kit como hacer perfume solido 2 2
Domáci parfum, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Objav fascinujúci svet parfumérie s našou súpravou. vyrob si tuhý parfém

Zaujíma ťa svet parfémov? Snívaš o tom, že si vytvoríš vlastný jedinečný a exkluzívny tuhý parfém? Si na správnom mieste! V Gran Velada ti predstavujeme Súpravu na výrobu tuhých parfémov.…

Objav fascinujúci svet parfumérie s našou súpravou. vyrob si tuhý parfém

Zaujíma ťa svet parfémov? Snívaš o tom, že si vytvoríš vlastný jedinečný a exkluzívny tuhý parfém? Si na správnom mieste! V Gran Velada ti predstavujeme Súpravu na výrobu tuhých parfémov. Voňavý zážitok, ktorý ťa vtiahne do vzrušujúceho sveta výroby parfémov.

S touto súprava si môžeš vyrobiť 20 nádobiek domáceho tuhého parfému, ktorý je určený pre mužov aj ženy. Priprav sa objaviť kreativitu a experimentovať s vôňami, čítaj ďalej!

Vlastnoručne vyrobený tuhý parfém

Súprava tuhých parfémov od Gran Velada je príležitosťou, ktorá ti umožní zbaviť sa strachu a získať základné vedomosti, ktoré budeš potrebovať na výrobu vlastných jedinečných vôní z pohodlia domova.

Každá nádobka s tuhým parfémom je malým aromatickým majstrovským dielom, ktoré bude odrážať tvoj štýl a osobnosť. Táto súprava je navyše ideálna pre tých, ktorí si cenia praktickosť, pretože 15 ml hliníkové plechovky zaberajú veľmi málo miesta. Predstav si, že nosíš svoje vône so sebou vo vreckách, malých taškách alebo toaletných taštičkách. Vždy pripravené na použitie!

Všetko, čo potrebuješ, v jednej súprave

Vieme, že na výrobu vlastných parfémov, potrebuješ tie správne materiály. Preto súprava na výrobu tuhých parfémov obsahuje všetko, čo potrebuješ. Vďaka tomu aj bez predchádzajúcich skúseností dokážeš vyrobiť parfém ako od profesionálov:

  • 150 g oleja zo sladkých mandlí : Bohatý a výživný základ pre tvoje pevné parfémy.
  • 50 g bieleho včelieho vosku : Zložka, ktorá dodá tvojim aromatickým výtvorom konzistenciu.
  • 20 g ženského kontratipu a 20 g mužského kontratipu: Imitácie najikonickejších a najžiadanejších parfémov.
  • 20 hliníkových dóz s objemom 15 ml : Praktické a elegantné nádobky, vďaka ktorým si môžeš vziať svoje parfémy kamkoľvek chceš.
  • 5 ml vitamínu E : Prírodný antioxidant, ktorý udrží tvoje parfémy dlhšie čerstvé.

Vytvor si svoj tuhý parfém krok za krokom

Ponor sa do vzrušujúceho procesu vytvárania vlastných tuhých parfémov. Nižšie nájdeš video krok za krokom a následne spísaný postup aj s fotografiami… Postupuj podľa týchto jednoduchých krokov a zisti, ako priviesť svoje vonné fantázie k životu…

Krok 1: Príprava

Začni tým, že rozdelíš biely včelí vosk a sladký mandľový olej na dve časti. To ti umožní vyrobiť dva typy parfémov, jeden so ženskou arómou a druhý s mužskov arómou.

Krok 2: Fúzia

Roztop 25 g bieleho včelieho vosku v mikrovlnnej rúre. Potom pridaj 75 g sladkého mandľového oleja a 2,5 g vitamínu E. Táto kombinácia poskytne dokonalý základ pre tvoje pevné parfémy.

Krok 3: Jedinečná vôňa

Pridaj 20 g ženskej alebo mužskej vône podľa vlastného výberu. Pomocou špachtle miešaj všetky ingrediencie až kým nedosiahneš homogénnu a podmanivú vôňu.

Krok 4: Elegantné balenie

Nalej zmes do 10 hliníkových plechoviek a pred zakrytím počkaj, kým vychladne. Postup zopakuj s druhou polovicou ingrediencií s druhou vôňou. Pre osobitý dotyk ozdob plechovky nálepkami, ktoré sú súčasťou súpravy.

Po vytvorení tuhého parfému pomocou našej súpravy jednoducho nanes malé množstvo na zápästie, krk alebo za uši. Vychutnaj si jedinečné, dlhotrvajúce vône, ktoré odrážajú tvoj osobný štýl. Ich jedinečnosť vždy zaujme!

Tuhý parfém pripravený na použitie a oslnenie!

Po dokončení týchto krokov sú tvoje pevné parfémy pripravené na použitie a obdiv. Zakaždým, keď použiješ svoju vôňu, budeš mať radosť z toho, že sa ti podarilo vytvoriť niečo jedinečné a exkluzívne. Tieto tuhé parfémy sú dokonalým doplnkom na každú príležitosť. Môžeš ich využiť ako darček pre tvojich blízkych alebo na rozmaznávanie seba.

Ak ťa zaujal vzrušujúci svet parfumérie a chceš si vytvoriť vlastné podmanivé vône, čaká na teba naša sada tuhých parfémov! Objav kúzlo premeny kvalitných ingrediencií na vône, ktoré zanechajú trvalý dojem.

Tvoja cesta k ručne vyrábaným parfémom začína presne tu. Získaj svoju exkluzívnu sadu tuhých parfémov od Gran Velada a začni vytvárať vône, ktoré ťa reprezentujú!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right