Domáce čističky vzduchu

Recepty na domáce osviežovače vzduchu; návody na výrobu osviežovačov vzduchu do skríň, do auta, do domácnosti… ako vyrobiť mikádo, prírodné osviežovače vzduchu… To sú niektoré z návrhov, ktoré nájdete na tomto blogu. Podľa krokov, ktoré vám ukážeme, bude veľmi jednoduché vyrobiť si vlastný domáci osviežovač vzduchu.

Pozrite sa a aromatizujte si svoj domov uvedením týchto receptov do praxe!

subcat bl pt purificadores de ar domesticos

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Domáce čističky vzduchu

Domáci osviežovač vzduchu
Pokiaľ ide o výrobu domáceho osviežovača vzduchu, možností je veľa: od klasických sprejov, ktoré rozprašujeme na osvieženie miestnosti, až po iné, elegantnejšie modely, ktoré spájajú dizajn a funkčnosť. To je napríklad prípad mikrofónneho alebo keramického voňavého.

Tu nájdete návody, ako ich uviesť do praxe, a získať tak svoj domáci osviežovač vzduchu. Uvidíte, že ich výroba je veľmi jednoduchá a nemusíte investovať veľa času ani veľa peňazí.

K týmto výhodám musíme pridať ešte jednu: získate domáci osviežovač vzduchu úplne na mieru. A môžete si vybrať nádobu, vôňu, ak chcete so 100 % prírodnými zložkami. Takže bude šitý na mieru práve vám! Preto vás od tejto chvíle vyzývame, aby ste sa pustili do práce a vytvarovali si domáci osviežovač vzduchu, ktorý sa vám najviac páči. O nápady nebude núdza!

Ak by ste počas celého procesu mali akékoľvek otázky alebo by ste chceli poradiť, môžete nás kontaktovať. Zastihneme vás na telefónnom čísle 976 86 74 74, e-mailom contacto@granvelada.com alebo v sekcii komentáre.

Recepty na domáce osviežovače vzduchu, ktoré tu uvádzame, sú vypracované s použitím produktov z internetového obchodu Gran Velada, v ktorom nájdete všetky potrebné materiály na ich výrobu.

Na výrobu domáceho osviežovača vzduchu nemôže chýbať dobrá esencia a v Gran Velada nájdete viac ako 300 vôní na prevoňanie vášho domova, auta, skríň… Ide o koncentrované vonné esencie, ktoré budeme musieť zriediť, aby sme si mohli vyrobiť domáci osviežovač vzduchu. Tu vám ukážeme, ako na to! K dispozícii sú ovocné, sladké, citrusové, kvetinové esencie … V skutočnosti tu nájdete od tých najklasickejších, ako je citrón, vanilka, bobuľovité ovocie, pomaranč, ruže, až po exotickejšie, ako je papája, tiare, ozón … Stačí si vyzdvihnúť svoju obľúbenú!
Ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu
Ak vás zaujíma, ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu, v prvom rade by ste mali mať na pamäti, že existuje veľa druhov, ktoré sa dajú vyrobiť doma: spreje, mikádo, aromatické vrecúška, vonná keramika, vosk do horáka, vonné tyčinky … Škála možností je široká a všetko závisí od toho, čo hľadáte.

Nižšie vám ukážeme, ako vyrobiť rôzne typy domácich osviežovačov vzduchu, ale v podstate vo všetkých receptoch musíte zvolenú vonnú esenciu rozriediť v 96º liehu v príslušnom pomere. Ak chcete staviť na prírodné osviežovače vzduchu, esenciálne oleje a aromatické rastliny budú dvaja skvelí spojenci. V Gran Velade nájdete éterické oleje a aromatické rastliny a tu vám ukážeme, ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu s týmito zložkami ako základom.

Ak si chcete krok za krokom pozrieť ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu, stačí sa dostať k rôznym návodom. V nich vám dávame k dispozícii zoznam potrebných materiálov, kompletný recept a rady, ako ich použiť. Uvidíte, že ich výroba je jednoduchá a nepotrebujete na ňu veľa materiálov.

Napríklad v prípade aromatických vrecúšok budete potrebovať látkové vrecúško, aromatické rastliny a niekoľko kvapiek esenciálneho oleja; v prípade osviežovačov vzduchu do auta: nádobu, alkohol a esenciu; rovnaké ingrediencie sa používajú na výrobu mikádo. Ako vidíte, výrobkov je málo a dávajú veľa, preto je výroba domáceho osviežovača vzduchu taká výhodná.

