velas casera arbol de navidad 3
Dekoratívne sviečky, Vyrobiť sviečky, Žiadna kategória

Vianocne sviecky v tvare borovice: Vytvor si vlastnu vianocnu sviecku od zaciatku.

Vianoce sú ročným obdobím plným mágie a šarmu a čo je lepší spôsob, ako sa ponoriť do sviatočného ducha tvorím vlastných dekorácií? Vianocne sviecky v tvare borovice nie len ozdobia,…

Vianocne sviecky v tvare borovice: Vytvor si vlastnu vianocnu sviecku od zaciatku.

Vianoce sú ročným obdobím plným mágie a šarmu a čo je lepší spôsob, ako sa ponoriť do sviatočného ducha tvorím vlastných dekorácií? Vianocne sviecky v tvare borovice nie len ozdobia, ale rozvoňajú celú miestnosť.

Ponor sa do nádherného sveta vianočných borovicových sviečok, ktorých žiara a dizajn okamžite evokujú teplo a kúzlo vianočného obdobia a vytvárajú atmosféru pokoja a radosti v domovoch tých, ktorí ich používajú.

Vitaj na našom blogu www.blog.granvelada.sk, ktorý je súčasťou rodiny Gran Velada . Tu sa venujeme zdieľaniu umenia domácej výroby sviečok a dokazujeme, že so správnymi pokynmi sa každý môže stať odborníkom na toto krásne umenie.

V Gran Velada pevne veríme v dôležitosť poskytovania podrobných a ľahko sledovateľných receptov, aby si naši zákazníci mohli vychutnať zážitok z vytvárania vlastných sviečok. Či už si vianočný nadšenec, nadšenec remesiel alebo len niekto, kto hľadá zábavný a kreatívny projekt, výrobou vlastných sviečok zistíš, aká užitočná a prekvapivo jednoduchú činnosť to môže byť, keď sú kroky dobre vysvetlené.

Materiál na vianocne sviecky v tvare borovice.

Na spustenie projektu Vianočných borovicových sviečok budeš potrebovať nasledujúce materiály:

  • Vosk GV-20, ideálny na formové sviečky.
  • Tekuté farbivo na sviečky, najlepšie v lososovom tóne .
  • Aromatická esencia vianočnej jedle.
  • Voskovaný knôt 10-11 cm.
  • Veľká forma na vianočný stromček.
  • Drevený držiak na knôt.
  • Perleťovo ružová
  • Viacfarebné extra lesklé krištáľové trblietky.

Krok za krokom: ako vytvoriť vianocne sviecky:

Príprava vosku

  1. Začni roztavením 750 g vosku GV-20. Tento vosk na tvarované sviečky ti zaručuje dokonalý výsledok.
  2. Keď roztopíš vosk, pridaj aromatickú vianočnú esenciu lesa a tekuté farbivo. Dobre premiešaj, aby sa úplne spojili.

Formovanie sviečky

  1. Navleč knôt do formy a zaisti ho držiakom knôtu.
  2. Vosk nalej do formy pri teplote medzi 85-90º. Nezabudni poklepať formou o podložku, aby sa vosk rovnomerne rozložil.
  3. Pred vybratím nechaj sviečku vychladnúť, až kým nebude úplne stuhnutá.

Záverečné detaily

  1. Po odformovaní nanes štetcom ružovú perleť a zvýrazni detaily stromu.
  2. Ako posledný dotyk môžeš pridať trblietky, aby tvoja sviečka získala extra lesk.

Variácie

  • Opakuj postup s veľkou formičkou na vianočný stromček s použitím 500 g vosku.
  • Experimentuj s výrobou sviečok bez farbiva. Všetky kombinácie vyzerajú úžasne!

Formy na vianocne sviecky v tvare borovice v Gran Velada : veľké a veľmi veľké

Vianočné obdobie nás pozýva naplniť naše priestory dekoráciami, ktoré navodzujú sviatočnú náladu, a v Gran Velada vám ponúkame dve výnimočné možnosti na vytvorenie vlastných vianočných jedľových sviečok: veľkú vianočnú borovicovú formu a veľmi veľkú vianočnú borovicovú formu . Oba sú ideálne na oživenie nápadov na vianočné dekorácie, ale každý má svoje vlastné jedinečné vlastnosti.

Veľká vianočná borovicová forma

Toto je forma, ktorú sme použili v príspevku, je to ideálna forma pre tých, ktorí chcú vytvoriť sviečku značnej, ale zvládnuteľnej veľkosti. Špecifikácie sú:

  • Približné rozmery: 11,5 cm základňa x 18 cm výška.
  • Približná hmotnosť vosku na sviečku: 500 g.

S týmito rozmermi je Veľká vianočná jedľová forma ideálna na sviečky, ktoré vyniknú, ideálna na konferenčné stolíky, police alebo ako súčasť dekoratívnej sady.

Veľmi veľká vianočná borovicová forma

Ak chceš dosiahnuť odvážnejšie dielo, veľmi veľká vianočná borovicová forma tou správnou voľbou. Špecifikácie sú:

  • Približné rozmery: šírka 14 cm x výška 21 cm.
  • Približná hmotnosť vosku na sviečku: 750 g.

