kit jabones de mango
Prírodné mydlá, Vyrobiť mydlá, Žiadna kategória

Ako vytvoriť hydratačné mangové mydlá pomocou súpravy DIY gran velada .

Vyrobiť si doma vlastné mydlo znamená objaviť svet aromatických možností a neporovnateľných textúr. Sada pre hydratačné mangové mydlá od spoločnosti Gran Velada je zážitkom pre domácich majstrov. Spája ručnú zábavu…

Ako vytvoriť hydratačné mangové mydlá pomocou súpravy DIY gran velada .

Vyrobiť si doma vlastné mydlo znamená objaviť svet aromatických možností a neporovnateľných textúr. Sada pre hydratačné mangové mydlá od spoločnosti Gran Velada je zážitkom pre domácich majstrov. Spája ručnú zábavu s hydratačnými účinkami mydla z bambuckého masla, ktoré je spolu s esenciou z manga ideálne na dodanie tropického a osviežujúceho nádychu kúpacej rutine.

So sadou na hydratačné mangové mydlá si nielenže vyrobíme produkty, ktoré budú rozmaznávať našu pokožku, ale zároveň si vychutnáme uspokojenie z toho, že sme ich vytvorili vlastnými rukami. Si pripravení premeniť svoju sprchu na wellness zážitok? Pridaj sa k nám na tejto tvorivej ceste.

Objav čaro výroby mangového mydla s našou súpravou pre hydratačné mangové mydlá

So sadou Gran Velada Mango na výrobu mydla máme možnosť ponoriť sa do sveta „urob si sám“ a vyrobiť si mydlá, ktoré nielen čistia pokožku, ale ju aj vyživujú vďaka bielemu bambuckému maslu, ktoré má výnimočné hydratačné vlastnosti.

Mango svojou exotickou a sladkou arómou evokuje obrazy tropických miest a pocity pohody. Nie je žiadnym prekvapením, že to bola inšpirácia pre súpravu mangového mydla Gran Velada , ktorá je perfektnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú hydratáciu a špeciálny dotyk vo svojej kúpeľnej rutine.

Aké zložky sú súčasťou súpravy pre hydratačné mangové mydlá

  • 1 kg bieleho bambuckého základu: Hviezda našej súpravy, známa svojimi hydratačnými účinkami.
  • 30 g vaječnej žltej farbiacej pasty: Aby mydlo získalo žiarivú farbu charakteristickú pre zrelé mango.
  • 2 m. z jablkovo zelenej bavlnenej šnúrky: detail, ktorý premení každé mydlo na malé umelecké dielo pripravené na zavesenie do sprchy.
  • 30 ml aromatickej mangovej esencie: Vôňa, ktorá premení vašu kúpeľňu na tropickú dovolenku.
  • Formička v tvare manga: Aby každé mydlo bolo verným odrazom tohto lahodného ovocia.
banner kits marzo 2022 slvk 1
súprava mangového mydla 2

KROK ZA KROKOM NÁVOD NA VÝROBU MANGOVÉHO MYDLA:

  • Príprava základu: Najskôr nakrájame asi 90 gramov bambuckého masla, ktoré je súčasťou súpravy.
  • Dokonalé rozpustenie: 90 g základu opatrne rozpustime v mikrovlnnej rúre. Pamätajme si, že kľúčom k úspechu je trpezlivosť: nenechajme ho zovrieť.
  • Aróma a farbivo: Pridáme niekoľko kvapiek esencie a farbiva, kým nevznikne homogénna a voňavá zmes.
  • Vyformujme si svoje dielo: Nalejme zmes do formy a zbavme sa bubliniek postriekaním trochou alkoholu, ktorý je súčasťou súpravy.
  • Finálna úprava: Po vychladnutí a odformovaní pridáme šnúrku a zaviažeme uzol – mydlo je pripravené skrášliť našu sprchu!
banner kits marzo 2022 slvk 1

S Gran Veladou sa naučíme vyrábať mydlá od základu.
Každé z 11 mangových mydiel, ktoré vytvoríme pomocou tejto súpravy, je prísľubom starostlivosti a zmyslového pôžitku. Či už ako darček pre blízkeho alebo rozmaznávajúce potešenie pre seba, súprava mangových mydiel je zárukou kvality a spokojnosti.