Naším cieľom je, aby ste sa naučili vyrobiť domáci osviežovač vzduchu do auta, do skrine, do spálne, do kuchyne … a povzbudiť sa k tomu, aby ste to využili v praxi. Preto ponúkame kompletné recepty a väčšina z nich obsahuje aj videonávod, aby ste mohli postupovať krok za krokom, kedykoľvek budete chcieť.
Domáci osviežovač vzduchu do skríň
Jednou z najlepších možností na výrobu domáceho osviežovača vzduchu do skriniek je zvoliť si voňavé látkové vrecúško. Získate tak veľmi praktický osviežovač vzduchu, ktorý sa ľahko vyrába, je lacný a veľmi pekný.

Tieto vrecká môžete naplniť náplňou a aromatickými rastlinami. Môžete do nich napríklad vložiť sušenú levanduľu, okvetné lístky ruží, rozmarín, tymián … Podľa vašej chuti! Na príjemnú vôňu sú dve možnosti: pridajte niekoľko kvapiek esenciálneho oleja alebo si pripravte zmes s 70 % 96º alkoholu a 30 % esencie aromatických látok. Stačí ich ozdobiť šnúrkou, aby ste ich mohli pripevniť na vešiaky alebo ich umiestniť tak, ako sú v zásuvkách.

V Gran Velade nájdete širokú škálu vrecúšok na výrobu tohto typu domáceho osviežovača vzduchu do skríň, ako aj ostatné potrebné ingrediencie. Ich výroba je veľmi jednoduchá a môžete ich vyrobiť zo 100 % prírodných produktov.

Ďalšou možnosťou, ktorá tiež spája eleganciu a funkčnosť, sú keramické vonné figúrky. Ak sa chcete naučiť, ako si vyrobiť tento domáci osviežovač skrine, nenechajte si ujsť naše návody. V tomto prípade je to ideálne aj vtedy, ak chcete mať originálny detail bez toho, aby ste minuli veľa peňazí.

Tento domáci osviežovač vzduchu do skrine má veľkú výhodu v tom, že sa dá vyrobiť rôznymi spôsobmi: klasickejšími a zábavnejšími a dá sa ochutiť toľkokrát, koľkokrát chcete, podobne ako vrecúška. Keď vidíte, že stratili svoju vôňu, stačí ich aromatizovať.

Tieto dve možnosti, ktoré vám ponúkame na výrobu domáceho osviežovača vzduchu do šatníka, sú jednoduché, rýchle a účinné!“ Takže vezmite matériu a pustite sa do práce. Stačí sa pozrieť na naše návody, ktoré vám pomôžu. Uvidíte, že to zaberie menej času, ako si myslíte, a výsledok stojí za to!
Domáci osviežovač vzduchu do auta
Na výrobu vlastného domáceho osviežovača vzduchu do auta úplne na mieru potrebujete len tri prísady. Ktoré to sú? Vonnú esenciu, ktorú máte najradšej, 96° alkohol a nádobu. Samozrejme, tu sa možnosti nekončia, pretože navrhovanie domáceho osviežovača vzduchu do auta vám umožňuje inovovať a vsadiť na originálne modely, ako sú tie, ktoré vám tu predstavujeme.

Výroba domáceho osviežovača vzduchu do auta je jednoduchá. Pravdepodobne najzložitejšie pre vás bude vybrať si len jednu esenciu. A na výber je toľko vôní! Keď sa rozhodnete, jednoducho rozrieďte 30 % esencie v 70 % liehu. Môžete tiež znížiť percento alkoholu a pridať trochu demineralizovanej vody. Podľa vašich predstáv! To je jedna z veľkých výhod, keď stavíte na domáci osviežovač vzduchu.

Nech už si pripravíte akúkoľvek zmes, odporúčame ju nechať približne týždeň odpočívať. Potom ju stačí zabaliť a budete mať domáci osviežovač vzduchu pripravený na použitie.

Ak chcete pridať viac zábavy alebo vidieť rôzne recepty, pozrite si návody, o ktoré sme sa s vami podelili na tomto blogu. Môžu vám dokonca poslúžiť ako nápad na výrobu nádherného darčeka!

