NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Prírodné mydlá

Ako vyrobiť prírodné mydlá
Všimnite si recepty na prírodné mydlá, ktoré ponúkame v tomto blogu. Nájdete tu kompletný postup krokov, potrebné ingrediencie a množstvo, ktoré treba použiť pri každom z prírodných mydiel. Ukážeme vám desiatky receptov na mydlá, aby ste si mohli vyrobiť to, ktoré sa vám najviac páči. Prírodných receptov na mydlá je veľa: môžete si vyrobiť prírodné mydlo s olivovým olejom, šípkovým, nechtíkovým, mandľovým … Každý z týchto receptov je vhodný pre určitý typ pokožky. Nájdite si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám, a uplatnite ho v praxi! Prírodné mydlové recepty kombinujú rôzne oleje a zmes sósy a vody. Ide o tradičný prípravok, ktorý si potom môžete prispôsobiť pomocou extraktov, esencií, farbív, liečivých rastlín … Možnosti sú veľmi široké!
Recepty na prírodné mydlá
Recepty na prírodné mydlá na našom blogu obsahujú video s postupnými krokmi a úplným vysvetlením, s ich použitím a vlastnosťami pre pokožku. Vstúpte do úžasného sveta prírodných mydiel s našimi receptami!