Táto forma je vynikajúca na vytváranie sviečok, ktoré sú ústredným bodom každej vianočnej dekorácie, ideálne do vchodov, veľkých hál alebo ako pôsobivé darčeky.

Obe formy sme navrhli tak, aby detailne zachytili krásu borovice. Umožní ti to dodať svojej vianočnej výzdobe osobný a vlastnoručný nádych. Či už dávaš prednosť nenápadnejšej sviečke alebo sviečke, ktorá upúta pozornosť každého, v Gran Velada nájdeš perfektnú formu pre všetky svoje vianočné projekty.

Tvorba vianočných sviečok je príjemná a obohacujúca činnosť. Nielen, že ti umožní objavovať svoju kreatívnu stránku, ale tiež ti dáva možnosť dodať svojim vianočným ozdobám alebo darčekom osobitý nádych. V Gran Velada sme tu, aby sme ťa sprevádzali každým krokom a zabezpečili, že tvoja skúsenosť s výrobou sviečok bude rovnako príjemná ako úspešná. Okrem toho v gran velada máme mnoho ďalších rôznych modelov foriem na vianočné stromčeky, ktoré ti odporúčame preskúmať. Odhodlaj sa vyskúšať túto činnosť. Uvidíš, aké je to jednoduché a zábavné!

Ďalšie modely formičiek na sviečky v tvare vianočných stromov:

Pomocou foriem na vianočné sviečky od Gran Velada vytvoríš jedinečné kúsky, ktoré skrášlia tvoj domov počas tohto špeciálneho obdobia. Tieto formy sú vysoko kvalitné a ľahko sa používajú, ideálne na dosiahnutie pôsobivých výsledkov. V gran velada vám ponúkame jeden z najrozsiahlejších sortimentov foriem na vianočné sviečky s jedinečnými vzormi, ktoré nájdeš iba v našom obchode. Čaká na teba široká škála foriem, takže smelo môžeš popustiť uzdu svojej kreativite. Preskúmaj naše možnosti a vyber si dizajn, ktorý sa ti najviac páči!

Často kladené otázky (FAQ) o príspevku vianocne sviecky v tvare stomčeka

1. Môžem použiť iný typ vosku okrem GV-20? Áno, hoci vosk GV-20 je ideálny pre tento typ sviečok, môžeš použiť tvarovateľný sójový vosk, špeciálny sójový vosk na výrobu tvarovaných sviečok. Alebo aj 74º parafín, ale v tomto prípade nezabudni prispôsobiť knôt vyššiemu bodu topenia.

2. Musím použiť farbivo? Nie, farbivo môžeš a nemusíš použiť. Ak sviečky vyrobíš bez farbiva, budú stále rovnako krásne.

3. Ako môžem zabrániť tvorbe bublín v mojej sviečke? Vosk nalievaj pomaly a po naliatí poklep formou, aby sa uvoľnili prípadné vzduchové bubliny.

4. Čo mám robiť, ak sa knôt pri nalievaní vosku pohne? Na uchytenie použi držiak knôtu. Môžeš tiež počkať, kým vosk trochu vychladne, než ho naleješ, aby knôt zostal pevnejší.

5. Ako dlho mám čakať na odformovanie sviečky? Počkaj, kým sviečka úplne nevychladne. To sa môže líšiť, ale zvyčajne to trvá niekoľko hodín.

6. Môžem pridať aj iné arómy okrem vianočnej jedličky? Iste, neváhaj experimentovať s rôznymi vôňami. V Gran Velada máme viac ako 300 rôznych aromatických esencií, ako aj esenciálnych olejov.

7. Aké opatrenia mám dodržiavať pri práci s horúcim voskom? Vždy pracuj v dobre vetranom priestore, používaj ochranné okuliare a rukavice a vyhýbaj sa priamemu kontaktu s horúcim voskom, aby nedošlo k žiadnym popáleninám.

Pýtate sa, kto sme…?

Sme granvelada tvoj internetový obchod s materiálmi na výrobu sviečok. Sme nadšencami remesiel a konkrétnejšie pre nádherný svet sviečok. Chceš sa o nás dozvedieť niečo viac?

O našom blogu o sviečkach.

Vitaj na www.blog.granvelada.sk , priestore venovanom vášni a umeniu vytvárať sviečky. Tu zdieľame naše skúsenosti a znalosti, aby sme inšpirovali všetkých milovníkov remesiel. Od praktických tipov až po podrobné návody je naším cieľom, aby bol proces výroby sviečok dostupný a zábavný pre každého, bez ohľadu na úroveň zručností.

Náš internetový obchod nielen so sviečkovými materiálmi..

Gran Velada nie je len obchod, je to vesmír kreativity a vášne pre domácich majstrov. S viac ako 19 ročnými skúsenosťami sa špecializujeme na predaj materiálov pre domácu výrobu mydiel, sviečok, kozmetiky, parfumov a mnoho iného. Naším poslaním je poskytovať kvalitné produkty a zdieľať znalosti, ktoré umožňujú našim zákazníkom vytvárať si vlastné majstrovské diela doma.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right