Zistíte, že takýto domáci osviežovač vzduchu do auta si môžete vyrobiť len vy. Možnosti, o ktorých sme hovorili vyššie, t. j. vonné vrecúška a vonná keramika, sú tiež skvelou možnosťou na zavesenie na spätné zrkadlo. Samozrejme, v tomto prípade v mini veľkosti, aby nám neuberali na viditeľnosti pri jazde. Pozrite si naše nápady a uveďte do praxe recept na domáci osviežovač vzduchu, ktorý sa vám najviac páči pre vaše auto! S ktorýmkoľvek z nich budete mať vždy príjemnú vôňu.
Domáci mikádo osviežovač vzduchu
Medzi našimi receptmi na domáce osviežovače vzduchu sme nemohli vynechať mikádo: nádoby naplnené arómou, ktoré rozptyľujú vôňu prostredníctvom ratanových stoniek. Ide o osviežovače vzduchu, ktoré sú zároveňideálne ako dekoratívny prvok. Preto pri ich výrobe doma dbajte na to, aby dokonale ladili s interiérom vašej domácnosti.

Vyrobiť domáci osviežovač vzduchu mikádo je veľmi jednoduché. Čo budete potrebovať. Aromatickú esenciu, 96º alkohol, ratanové tyčinky a nádobu. Tá je dôležitá, pretože má úzke hrdlo, aby sa ratanové tyčinky dali bez problémov uchopiť. Pokiaľ ide o tieto tyče, nezabudnite, že nefunguje len tak hociktorý kus dreva, musí byť na tento účel špecifický. Dôvod? Ratan je veľmi porézne drevo, ktoré absorbuje vôňu, a potom s prúdmi vzduchu rozptyľuje vôňu po celej miestnosti.

Rovnako ako v iných prípadoch sa aromatická zmes vyrába zo 70 % a 30 % esencie a podiel alkoholu môžete znížiť pridaním demineralizovanej vody. Domáci mikádo osviežovač vzduchu rozptýli vôňu postupne, takže je veľmi dlhotrvajúci.

Tento domáci osviežovač vzduchu je preto veľmi funkčný a praktický. Najlepšie zo všetkého je, že môžete vytvoriť veľmi efektné vzory, všetko závisí od obalu, ktorý si vyberiete, a od povrchovej úpravy, ktorú ratanovým tyčinkám dáte. A dokonca môžete mať aj malé šrafované figúrky, ako sú kvety, hviezdičky … Určite budú vyzerať 10!

Ak chcete vidieť, ako si krok za krokom vyrobiť domáci osviežovač vzduchu mikádo, prejdite na naše návody. Ponúkame vám niekoľko nápadov, takže si môžete vybrať ten, ktorý sa vám najviac páči. Dokonca uvidíte, že tieto typy osviežovačov vzduchu sú aj skvelým nápadom na darček.
Domáce osviežovače vzduchu do domácnosti
Návrhy na výrobu domácich osviežovačov vzduchu do domácnosti sa tu nekončia. A možností je oveľa viac! Veľmi vydareným nápadom, pomocou ktorého môžete aromatizovať svoj domov, sú voňavé vosky. Sú to malé figúrky vyrobené z vosku a sú určené do esenciálnych horákov.

https://youtu.be/eLFZc3ujVPc

Do týchto horákov vložíte čajovú sviečku a teplo spôsobí, že sa vosková figúrka roztopí a uvoľní vôňu. Ide o veľmi účinnú a relaxačnú vôňu.

Pozrite si náš príspevok a uvidíte krok za krokom, ako si vyrobiť tieto domáce osviežovače vzduchu do domácnosti. Najlepšie zo všetkého je, že si ich môžete vyrobiť v takom tvare a s takou vôňou, aké sa vám najviac páčia.

Hľadáte kreatívne domáce osviežovače vzduchu pre domácnosť? Vôňové pavučiny sú vaše miesto. Ako sa vyrábajú? Dekoratívne piesky musíte ochutiť esenciou, ktorú máte najradšej. Posmrtne použite tento piesok na dekoráciu a ani nebudú vedieť, že ide o osviežovač vzduchu.

Môžete si napríklad vyrobiť stredný námornícky piesok. Najprv je potrebné zmiešať piesok s esenciou a potom ho ozdobiť podľa svojich predstáv morskými hviezdicami, mušľami a dokonca aj sviečkami. Veríte, že je to osviežovač vzduchu? Keď zistíte, že sa vôňa stráca, jednoducho piesok opäť prevoňajte. Bezpochyby veľmi originálny nápad na výrobu domácich osviežovačov vzduchu do domácnosti.

https://youtu.be/-XdkhUdo_6w

Dúfame, že všetky tieto návrhy vás inšpirujú k výrobe domáceho osviežovača vzduchu. Ako vidíte, výroba doma má mnoho výhod a navyše si môžete vyrobiť naozaj atraktívne veci jednoducho a bez toho, aby ste minuli veľa peňazí.
Vyberte si formát domáceho osviežovača vzduchu, ktorý sa vám najviac páči a domácu výrobu!