Rozmaznavaj svoju plet sviezostou DIY suprava aloe vera gelu
Žiadna kategória

Súprava NA VÝROBU GÉLU S aloe vera

Túžiš sa starať o svoju pleť a dopriať jej nádych prírodnej sviežosti? V Gran Velada ti predstavujeme súpravu na HYDRATAČNÝ gel s aloe vera! Táto kompletná súprava ti predovšetkým umožní…

Súprava NA VÝROBU GÉLU S aloe vera

Túžiš sa starať o svoju pleť a dopriať jej nádych prírodnej sviežosti? V Gran Velada ti predstavujeme súpravu na HYDRATAČNÝ gel s aloe vera!

Táto kompletná súprava ti predovšetkým umožní vyrobiť si vlastný hydratačný aloe vera gel v pohodlí tvojho domova. Vďaka najkvalitnejším prísadám a podrobnému návodu spolu s týmto príspevkom a videom, ktoré si môžeš pozrieť nižšie, je tento proces rýchly a jednoduchý.

Ponor sa do prírodnej hydratácie

Po sprchovaní tvoja pokožka potrebuje špeciálnu starostlivosť. Tento hydratačný gél na báze aloe vera tvoju pokožku nielen upokojí a hydratuje, ale zároveň poskytne jedinečný zmyslový zážitok. Ozdob si balenia pomocou priložených zelených nálepiek a získaj hydratačný gél, ktorý je ideálny na každodenné použitie. Dopraj svojej pokožke starostlivosť, ktorú si zaslúži, a vyskúšaj túto súpravu ešte dnes!

Objav túto jedinečnú súpravu na domácu výrobu gélu

Súprava HYDRATAČNÝ GÉL s Aloe Vera od Gran Velada je okrem iného vstupom do sveta domácich produktov určených na osobnú starostlivosť. Táto precízne navrhnutá súprava ti umožní vyrobiť vlastný hydratačný gél z aloe vera bez zbytočných starostí. Obsahuje všetky potrebné ingrediencie, aby bol proces rýchly a účinný. Napokon, tvoja pokožka si zaslúži to najlepšie a táto súprava ti to poskytne!

Obsah súpravy

Ako používať súpravu na domáci Aloe Vera gél

  1. Príprava gélu : Zmiešaj základný gél s karbopolom a gél z aloe vera v nádobe. Miešaj, kým nedosiahneš jednotnú konzistenciu.
  2. Pridaj prísady : Následne pridaj 25 kvapiek sharomix 705 a znova premiešaj. Potom pridaj vonnú esenciu a farbivo, podľa vlastného vkusu.
  3. Zmiešaj a zabaľ : Uisti sa, že sa všetky ingrediencie dobre spojili. Potom zabaľ gél do priložených fliaš.
  4. Záverečný dotyk : Na záver dodaj svojim nádobám špeciálny nádych pomocou nálepiek v zelených tónoch, ktoré sú súčasťou súpravy. Teraz bude tvoj gél pripravený na použitie kedykoľvek ho bude tvoja pokožka potrebovať!

Daruj život svojej pokožke silou aloe vera!

Súprava HYDRATAČNÝ GÉL s Aloe Vera od Gran Velada ťa chce predovšetkým inšipirovať a priviesť k rozmaznávaniu svojej pokožky prirodzenou cestou. Vytvor si jedinečný a účinný produkt osobnej starostlivosti, ktorý bude vyhovovať tvojim potrebám a preferenciám. Vychutnaj si zážitok z tvorby a osobného prispôsobenia svojho hydratačného gélu a dopraj svojej pokožke špeciálnu a osviežujúcu starostlivosť.

Dopraj svojej pokožke lásku a starostlivosť, ktorú si zaslúži kedykoľvek. Zaobstaraj si súpravu na HYDRATAČNÝ GÉL s Aloe Vera od Gran Velada ešte dnes!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right