crema antiarrugas de colageno y acido hialuronico 2 848x477 1
Kozmetické tipy a triky, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Ako vyrobit krem proti vraskam

My po tridsiatke sa začíname obávať začínajúcich vrások, ktoré sa nám už na tvári objavujú, a tak sme sa bez váhania pustili do práce a chceme ťa naučiť, ako si…

Ako vyrobit krem proti vraskam

My po tridsiatke sa začíname obávať začínajúcich vrások, ktoré sa nám už na tvári objavujú, a tak sme sa bez váhania pustili do práce a chceme ťa naučiť, ako si vyrobit krem proti vráskam s hyalurónom a kolagénom . Krémy, ktoré stoja na trhu veľa peňazí, vieme vyroniť doma len za zlomok ceny.

Domáci krém proti vráskam

Ako už vieš, kolagén a kyselina hyalurónová sú dve silné aktívne zložky proti starnutiu.

Môžeme povedať, že kolagén je najrozšírenejším proteínom v našom tele a že poskytuje odolnosť a pružnosť našim tkanivám, ale v priebehu rokov sa produkcia tohto proteínu v našom tele znižuje, čo vedie k strate pružnosti tkanív. teda starnutie pokožky. Na druhej strane, niečo podobné sa deje s kyselinou hyalurónovou , je to kyselina, ktorú nájdeme v chrupavkách, kĺboch a koži a rokmi jej značne ubúda.

Kyselina hyalurónová je tiež široko používaná v kozmetike, pretože má schopnosť zadržiavať vodu v percentách, ktoré zodpovedajú tisícnásobku jej hmotnosti, čo z nej robí najlepšiu regeneračnú látku a vynikajúci zvlhčovač pokožky.

Rozmýšľali ste niekedy nad výrobou vlastného krému proti vráskam?

Dnes ti ukážeme, ako si vyrobiť domáci krém s kyselinou hyalurónovou a kolagénom, dvomi hviezdnymi ingredienciami vo svete kozmetiky. Tento krém je nielen účinný, ale je to aj prírodná a ekonomická alternatíva ku komerčným produktom a je tiež veľmi jednoduchý na výrobu, vďaka čomu je ideálny na prvý vstup do sveta domácej kozmetiky.

Výhody kyseliny hyalurónovej a kolagénu proti starnutiu


Kyselina hyalurónová a kolagén sú známe svojimi vlastnosťami proti starnutiu. Kyselina hyalurónová hĺbkovo hydratuje, zatiaľ čo kolagén zlepšuje elasticitu pokožky. Spoločne bojujú proti vráskam a podporujú mladšiu, žiarivejšiu pleť.

Ingrediencie na výrobu krému proti vráskam

Krok za krokom ako si vyrobit krem proti vráskam doma

  • Príprava : Do čistej a vydezinfikovanej nádoby začni pridávať základný krém Gran Velada .
  • Pridaj prísady : Hydrolyzovaný kolagén a tekutú kyselinu hyalurónovú.
  • Aromatizácia : Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie.
  • Konzervácia : Ak chceš, pridaj Sharomix ako konzervačnú látku.
  • Balenie : Po dobrom premiešaní zabaľ krém do dózy.

Dúfame, že sa ti páčil náš dnešný príspevok o tom, ako si vyrobiť krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a kolagénom. Vidíš, aké jednoduché je vyrobiť krém na tvár proti starnutiu a že to nie je vôbec drahé. Dúfame, že ti prinesie nové nápady na realizáciu tvojich výtvorov a uvidíme sa pri ďalšom príspevku.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right