú použiť, vyberiete sami. Môžete si tiež vybrať formy, ktoré použijete, aby vaše vonné vosky mali požadovaný tvar.

Keď sú hotové, môžete ich vložiť do organzového vrecka alebo celofánového vrecka a ozdobiť závesným kartónovým štítkom, na ktorý môžete napísať meno dieťaťa a dátum krstu. krásny, originálny a lacný detail!
Úsporný detail na krst
Pokračujeme v príkladoch ekonomických detailov na krst, a ako hovorí ľudové príslovie: nikto nemá rád sladké! Ako si teda predstavujete výrobu niektorých krabičiek so sladkosťami a vnútornosťami? Budú vyzerať impozantne a čo je najlepšie, nemusíte investovať takmer žiadny čas a peniaze.

Čo budete potrebovať? Kúpte si rôzne sladkosti a čokoládu. Vaše obľúbené! Aby boli krásne, odporúčame vám použiť ako základ košíčky, ktoré nájdete v Gran Velada. Majú nádherné potlače. Stačí ich naplniť podľa vašich predstáv a zabaliť do priehľadného celofánového papiera. Ozdobte ich niečím jednoduchým a pekným, napríklad mašľou, ktorá sa hodí k farbe košíčkového struku, a aby ste im dodali osobné detaily, môžete na ne nalepiť nálepku alebo závesný kartónový štítok.

Ak sa vám tento nápad páči, môžete tieto lacné detaily na krst vyrobiť s použitím iných podkladov, napríklad celofánových vreciek, sklenených pohárov… Všetky sú skvelé na naplnenie drobnosťami a sladkosťami a osladia takýto výnimočný deň pre celú rodinu. Týmto doma vyrobeným detailom na krst nikto neodolá!
Originálne detaily na krstiny
Medzi našimi návrhmi na originálne krstné detaily ste nemohli vynechať sviečky, darček, ktorý bude tiež nabitý symbolikou. Ak chcete uniknúť od klasiky, tu nájdete množstvo nápadov na výrobu tých najoriginálnejších sviečok. A môžete vytvoriť naozaj neotrelé a extravagantné návrhy! Všetko závisí od vášho vkusu a typu krstu, ktorý sa chystáte osláviť.

Aké sviečky sa dajú vyrobiť na originálne detaily krstu? Niečo naozaj krásne sú konzervy alebo sklenené sviečky. Vyrobia sa za veľmi krátky čas, sú lacné a veľmi efektné. Výrazný nádych? Nejaké vlastné nálepky, ktoré môžete nalepiť ako viečko alebo na ozdobu nádoby.

https://www.youtube.com/watch?v=IWBksLKXJPI&feature=emb_title

Môžete sa rozhodnúť aj pre kozmetiku na originálne detaily krstu, a to tak, že pripravíte malé a krásne súpravy, ktoré obsahujú niekoľko výrobkov. Napríklad súpravu do kúpeľa s fľaštičkou gélu a ďalšou so šampónom; relaxačnú súpravu s aromatickými soľami a masážnym olejom … Vďaka krásnemu baleniu získate veľmi pútavé, originálne a neobvyklé darčeky. Ak chcete svojich hostí prekvapiť, tieto originálne krstné detaily vám to pomôžu dosiahnuť.
Krstné remeslá
Jednou z veľkých výhod stávky na remeslá na krst je, že vaše detaily budú jedinečné a exkluzívne. Môžete si vybrať, aký tvar dáte mydlám, sviečkam alebo vonným sviečkam, akou esenciou ich prevoňate a samozrejme aj farbu. Potom bude všetko podľa vašich predstáv. A to je to, že v takýto výnimočný deň nemôže nič zlyhať.

Remeslá na krst navyše zanechávajú dobrú chuť manželstva z dobre vykonaných vecí a najmä tie, ktoré sú vyrobené s veľkou starostlivosťou a nasadením. Pred svojimi hosťami sa budete môcť pochváliť tým, že ste vytvorili niekoľko veľkolepých detailov s myšlienkou na nich, ale najmä na bábätko, ktoré práve prišlo do rodiny.

Naším cieľom je, aby ste tu našli nápady, ktoré vám môžu poslúžiť ako inšpirácia na vytvorenie vašich krstných diel. So správnymi materiálmi dosiahnete veľkolepé veci. Tak sa do toho pustite a vyskúšajte to! A nezabudnite, že sa na nás môžete obrátiť kedykoľvek budete potrebovať. Takisto budeme radi, ak nám pošlete fotografie konečného výsledku, aby ste videli, ako krásne vaše krstné koláče vyzerajú.

Toto sú len niektoré z mnohých možností, ktoré môžete využiť na vytvorenie domácich krstných detailov očarujúcich. Nezabudnite, že na tomto blogu nájdete nepreberné množstvo nápadov, ktoré si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. V prípade akýchkoľvek otázok, ktoré sa počas tohto procesu vyskytnú, nás neváhajte kontaktovať. Chceme vám pomôcť so všetkým, čo potrebujete, aby si vaši hostia uchovali jedinečnú pamiatku na taký výnimočný deň!
Pridajte k detailom domáceho krstu a podarí sa vám to!