Často kladené otázky (FAQ) o súprave na výrobu mangového mydla Gran Velada

  • Čo obsahuje súprava na výrobu mangového mydla Gran Velada ? Súprava obsahuje 1 kg bieleho bambuckého základu, 30 g vaječnej žltej farbiacej pasty, 2 metre jablkovo zelenej bavlnenej šnúry, 30 ml aromatickej mangovej esencie a formičku v tvare manga, čo stačí na prípravu 11 mydiel, ako sú tie, ktoré si videl v návode.
  • Koľko mydiel dokážem vyrobiť s touto súpravou? Pomocou materiálov dodaných v súprave môžete vytvoriť až 11 mangových mydiel.
  • Potrebujem mať predchádzajúce skúsenosti na používanie tejto súpravy? Vôbec nie, súprava je navrhnutá tak, aby bola jednoduchá na používanie pre začiatočníkov aj expertov na výrobu mydla.
  • Musím použiť mikrovlnnú rúru na roztavenie mydlového základu? Áno, na roztopenie mydlového základu sa odporúča použiť mikrovlnnú rúru, ale vždy pri nízkom výkone a vyhnúť sa varu základu, aby sa zachovala kvalita mydla.
  • Čo robiť, ak sa pri nalievaní mydla do formy tvoria bubliny? Súprava obsahuje sprejovú fľašu , ktorú môžete naplniť alkoholom, aby sa nastriekal povrch čerstvo naliateho mydla, čo pomáha eliminovať bubliny.
  • Môžem si mydlá prispôsobiť? Samozrejme! Mydlá si môžeš prispôsobiť úpravou množstva esencie a farbiva alebo dokonca pridaním ďalších prísad, ktoré nie sú súčasťou súpravy.
  • Ako dlho musím čakať na odformovanie mydiel? Je dôležité, aby sa mydlá nechali úplne vychladnúť a stvrdli predtým, ako sa ich pokúsime odformovať, čo sa môže líšiť, ale zvyčajne to trvá niekoľko hodín v závislosti od teploty a/alebo ročného obdobia.
  • Dodáva sa bavlnená šnúra so súpravou? Áno, súprava obsahuje jablkovo zelenú bavlnenú šnúrku , ktorá je nielen dekoratívna, ale umožňuje aj zavesenie mydiel v sprche.
  • Je bambucké mydlo dobré pre pokožku? Bambucký základ je známy svojimi hydratačnými vlastnosťami a je ideálny pre pokožku, poskytuje extra starostlivosť a jemnosť.
  • Čo mám robiť, ak mám problémy s výrobou mydiel? Okrem tohto príspevku obsahuje súprava aj papierový návod, pomocou ktorej môžeš postupovať krok za krokom. Ak máš stále nejaké otázky, na Gran Velada ti ponúkame podporu prostredníctvom e-mailu support@ granvelada .sk.
post mango mydlo sada

HĽADÁŠ INFORMÁCIE O VÝROBE MÝDLA…? ÚVOD DO BLOGU O MYDLÁCH GRAN VELADA

Vítaj na najžiarivejšom mieste spoločnosti Gran Velada, na našom blogu o mydlách, kde sa stretáva vášeň pre kvalitné mydlá s remeselnou zručnosťou a radosťou z ich vlastnej výroby…. Podelíme sa tu s vami o čaro tvorby vlastných domácich mydiel, činnosti, ktorá presahuje rámec jednoduchého koníčka; je to skutočná forma umenia a pohody. Náš blog je poctou všetkým, ktorí si cenia kvalitu, personalizáciu a ľudský prístup v každej vytvorenej kocke mydla – od najčistejších ingrediencií až po najpodrobnejšie návody.

ÚVOD DO MYDLOVEJ PRÍRUČKY:

Si pripravení ponoriť sa do umenia glycerínových mydiel a zmydelňovania? Naša mydlárska príručka je definitívny sprievodca, ktorý ťa prevedie každým krokom procesu výroby mydla. Vďaka jasným pokynom, odborným radám a tajomstvám remesla je táto príručka určená rovnako pre tých, ktorí robia prvé kroky v tomto svete, ako aj pre skúsených majstrov, ktorí sa chcú zdokonaliť vo svojej technike. Pozývame ťa objavovať a osvojovať si umenie výroby mydla jednu stránku za druhou.

Týmito slovami sa s tebou lúčime, ale nie skôr, ako ťa pozveme na objavovanie, učenie sa a predovšetkým na vychutnávanie každej bublinky a vône, ktorú náš obsah dokáže uvoľniť. Čoskoro sa uvidíme v Gran Velada, kde každé mydlo rozpráva príbeh a každý príbeh začína prísadou lásky a oddanosti!

Už ďalej neváhaj, zaobstaraj si túto súpravu a objav čaro výroby mangového mydla doma. Navštív našu stránku Gran Velada a začni svoju cestu do srdca tropickej prírody.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right