Pokročilé kurzy

V online kurzoch Gran Velada sa naučíte, ako jednoduchým spôsobom vytvárať nekonečné elaboráty. Ak ste vášnivými remeselníkmi, tieto kompletné online kurzy si nemôžete nechať ujsť. Pustite sa do práce!

cat bl pt cursos avancados

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pokročilé kurzy

Učte sa s online kurzami Gran Velada!
S ohľadom na všetkých, ktorí nás sledujú a sú mimo Zaragozy, sme pripravili Gran Velada online kurzy. Ide o výučbu, ktorá sa koná osobne v predajni Pedro María Ric 19, ale v online formáte. Takto si ich budete môcť pohodlne vychutnať doma.

Ak patríte k tým, ktorí by radi prišli na naše workshopy do Zaragozy, ale bývate ďaleko, tieto online kurzy Gran Velada budú pre vás veľmi užitočné a práve vďaka nim môžete získať rovnaké znalosti, ako keby ste boli prítomní. Uvidíte to isté ako účastníci, budete si môcť vypočuť všetky výklady a ak budete mať nejaké otázky, stačí sa nás opýtať prostredníctvom sekcie komentárov a my sa vám pokúsime pomôcť so všetkým, čo budete potrebovať.

Online kurzy Gran Velada sú navrhnuté tak, aby vás učili a viedli celým procesom. Vďaka nim zistíte, ako sa tradičným spôsobom vyrábajú rôzne druhy elaborátov, od mydla po sviečku, osviežovač vzduchu alebo vlastné kozmetické výrobky. S týmito online kurzami Gran Velada sa naučíte všetko!

Online kurzy Gran Velada začínajú krátkym vysvetlením, kto sme, takto nás môžete spoznať o niečo lepšie a cítiť sa bližšie. Ukážeme vám naše priestory a v krátkosti vás oboznámime s našou každodennou prácou.

Po prezentácii prejdeme k veci a zameriame sa na remeslo. Aké materiály sú potrebné, návod, podrobný postup krok za krokom a vysvetlené našimi kolegami… To všetko nájdete a týchto online kurzoch Gran Velada! Rovnako ako možnosť vidieť, ako účastníci formujú svoje výtvory. Stačí, ak si to isté urobíte aj doma.
Online kurzy Gran Velada
Online kurzy Gran Velada sú úplne zadarmo! Nemusíte si ich sťahovať ani za ne platiť, stačí prejsť na miesto vypracovania, ktoré sa chystáte urobiť, a stlačiť tlačidlo prehrávania. Týmto jednoduchým spôsobom objavíte všetko, čo môžete ľahko urobiť doma, takže už žiadne výhovorky na stávkovanie na remeslá! Aj v samotnom príspevku nájdete potrebné materiály a stručné vysvetlenie postupu.

Naším cieľom je, aby sa vzdialenosť nestala prekážkou, preto pracujeme na tom, aby sme vám priblížili všetky workshopy, ktoré sa konajú vo fyzickom obchode Gran Velada de Zaragoza.

Svet tradičných mydiel, kozmetiky a sviečok už pre vás vďaka týmto kurzom nebude mať žiadne tajomstvo. Trvajú približne jednu hodinu a zistíte, že sú veľmi dynamické a participatívne. Pri učení sa nových vypracovaní sa budete veľmi dobre baviť.

Vytiahnite zo seba „kutila“ a uveďte do praktiky všetko, čo ste sa naučili! Ďalšou výhodou je, že si ich môžete pozrieť, kedykoľvek budete chcieť, takže vám neuniknú žiadne detaily, akonáhle odložíte svoje pochybnosti a rozhodnete sa zúčastniť. Budete sa môcť presvedčiť, že je to oveľa jednoduchšie, ako to vyzerá, a výsledky stoja za to.

Máte ich tak radi, že neodoláte a prídete? Odtiaľto vás odporúčame navštíviť nás v našej predajni v Zaragoze. Bude to ideálna zámienka na spoznávanie mesta a príjemný výlet s rodinou alebo priateľmi! Dávame vám všetky možnosti, pretože naším cieľom je, aby ste sa tešili z tvorby svojich výtvorov,takže či už na online kurzoch Gran Velada alebo osobne, stavte na ručnú prácu a pochváľte sa svojimi výtvormi.