Svadobné detaily

svadobné remeslá sú najlepším spôsobom, ako rozmaznávať a prispôsobiť každý detail špeciálneho dňa opálenia. Hľadáte nápady, ktoré by ste mohli uplatniť v praxi? V tomto blogu nájdete desiatky návrhov svadobných remesiel. Nápady originálne, ľahko realizovateľné a úsporné pre jedinečnú svadbu typu „urob si sám“.

Pozrite si ponuku svadobných remesiel! Zamilujete si ich! Všetky sú navrhnuté tak, aby ste mohli ľahko pracovať doma, s prístupnými a kvalitnými materiálmi. Hosťom zanecháte otvorené ústa!

subcat bl pt detalhes do casamento

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Svadobné detaily

DIY SVADBA
Trend D DIY svadba je tu, aby zostal. Do It Yourself je nepostrádateľný pre pár, ktorý sa rozhodne povedať áno áno. A práve svadby DIY majú niečo, čo ich robí jedinečnými: sú veľmi osobné a sú šité na mieru neveste a ženíchovi, podľa ich vkusu a osobnosti.

Ak chcete aj vy staviť na DIY svadby, tu nájdete desiatky návodov s remeselnými prácami. Krok za krokom vám ukážeme, ako si vyrobiť rôzne druhy svadobných remesiel, od dekorácií až po ručne vyrobené svadobné detaily. Všetko s jediným cieľom, aby ste si vyformovali svadbu svojich snov.

Ak chcete mať exkluzívnu a originálnu svadbu, zapojte sa do trendu svadby „urob si sám“. A práve to, čo v súčasnosti triumfuje, sú osobné svadby. Nechajte stres bokom a rozmaznávajte každý detail! Podľa návodov, ktoré vám ukážeme, budete môcť navrhnúť veľkolepú svadbu bez toho, aby ste museli investovať veľa času a peňazí.

V tomto blogu navrhujeme rôzne nápady na svadby typu „urob si sám“ a v internetovom obchode Gran Velada vám dávame k dispozícii najkvalitnejšie materiály, s ktorými bude práca oveľa jednoduchšia. Na výber je široká ponuka! Práve preto, aby ste si mohli vybrať tie, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu vkusu a tiež vášmu rozpočtu.

Ak si chcete užiť všetky prípravy, mať všetko pod kontrolou a postarať sa o každý detail, bezpochyby to, čo sa vám páči, sú svadby „urob si sám“! Váš partner, rodina a priatelia sa do tohto dobrodružstva s radosťou zapoja! Spolu sa vám podarí dosiahnuť jedinečnú svadbu.

Sme vám tiež k dispozícii. Radi vás budeme sprevádzať a radiť vám počas celého procesu. Akékoľvek otázky môžete klásť v sekcii komentárov, telefonicky 976 86 74 74 alebo e-mailom na contacto@granvelada.com.
Ručne vyrobené svadobné detaily
Ručne! Pozrite si všetky svadobné ručné práce, ktoré si môžete vyrobiť doma. Nemusíte byť odborník na remeslá! A práve so správnym materiálom, trochou kreativity a pri dodržiavaní našich návodov zistíte, že si môžete jednoduchým spôsobom vyrobiť niektoré veľmi očarujúce veci.

Ak niečo na DIY svadbách nemôže chýbať, sú to ručne vyrobené svadobné detaily. Okrem toho, že si zarobíte na roztomilé a jedinečné darčeky, handmade je aj úspora peňazí. V Gran Velada totiž nájdete širokú ponuku materiálov za dobré ceny. Takže s obmedzeným rozpočtom môžete vyrobiť originálne a úplne individuálne detaily. Ak k tomu pridáme vašu kreativitu a dobrú prácu, určite dokážete zo všetkých výrobkov vyťažiť maximum.

Ručne vyrábané svadobné detaily majú niečo navyše vo váš prospech: umožňujú vám vybočiť z klasiky. Ak sa chcete rozlúčiť s detailmi, ktoré sa opakujú svadbu za svadbou a nakoniec sa stratia v zásuvke, rozhodnite sa pre ručne vyrábané svadobné detaily. Vyberte si niečo praktické a funkčné a dosiahnete, že si vaši hostia ponechajú unikátnu pamiatku na váš deň.

Originálne mydlá, kozmetické súpravy, relaxačné súpravy na načerpanie síl alebo sviečky sú niektoré z ručne vyrobených svadobných detailov, ktoré budú mať zaručene úspech. Ich výroba doma je oveľa jednoduchšia, než sa môže a priori zdať, a získate krásne ručne vyrobené a celkom personalizované svadobné detaily. Vaši hostia budú prekvapení, keď zistia, že ste ich vytvorili vy!

Nenechajte si ujsť detaily a poznačte si návrhy, ktoré sa vám najviac páčia! V tomto blogu objavíte irady a tipy na zorganizovanie svadby snov bez toho, aby ste minuli príliš veľa peňazí. Okrem toho, že vám poskytneme nápady na svadobné remeslá, vysvetlíme vám, ako ich vyrobiť.
Ručne vyrobené svadobné suveníry
Chcete sa inšpirovať na výrobu ručne vyrobených svadobných suvenírov pre svojich hostí? Ste na správnom mieste. návody a recepty, o ktoré sa s vami podelíme úplne zdarma, sú určené práve na to: aby ste si mohli vyrobiť originálne, jednoduché, personalizované a lacné ručne vyrobené svadobné drobnosti. Majú to všetko!

