kit como hacer gel anticelulitico
Kozmetické tipy a triky, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Suprava ako si vyrobit gel proti celulitide: Rychly a jednoduchy recept na tonizovanu a pevnu pokozku doma

Objav fascinujúci svet výroby domácich kozmetických produktov s našou exkluzívnou súpravou: Ako vyrobit gel proti celulitide. Tento rýchly a jednoduchý recept ti umožní vytvoriť si vlastný anticelulitídny gél v pohodlí…

Suprava ako si vyrobit gel proti celulitide: Rychly a jednoduchy recept na tonizovanu a pevnu pokozku doma

Objav fascinujúci svet výroby domácich kozmetických produktov s našou exkluzívnou súpravou: Ako vyrobit gel proti celulitide.

Tento rýchly a jednoduchý recept ti umožní vytvoriť si vlastný anticelulitídny gél v pohodlí domova. So štartovacou súpravou gran velada získaš všetky potrebné ingrediencie a podrobného vytlačeného sprievodcu krok za krokom, ktorý ťa prevedie celým procesom.

Sada ako si vyrobiť gél proti celulitíde bola starostlivo navrhnutá tak, aby vzniklo 5 téglikov po 200 ml kvalitného gélu proti celulitíde.

Aké materiály obsahuje súprava gélu proti celulitíde?

Toto sú zložky obsiahnuté v súprave gélu proti celulitíde od Gran Velada :

Základový gél je východiskovým bodom pre tento recept. Je to priehľadná a želatínová báza, ktorá obsahuje vysoké hladiny glycerínu a poskytuje pokožke optimálnu hydratáciu. Pre ďalšie zvýšenie jeho výhod obsahuje súprava aktívny anticelulitídny poliplant, komplex prírodných extraktov navrhnutý špeciálne na ošetrenie pokožky s celulitídou. Okrem toho aromatická esencia, ktorá je súčasťou súpravy, dodá tvojmu domácemu gélu proti celulitíde lahodnú a revitalizujúcu vôňu.

banner kits marzo 2022 slvk 1

Krok za krokom, ako vyrobit gel proti celulitide doma

Príprava anticelulitídneho gélu je mimoriadne jednoduchá a rýchla.

Anticelulitídny poliplant stačí pridať do základného gélu carbopol pomocou rovnakej nádoby, v ktorej je zabalený.

Potom pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie na prispôsobenie jej arómy a dobre premiešaj niekoľko minút, kým nedosiahneš jednotnú textúru.

Nakoniec naplňte nádoby, ktoré sú súčasťou súpravy, a ozdob ich nálepkami, ktoré im dodajú špeciálny nádych.

Po dokončení prípravy bude tvoj domáci gél proti celulitíde pripravený na použitie. Budeš si môcť vychutnať jeho výhody, zažiješ hladšiu, pevnejšiu a tonizovanejšiu pokožku. Uvidíš, že výsledky na seba nenechajú dlho čakať!

banner kits marzo 2022 slvk 1

Nepremeškaj príležitosť vytvoriť si vlastný anticelulitídny gél a objav všetko, čo ti domáca kozmetika ponúka. Začni svoju cestu k zdravšej a krajšej pokožke ešte dnes!

V gran velada sa s nadšením delíme o naše znalosti v oblasti remeselnej kozmetiky. Preto okrem toho, že ti ponúkame túto zázračnú súpravu, pozývame na preskúmanie nášho blogu na adrese www.blog.granvelada.sk , kde nájdeš širokú škálu návodov a zdrojov súvisiacich s výrobou domácich kozmetických produktov. Okrem toho, ak sa chceš ponoriť ešte ďalej do tohto fascinujúceho sveta, odporúčame ti stiahnuť si našu bezplatnú príručku na výrobu krémov, kde nájdeš praktické informácie a recepty krok za krokom na vytvorenie vlastných krémov a produktov osobnej starostlivosti.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right