Darčeky ku krstu

Vďaka návodom a tipom, ktoré nájdeš na tomto blogu, bude výroba domácich krstných darov hračkou. Poskytli sme ti desiatky bezplatných receptov, aby si si mohol navrhnúť úplne osobné domáce krstné výslužky.
Rozlúč sa s klasickými opakujúcimi sa krstnými výslužkami po krste a rozhodni sa vyrobiť jedinečné domáce krstné výslužky pre tvoje dieťa!“

subcat bl pt detalhes de batismo

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Darčeky ku krstu

Domáce darčeky ku krstu

Vsadiť na domácky vyrobené darčeky ku krstu má viacero výhod, z ekonomického hľadiska preto, že sú lacné, ale aj kvôli originalite a exkluzivite, ktorú im dodáva fakt, že sú vyrobené doma.

Skrátka, domáce krstné darčeky budeš môcť vyrobiť rýchlo a ľahko a dosiahneš veľkolepé výsledky. Vaše darčeky budú personalizované a originálne a budú cenovo výhodné. Zbav sa svojich pochybností a stav na ručnú výrobu!
Chceš si pozrieť príklady domácich krstných darčekov? V tomto blogu nájdeš desiatky návrhov, ktoré si stačí vyrobiť podľa seba a prispôsobiť podľa svojich predstáv. Ponúkame ti nápad, ktorý bude pre teba východiskom pri navrhovaní jedinečných darčekov.

Pozri si naše nápady na domáce darčeky na krstiny a vyberte si ten, ktorý sa ti najviac páči. Keď sa rozhodneš, jednoducho ich uveďte do praxe. Chceš si nechať poradiť? Spoľahni sa na nás a spoločne sa pokúsime zistiť, aké sú najlepšie možnosti, aby sa vaše domáce darčeky na krst vydarili! Ako sa s nami môžete skontaktovať? Veľmi jednoducho: na support@granvelada.sk, alebo zanechaním komentára na tomto blogu.
Tu vám zanecháme viacero možností pre detaily domáceho krstu a v internetovom obchode Gran Velada vám dáme k dispozícii kvalitné materiály za najlepšie ceny. Cieľ? Aby výroba domácich darčekov na krst bola jednoduchá, rýchla a zábavná. A je to, že s veľmi malým množstvom materiálov môžeš vyrobiť jedinečné a exkluzívne darčeky, plne personalizované.

Bude to trvať príliš dlho? Pozri si naše návody a zistíš, že príprava darčekov doma  je rýchlejšie, ako sa môže zdať. Nechaj svojich hostí spomínať na takýto výnimočný deň s doma vyrobenými darčekmi!

Vlastnoručne vyrobené darčeky na krstiny

Ručne vyrobené darčeky majú ďalšiu zložku, ktorá ich robí jedinečnými a výnimočnými: starostlivosť a odhodlanie, s ktorými sú vyrobené. A to, že nič sa nevyrovná osobnému zadosťučineniu, ktoré pocítíš, keď uvidíš konečný výsledok.

Ak sa rozhodneš pre ručne vyrábané krstné darčeky, ak budeš mať k dispozícii správne materiály, uľahčíš si prácu. V Gran Velada objavíš desiatky kvalitných výrobkov na výrobu sviečok, mydiel, parfumov, vôní, kozmetiky a mnohých ďalších darčekov.

Balenie

Keď hovoríme o ručne vyrábaných darčekoch na krst, podstatné je balenie. A faktom je, že prvá vec, ktorá upúta ich pozornosť, je vonkajší vzhľad. Aby tvoje doma vyrobené krstné darčeky nezostali bez povšimnutia, dávame ti k dispozícii exkluzívne materiály na ich zabalenie a dodávame im plus exkluzivity.

Vrecká, ozdobné krabičky, darčekový baliaci papier, košíky… Možnosti sú veľmi rozmanité. A to všetko bez toho, aby sme zabudli na personalizované samolepky, vďaka ktorým budú tvoje domáce krstné darčeky jedinečné. Ide o nálepky, ktoré môžeš personalizovať fotografiou dieťaťa, jeho menom a dátumom oslavy. Nalepením týchto nálepiek bude tvoj darček úžasný. Tak sa z niečoho jednoduchého stane jedinečný a elegantný.

Keď už vieme, aké ručne vyrobené detaily na krst chceme a máme ingrediencie, pozrime sa na to, ako ich vytvarovať, a na širokú škálu možností, ktoré sa pred nami otvárajú.

Domáce krstné suveníry

Existuje množstvo možností na výrobu domáckych krstných suvenírov. Niečo, čo nikdy nesklame? Mydlá. A to, že sú praktické, lacné a môžu byť veľmi originálne a pútavé. Všetko závisí od dizajnu, ktorý si vyberieš. Nejaké príklady? Nenechaj si ujsť detaily týchto nápadov, ktoré ti ukážeme nižšie.