Jeden z príkladov? Niektoré krabičky na cukrovinky. A čudujete sa, čo je na nich originálne? Nič viac ani menej ako formát. Veľmi jednoduché ručne vyrobené svadobné detaily si môžete vyrobiť tak, že naplníte niektoré krabičky v tvare šiat nevesty a fraku ženícha. Môžete do nich vložiť čokoládu, sladkosti… čokoľvek, čomu dáte prednosť! Ak ich chcete personalizovať, zaveste kartónový štítok, na ktorý môžete napísať svoje mená, mená hostí alebo venovanie. Podľa vášho vkusu!

Ďalšie ručne vyrobené svadobné detaily, ktoré sa tiež veľmi ľahko vyrábajú a sú naozaj atraktívne, sú naplnené kadičky. Z čoho? Môžete do nich dať kúpeľnú soľ, aby si vaši hostia mohli po oslave oddýchnuť; Ďalšou možnosťou je naplniť ich aromatickým korením, ktoré si môžu vychutnať počas koktailovej párty. Môžete ich dokonca naplniť ryžou, ktorú použijete počas obradu a po áno áno si z nich pripravíte príjemnú ryžovú sprchu.

Tieto svadobné remeslá majú niečo spoločné. Sú veľmi jednoduché na výrobu, lacné a môžete si ich prispôsobiť. V prípade proviantu stačí použiť režim zatvárania jednej zo šablón štítkov, ktoré nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Môžete si ich prispôsobiť!

Viac ručne vyrobených svadobných detailov, ktoré spĺňajú tieto požiadavky? Úplne jedinečné šálky na raňajky. Vezmite si biele hrnčeky a personalizujte ich pomocou štítku. V Gran Velada nájdete visačky s frázami na poďakovanie vašim hosťom, ktoré sa dajú tiež personalizovať. Toto svadobné remeslo už nemôže byť jednoduchšie!
Svadobné suveníry vyrobené podľa vás
Sviečky sú ďalším z svojpomocne vyrobených svadobných detailov, ktorými môžete triumfovať a prekvapiť. Veľmi krásne a elegantné vzory sa dajú vyrobiť jednoduchým spôsobom! Ak hľadáte niečo výnimočné, odporúčame vyrobiť voňavé sviečky do vázy. Elegantný nádych prinesie ruka nálepiek, ktoré použijeme ako viečka. Ak použijete teplé farby a pastelové odtiene, budú mať romantický nádych, ktorý ich urobí ešte výnimočnejšími. Sú krásne!

Tieto vlastnoručne vyrobené svadobné detaily sú lacné a jednoduché na výrobu. Zakaždým, keď rodina a priatelia zapália sviečku, budú si pripomínať chvíle prežité v takýto výnimočný deň. Smelo sa pustite do týchto svadobných remesiel a využite ich v praxi!

Ďalšou možnosťou je vyrobiť sklenené sviečky s korkovým viečkom a použiť jednu z svadobných nálepiek na personalizáciu. Vety ako „Naša svadba by bez vás nebola rovnaká“ alebo „Ďakujeme, že ste s nami oslavovali“ dokázali vyčariť úsmev na tvári vašich hostí.

https://www.youtube.com/watch?v=LDGDAncx0-Q&feature=emb_title

Čo tak staviť na vami vyrobenú kozmetiku na svadobné detaily? Aj tu sú možnosti veľmi široké. Môžete si vyrobiť chrániče na pery, mini parfumy, tuhé parfumy … S kvalitnými materiálmi, aké nájdete v Gran Velada, získate veľmi praktické a funkčné svadobné detaily vyrobené podľa vás. Nalepte na ne nálepku, aby ste ich personalizovali, a budete mať efektný ručne vyrobený detail.
Ako si vyrobiť ručne vyrobené svadobné suveníry
Prístupom k jednotlivým príspevkom na našom blogu uvidíte krok za krokom ako si vyrobiť ručne vyrobené svadobné spomienky. V príspevkoch nájdete celý recept, návod a potrebné materiály. Okrem toho ponúkame rôzne možnosti balenia, aby bol výsledok veľkolepý.

Nielenže si budete môcť pozrieť, ako si vyrobiť ručne vyrobené svadobné spomienky, ale ukážeme vám aj ďalšie denné DIY nápady. V Gran Velada nájdete bambusové ikony, ktoré môžete naplniť ryžou a okvetnými lístkami ruží. Po áno chcem si vaši hostia môžu dať peknú sprchu. Sú to malé detaily, ktoré robia rozdiel. Je to veľmi jednoduché remeslo, ktoré sa bude páčiť každému.

Keď príde čas rozmiestniť hostí na stoly, jednoduchým a veľmi elegantným prvkom sú mini tabule s kriedami, ktoré sú k dispozícii aj v internetovom obchode Gran Velada. Sú s veľmi rôznymi tvarmi, takže na ne môžete napísať mená hostí. A čo si myslíte o tom, že si výzdobu stolov urobíte sami? Môžete si napríklad vyrobiť námornícke stredové dekorácie alebo vlastné personalizované lampy, ktoré sú ideálne na večerné svadby. Ak sa vám tieto nápady páčia, na našom blogu ich nájdete oveľa viac.

Váš candy bar bude s našimi výrobkami tiež vyzerať veľkolepo. Máme krásne sklenené nádoby, plechovky a keksíkové struky, ktoré môžete použiť ako základ pre váš sladký stôl.

Ako vidíte, možnosti, ktoré ponúka D DIY svadby, sú obrovské. Existuje nepreberné množstvo svadobných remesiel, ktoré si môžete vyrobiť doma a prekvapiť tak svojich hostí. Ak nechcete nechať nič na náhodu, naplánujte si svadbu vopred a uveďte do praxe nápady, ktoré navrhujeme v našom blogu.
Dúfame, že vám pomôžeme zorganizovať svadbu vašich snov! Pustite sa do práce a povedzte nám, aký bude výsledok!