kit como hacer jabones polo mordido
Glycerínové mydlo, Vyrobiť mydlá, Žiadna kategória

súprava na výrobu mydla v tvare nahryznutého nanuku od gran velada : Zábava a kreativita na doma

Skús si doma vyrobiť mydlá v tvare nahryznutého nanuku a budeš príjemne prekvapený výsledkom! Ak sa chceš naučiť vyrábať originálne mydlá, nenechajte si ujsť tento návod. Uvidíš, aké ľahké je…

súprava na výrobu mydla v tvare nahryznutého nanuku od gran velada : Zábava a kreativita na doma

Skús si doma vyrobiť mydlá v tvare nahryznutého nanuku a budeš príjemne prekvapený výsledkom! Ak sa chceš naučiť vyrábať originálne mydlá, nenechajte si ujsť tento návod. Uvidíš, aké ľahké je vyrobiť mydlá v tvare nahryznutého nanuku.

Od Gran Velada ti ponúkame skvelú popoludňajšiu zábavu – ručne vyrábaného mydla s našou glycerínovou súpravou. Veľmi originálny dizajn mydla, ktorý je v tomto ročnom období veľmi atraktívny.

Tieto glycerínové mydlá si môžeš vyrobiť aj doma s tvojimi deťmi, keďže sa dajú veľmi rýchlo a jednoducho pripraviť. Je to technika, ktorá je dostupná každému a prináša fantastické výsledky. Poďme na to!!

krok 6

Si pripravení vniesť do tvojej starostlivosti o telo nádych zábavy a sviežosti? Gran Velada ti prináša dokonalé riešenie so sadou mydla v tvare nahryznutého nanuku! Táto súprava je nielen ideálna na rozvinutie vašej kreativity, ale je to aj vynikajúca aktivita, o ktorú sa môžete podeliť s najmenšími doma alebo vytvoriť jedinečné a personalizované darčeky.

Čo obsahuje súprava na výrobu mydla v tvare zmrzlinového nanuku?

Naša súprava obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste si mohli vyrobiť 14 mydiel v tvare nanukov. Každý z komponentov sme starostlivo vybrali tak, aby zabezpečil príjemný zážitok a pôsobivý konečný výsledok:

  • 1 kg základného mydla s bambuckým maslom: jemné a výživné, ideálne na starostlivosť o vašu pokožku.
  • Glycerínové farbivá: v odtieňoch limetky, vaječnej žltej a melónovej červenej, ktoré dodajú vašim mydlám šťavnatý a atraktívny vzhľad.
  • Aromatické esencie: s vôňou limetky, ananásu a vodného melónu, ktoré premenia vašu kúpeľňu na jedinečný zmyslový zážitok.
  • Dvojitá silikónová forma na uhryznuté nanuky: dať originálny tvar vašim výtvorom.
  • Drevené paličky na nanuky, celofánové vrecúška a letné nálepky: prezentujte a rozdávajte svoje mydlá tak, ako si zaslúžia.
  • Jemne leštené konopné lano a alkohol: na dokončenie a zabezpečenie bezchybnej prezentácie.
banner kits marzo 2022 slvk
súprava ako vyrobiť polo mordido mydlá 2

Pri vytváraní nanukových mydiel postupuj podľa nasledujúcich krokov:

Tento proces je jednoduchý a umožňuje vychutnať si každý krok, od počiatočnej prípravy až po finálnu úpravu. Tu je zhrnutie receptu krok za krokom:

  • Počiatočná príprava: Roztop mydlo a pridaj esenciu a farbivo.
  • Naplň formičky: Zmesou vytvor základ na nanuk a nechaj vychladnúť.
  • Biela vrstva: Pridaj bielu vrstvu s mydlom a nechaj vychladnúť.
  • Pridaj paličky: Umiestnite drevené paličky a odformuj.
  • Opakuj proces: S rôznymi arómami a farbami pre spestrenie.
  • Záverečná úprava: Mydlá zabaľ a pridaj letné nálepky.
banner kits marzo 2022 slvk 1
sada ako vyrobiť mydlo polo mordido post

Často kladené otázky k sade mydla v tvare nahryznutého nanuku

  • Čo presne obsahuje súprava mydla? Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie 14 nahryznutých mydiel v tvare nanukov, vrátane mydlového základu z bambuckého masla, glycerínových farbív, aromatických esencií, formičiek, drevených tyčiniek, celofánových vrecúšok, nálepiek, konopného povrazu a alkoholu pre dokonalé zakončenie.
  • Musím mať predchádzajúce skúsenosti s výrobou mydla, aby som mohol používať túto súpravu? Nie, táto súprava je navrhnutá tak, aby ju mohol ľahko použiť začiatočníci aj skúsení výrobcovia mydiel. Pokyny krok za krokom vás prevedú celým procesom a zabezpečia, aby ste si tento proces užili a dosiahli vynikajúce výsledky.
  • Môžem znova použiť formy na iné mydlové projekty? Samozrejme! Formy sa dajú použiť opakovane a sú ideálne na ďalšie mydlá. Len sa uistite, že ste ich po každom použití dobre očistili.
  • Sú mydlá vhodné pre citlivú pokožku? Mydlový základ z bambuckého masla je známy svojimi jemnými a hydratačnými vlastnosťami, vďaka čomu je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Pred používaním však vždy odporúčame produkty testovať na alergiu na malej ploche pokožky.
  • Aké bezpečnostné opatrenia by som mal prijať pri príprave mydiel? Je dôležité aby si opatrne roztopil mydlový základ pomocou metódy nepriameho ohrevu, ako je vodný kúpel alebo mikrovlnná rúra, a vyhol sa kontaktu s pokožkou, kým nevychladne. S alkoholom by ste tiež mali zaobchádzať opatrne a na dobre vetranom mieste.
  • Ako dlho musím čakať, kým mydlá vychladnú a budú pripravené na použitie? Zvyčajne budete musieť počkať niekoľko hodín, kým mydlá úplne vychladnú a vytvrdnú, než ich rozbalíte. Presný čas sa môže líšiť v závislosti od okolitej teploty.
  • Môžem do súpravy pridať svoje vlastné ingrediencie? Áno, hoci súprava obsahuje všetko, čo potrebujete, môžete pridať svoje vlastné prísady alebo dekorácie, aby ste si mydlá ešte viac prispôsobili.
  • Čo mám robiť, ak mám ďalšie otázky alebo potrebujem pomoc? V Gran Velada sme tu, aby sme vám pomohli. Ak máte ďalšie otázky alebo potrebujete pomoc počas procesu, neváhajte kontaktovať náš tím zákazníckej podpory.
  • Pokračujte a pripravte to! S touto súpravou získate nielen zábavnú a relaxačnú aktivitu, ale môžete si tiež prispôsobiť svoje mydlá. Experimentuj s farbami a vytvor trojfarebnú zmrzlinu alebo kombinuj esencie, aby si získal jedinečné vône.
Krok 2

Už nečakajte a doprajte svojej pokožke starostlivosť, ktorú si zaslúži, s týmito domácimi mydlami, ktoré sú rovnako osviežujúce, ako vyzerajú. Navštívte odkaz, kde nájdete ďalšie informácie o súprave, a pripravte sa na to, že sa stanete odborníkom na výrobu mydiel.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right