Čo tak vyrobiť mydlové písmená, ktoré budú tvoriť meno dieťaťa? S týmito mydlami sa ti to podarí a sú naozaj efektné.

Ich výroba je veľmi jednoduchá, v skutočnosti sú potrebné len štyri prísady: forma na abecedu, mydlo na báze glycerínu, aromatická esencia a farbivo. S týmito materiálmi si môžeš vyrobiť plne personalizované domáce krstné predmety. Stačí vyrobiť mydlové písmená a keď príde čas ich zabaliť, môžeš si vybrať, či ich dáš na špajdľu alebo ich zabalíš do tvaru karamelu.

Ďalšia možnosť, ktorá je tiež veľmi jednoduchá na výrobu: niektoré klasické mydlá, ktorým dodáme konečnú podobu pomocou personalizovaných nálepiek s fotografiou tvôjho bábätka. V tomto prípade sú materiály rovnaké ako v predchádzajúcom príklade, len tu zvolíme formy s klasickejšími tvarmi, ako sú okrúhle, štvorcové, oválne… Podľa tvojích predstáv! To je jeden z bodov v prospech darčekov domáceho krstu. Budeš mať niekoľko perfektných personalizovaných mydielok, bez toho, aby si investoval veľa peňazí.

V oboch prípadoch si môžeš vybrať tvoje obľúbené farby a vône, ktoré sa ti najviac páčia. Naše odporúčanie? Vyber si pastelové farby, ktoré v týchto kreáciách a esenciách pre bábätká vyzerajú skvele. V internetovom obchode Gran Velada nájdeš všetky materiály, ktoré sme práve spomenuli. V prípade esencií si môžeš vybrať z viac ako 300 a v prípade farbív je k dispozícii tiež veľká paleta. Prispôsob si ich a získaj neobyčajné mydlá, ktoré môžete darovať ako domáce suveníry z krstu!

Originálne nápady na obdarovanie pri krste

Chceš vidieť ďalšie originálne nápady na darčeky pri krste? Ste na správnom mieste, a to tak, že v tomto blogu sa s vami podelíme o desiatky návrhov. Všetky majú niečo spoločné: sú navrhnuté tak, aby ste si ich mohli pohodlne vyrobiť doma. Takto dosiahnete, že suvenír pre tvojích hostí bude stopercentne personalizovaný.

Jedným z originálnych nápadov na darovanie pri krste, ktorý vždy upúta pozornosť, sú tieto kačacie mydlá. Sú krásne, však? Najlepšie zo všetkého je, že ich ľahko vyrobíš podľa návodu, ktorý ti ukážeme krok za krokom. Nezabudni, že všetky potrebné materiály máš k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada.

Môžeš tiež vyrobiť mydlá v tvare topánok alebo s inklúziou vo vnútri. Tu nájdeš všetky recepty a návody krok za krokom. Existuje veľa originálnych nápadov na darčeky na krst a všetky sa dajú ľahko vyrobiť doma! Vieme, že pri malom bábätku je čas peniazmi, preto sú to jednoduché recepty. Navyše do ich výroby môžeš zapojiť celú rodinu. Starí rodičia a krstní rodičia sa radi zúčastnia a ty budeš mať jedinečnú a špeciálnu pamiatku na celý život.

Lacné darčeky ku krstu

Na výrobu lacných darčekov na krst sú skvelou voľbou voňavé špongie a existujú úžasné formičky, z ktorých môžete vyrobiť naozaj veľmi dobré darčeky! V spoločnosti Gran Velade ti v skutočnosti dávame zadarmo silikónové formičky s detskými motívmi, ktoré sú na takéto vypracovanie ideálne. Keď už raz máš formu, potrebuješ len endíviu a vodu. Môžeš pridať aj minerálny pigment technickej kvality. Ten zaručí svetlý odtieň.

Ako ich ovoniavať? Zmesou 96° alkoholu (70 %) a vonnej esencie (30 %) a po dokončení figúrku postriekajte.
Podobným nápadom sú voňavé pastelky. Ide o malé voňavé voskové figúrky určené do horákov. Roztápajú sa teplom čajovej sviečky a vydávajú veľmi príjemnú vôňu.
Dajú sa tiež veľmi ľahko vyrobiť a sú veľmi atraktívnou a úspornou krstnou výslužkou. Rovnako ako v predchádzajúcich prípadoch si vyberte farbu a esenciu, ktorú chceš použiť. Môžeš si tiež vybrať formy, ktoré použiješ na to, aby tvoje voňavé vosky dostali požadovaný tvar.

Keď sú hotové, môžeš ich vložiť do organzového alebo celofánového vrecka a ozdobiť ich kartónovou visačkou, na ktorú môžeš napísať meno dieťaťa a dátum krstu – krásny, originálny a lacný darček!

