como hacer efecto swirl en jabon de glicerina 2
Glycerínové mydlo, Vytvorte mydlá, Žiadna kategória

Mydlo Swirl Technikou na báze glycerínového mydla

Technika Swirl pri výrobe glycerínového mydla je umelecký spôsob, ako dať život a farbu tvojim mydlám. Táto technika ti umožňuje vytvárať pôsobivé vzory a premieňať každú kocku na malé umelecké…

Mydlo Swirl Technikou na báze glycerínového mydla

Technika Swirl pri výrobe glycerínového mydla je umelecký spôsob, ako dať život a farbu tvojim mydlám. Táto technika ti umožňuje vytvárať pôsobivé vzory a premieňať každú kocku na malé umelecké dielo. V tomto článku sa zameriame na vírivý mydlový základ, ideálnu možnosť pre túto techniku, dostupný na Gran Velada .

Táto technika je vhodná na použitie s glycerínovými mydlami . Aby sme dosiahli výsledky ako tie, ktoré ti tu ukazujeme, použili sme biely swirl mydlový základ od Gran Velada , čo je nevyhnutná zložka pre techniku Swirl, špeciálne navrhnutá na vytváranie mramorových mydiel pomocou vírivej techniky.

Tu uvádzam súhrn kľúčových bodov:

  1. Ideálna konzistencia pre Swirl: Táto báza má hustejšiu a viskóznejšiu konzistenciu, vďaka čomu je ideálna na vykonávanie techniky Swirl. Jeho textúra umožňuje farbám zostať oddelené a definované a vytvárať jasné a farebné vírivé vzory.
  2. Jednoduché použitie: Biely vírivý mydlový základ sa veľmi jednoducho používa, takže je ideálny pre začiatočníkov aj skúsených výrobcov mydla. Jeho jednoduché použitie ti umožňuje experimentovať s rôznymi vírivými dizajnmi a technikami.
  3. Biely základ pre žiarivé farby: Keďže ide o biely základ, pridané farbivá vynikajú a vytvárajú jemné a živé tóny v konečnom mydle. To umožňuje väčšiu kreativitu a experimentovanie s farebnou paletou.
  4. Úžasné výsledky: Kombinácia jeho konzistencie a bieleho základu vedie k veľmi pestrým a atraktívnym mydlám s jasne definovanými špirálami a jasnými farbami.
  5. Všestrannosť v dizajne: Táto základňa umožňuje širokú škálu kreatívnych možností, od jednoduchých vzorov až po zložitejšie a umelecké návrhy.

Stručne povedané, Gran Velada Swirl mydlový základ je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú preskúmať techniku Swirl pri výrobe mydla, pričom ponúka dokonalú kombináciu kvality, jednoduchého použitia a pôsobivých výsledkov. Máme tiež rovnaký priehľadný základ, v tomto prípade priehľadný vírivý mydlový základ umožňuje farbám pôsobiť živšie a žiarivo, výsledkom čoho je priesvitné mydlo, pokiaľ sa použijú nekrycie farbivá.

Obe bázy sú bez SLS, bez prísad živočíšneho pôvodu a ako to inak netestované na zvieratách, táto báza je ideálna na vytváranie zábavných a pútavých mydiel.

Aké materiály potrebujete na výrobu glycerínových mydiel technikou Swirl?

Ak chcete začať s technikou Swirl v glycerínovom mydle, budete potrebovať:


Návod ako postupovať pri výrobe glycerínových mydiel pomocou techniky vírenia:

  • Nakrájaj základ na malé kocky a roztop ho v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli, pričom sa uisti, že sa nezačne variť.
  • Pridaj aromatickú esenciu a prípadne béžové farbivo pre tón slonoviny.
  • Pre túto techniku sú ideálne farbivá, ktoré nemigrujú. Môžeš ich použiť tak, ako sú, alebo ich zmiešať a vytvoriť vlastné farby. Oddeľ mydlový základ do rôznych nádob a do každej pridaj farbu.
  • Vytvorenie vírivého efektu: Keď má základ krémovú konzistenciu, nalej do formy vrstvu bielej a cik-cakuj s ostatnými farbami. Medzi vrstvami nastriekaj alkohol, aby sa odstránili bubliny. Použi tyčinku na vytvorenie vírivého efektu.
  • Tipy pre dokonalé vírenie: Je dôležité kontrolovať teplotu mydla, aby farby nevybledli . Táto technika vyžaduje prax a trpezlivosť , ale výsledky sú veľkolepé.
  • Inšpirácia a variácie: Experimentuj s rôznymi farebnými kombináciami a technikami vírenia, aby sa ti podarilo vytvoriť jedinečné mydlá. Každá kocka bude odrazom vašej kreativity. Efekt, ktorý sme vytvorili, je jednoducho jedným z mnohých, ktoré sú vo svete známe. Odvážte sa vyskúšať nové efekty a prečo nie… Vytvorte si svoj vlastný.


Technika Swirl v glycerínovom mydle je skvelý spôsob, ako vyjadriť svoju kreativitu a dodať tvojim kúpeľňovým výrobkom umelecký nádych. S vírivým mydlovým základom Gran Velada máš dokonalý východiskový bod na preskúmanie tejto techniky.

TECHNICKÉ GLYCERÍNOVÉ MYDLÁ SWIRL

Ako namiešať farbivá na techniku Swirl v glycerínovom mydle?
Ak chceš miešať farbivá v technike Swirl, najprv si vyberte farby, ktoré chceš použiť. Farbivá môžeš použiť priamo alebo ich zmiešať a vytvoriť tak vlastné odtiene. Pridaj niekoľko kvapiek každého farbiva do oddelených častí roztaveného mydlového základu a dobre premiešaj.

Experimentuj s rôznymi pomermi, až kým nedosiahneš požadovaný odtieň. Pamätaj, že nemigrujúce farbivá sú pre túto techniku ideálne, pretože udržujú farby definované a zabraňujú ich vzájomnému miešaniu.

Aké opatrenia by som mal urobiť pri práci s glycerínovým mydlom?

  • Pri práci s glycerínovým mydlom je dôležité dodržiavať určité bezpečnostné opatrenia, ako je nosenie ochranných okuliarov, aby ste sa vyhli postriekaniu.
  • Zabráň vareniu mydlového základu pri jeho roztavení, pretože to môže zmeniť kvalitu mydla a spôsobiť, že sa mydlo po niekoľkých hodinách alebo dňoch potí.
  • Materiály a nástroje uchovávaj mimo dosahu detí a domácich zvierat.


Môžem použiť vonné látky v mydlách Swirl?

Áno, do mydiel Swirl môžeš pridať vône. Vyber si vonné esencie, ktoré sú kompatibilné s výrobou mydla. Vôňu pridaj po rozpustení mydlového základu a pred naliatím farbív. Maj na pamäti, že niektoré vône môžu ovplyvniť textúru mydla, preto je vhodné pred pridaním vône do celej zmesi urobiť malý test.

Ako dosiahnuť zložité vzory technikou Swirl v glycerínovom mydle?
Na dosiahnutie zložitých vzorov pomocou techniky Swirl je dôležité kontrolovať konzistenciu mydla .

Farby nalej do formy, keď je základ dostatočne hrubý, aby udržal vzory, ale stále dostatočne tekutý, aby sa s ním dalo pracovať. Na vytvorenie pohybov a vzorov v zmesi použi nástroje ako tyčinky alebo špachtle. Prax a experimentovanie sú kľúčom k zvládnutiu tejto techniky.

Na záver tohto príspevku by sme vám radi predstavili blog www.blog.granvelada.sk , ktorého súčasťou je aj tento príspevok, ktorý práve čítaš. Priestor venovaný kreativite a umeniu výroby mydla. Na tomto blogu nájdeš širokú škálu techník, tipov a receptov na výrobu mydla, ktoré sú ideálne pre začiatočníkov aj skúsených mydlárov. Naším cieľom je byť nevyhnutným blogom pre tých, ktorí sú nadšení pre výrobu ručne vyrábaných mydiel, a ponúkať inšpiráciu a vedomosti v každom článku.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right