Vyrobiť mydlá

Desiatky receptov na výrobu ručne vyrobeného mydla krok za krokom! To je to, čo nájdeš v tomto blogu. Sú zadarmo a všetky spĺňajú dva predpoklady: že sa ľahko vyrábajú a že sú praktické a užitočné. Inými slovami, konečný výsledok môžeš využiť na každodennú starostlivosť a rozmaznávanie svojej pokožky.

cat bl pt facer sabonetes

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vyrobiť mydlá

Blog spoločnosti Gran Velada s receptami na výrobu domáceho mydla krok za krokom

Objav na našom blogu, ako si doma vyrobiť domáce mydlo. Ponúkame ti bezplatné návody a recepty na výrobu prírodných mydiel, glycerínových mydiel, domácich peelingov, kúpeľových bômb, aby si si mohol vychutnať chvíle relaxu bez toho, aby si musel opustiť domov… Od tradičného receptu na výrobu domáceho olejového mydla, ako to robili naše babičky, až po nové techniky na výrobu atraktívnych mydiel, to všetko tu nájdete.
Ale to nie je všetko! Objavíš aj príspevok, ktorý krok za krokom vysvetľuje, ako vyrobiť tekuté mydlá na ruky, sprchový gél a šampón alebo glycerínové mydlá v zábavných a originálnych tvaroch: melón, zmrzlina, makrónky, sušienky, lízanky…
Ak hľadáš recepty na domáce mydlá, ktoré môžeš darovať na svadbu, krstiny alebo sväté prijímanie, si na správnom mieste.
V tomto blogu Gran Velada sme pre teba pripravili videá, v ktorých si môžeš pozrieť, aké uspokojujúce je vyrobiť vlastné darčeky pre svojich hostí. Ukážeme si, ako ich vyrobiť, a poskytneme ti nápady, aby si ich mohol elegantne a štýlovo zabaliť.
Máme desiatky receptov a dlhoročné skúsenosti v tomto odvetví, takže ochotne odpovieme na všetky otázky, ktoré nám pošlete. Chceme, aby to bol priestor na zdieľanie skúseností, aby si mohol z vesmíru DIY vyťažiť čo najviac.
Uvidíš, že výroba vlastných mydiel má mnoho výhod.
Medzi ne patrí: sú lacnejšie, je možné ich vyrobiť z prírodných a prvotriednych surovín a navyše si ich možno prispôsobiť podľa vlastných predstáv.
Pusti sa do práce!