Lacný darček na krstiny

Pokračujeme v príkladoch lacných darčekov na krstiny, a ako sa ľudovo hovorí: nikto nemá rád sladké! Ako si teda predstavuješ výrobu krabičiek so sladkosťami a drobnosťami? Budú vyzerať úžasne a najlepšie zo všetkého je, že nebudeš musieť investovať takmer žiadny čas ani peniaze.

Čo budeš potrebovať? Nakúp rôzne sladkosti a čokolády. Tvoje obľúbené. Aby boli krásne, odporúčame ti použiť ako základ košíčky, ktoré nájdeš v Gran Velada. Majú nádherné vzory. Stačí ich naplniť podľa vlastných predstáv a zabaliť do priehľadného celofánového papiera. Ozdob ich niečím jednoduchým a pekným, napríklad stuhou, ktorá bude ladiť s farbou košíčkového korpusu, a aby si im dodali osobný nádych, môžeš na ne nalepiť nálepku alebo kartónovú visačku na zavesenie.
Ak sa vám tento nápad páči, môžete tieto lacné krstné výslužky vyrobiť aj na iných podkladoch, ako sú celofánové vrecká, sklenené poháre…. Všetky sa dajú skvele naplniť sladkosťami a cukrovinkami a osladia takýto výnimočný deň celej rodine. Týmto vlastnoručne vyrobeným darčekom na krst nikto neodolá!

Originálne darčeky na krstiny.

Medzi našimi návrhmi na originálne darčeky na krstiny sme nemohli vynechať sviečky, darček, ktorý bude tiež plný symboliky. Ak sa chceš odpútať od klasiky, tu nájdeš veľa nápadov na výrobu tých najoriginálnejších sviečok. Navyše môžeš vytvoriť naozaj extravagantné a nezvyčajné vzory! Všetko závisí od tvojho vkusu a typu krstu, ktorý sa chystáš osláviť.

Aké sviečky možno vyrobiť na originálne krstné výslužky? Veľmi peknou vecou sú sviečky z cínu alebo skla. Dajú sa vyrobiť za veľmi krátky čas, sú lacné a veľmi pútavé. Výrazný akcent? Personalizované nálepky, ktoré možno nalepiť ako vrchnák alebo na ozdobu nádoby.

Pre originálne darčeky ku krstu si môžeš vybrať aj kozmetiku a pripraviť malé a pekné súpravy obsahujúce niekoľko produktov. Napríklad súpravu do kúpeľa s fľaštičkou sprchového gélu a šampónu; relaxačnú súpravu s aromatickými soľami a masážnym olejom… Vďaka krásnemu baleniu získaš veľmi pútavé, originálne a nevšedné darčeky. Ak chceš svojich hostí prekvapiť, tieto originálne darčeky na krst ti to pomôžu dosiahnuť.

Remeslá na krstiny

Jednou z veľkých výhod výberu ručných prác na krstiny je, že vaše darčeky budú jedinečné a exkluzívne. Budeš si môcť vybrať tvar mydiel, sviečok alebo vonných sviečok, esenciu, ktorú použiješ na ich prevoňanie, a samozrejme aj farbu. Takto bude všetko podľa tvojich predstáv. Pretože v takýto výnimočný deň sa nemôže nič pokaziť.

Okrem toho krstné remeslá zanechávajú dobrý pocit z dobre vykonaných vecí a najmä z tých, ktoré sú vyrobené s veľkou starostlivosťou a odhodlaním. Budeš sa môcť pred svojimi hosťami pochváliť, že si vytvoril niekoľko veľkolepých detailov s myšlienkou na nich, ale predovšetkým na bábätko, ktoré práve prišlo do rodiny.
Naším cieľom je, aby si tu našiel nápady, ktoré ťa budú inšpirovať pri tvorbe tvojich krstných majstrovských diel. So správnymi materiálmi docieliš veľkolepé veci. Tak sa do toho pusti a vyskúšaj to! A nezabudnite, že nás môžeš kontaktovať kedykoľvek budeš potrebovať. Budeme tiež radi, ak nám pošleš fotografie konečného výsledku, aby si mohol vidieť, ako krásne tvoje krstné torty vyzerajú.
Toto sú len niektoré z mnohých možností, ktoré môžete použiť na skrášlenie svojich domácich krstných koláčikov. Nezabudni že na tomto blogu nájdete nekonečné množstvo nápadov, ktoré si môžeš prispôsobiť podľa svojich predstáv. Ak máš počas tohto procesu akékoľvek otázky, neváhaj nás kontaktovať, chceme ti pomôcť so všetkým, čo potrebuješ, aby si tvoji hostia mohli uchovať jedinečnú pamiatku na taký výnimočný deň!