kit como hacer velas frozen de navidad 2
Žiadna kategória

Ako vyrobit vianocne sviecky Frozen s novou exkluzivnou supravou gran velada

Objav umenie vytvárania vianočných sviečok s našou kompletnou súpravou Gran Velada ! SÚPRAVA AKO VYROBIŤ SVIEČKY. 8 SVIEČOK FROZEN ti ponúka jedinečný zážitok, ako si vyzdobiť svoj domov na Vianoce…

Ako vyrobit vianocne sviecky Frozen s novou exkluzivnou supravou gran velada

Objav umenie vytvárania vianočných sviečok s našou kompletnou súpravou Gran Velada ! SÚPRAVA AKO VYROBIŤ SVIEČKY. 8 SVIEČOK FROZEN ti ponúka jedinečný zážitok, ako si vyzdobiť svoj domov na Vianoce alebo darovať niečo výnimočné a vlastnoručne vyrobené . S podrobným návodom a prvotriednymi materiálmi sa môžeš ponoriť do sveta DIY a vyrobiť si Vianocne sviecky s moderným a originálnym dizajnom.

Po mimoriadnom úspechu, ktorý sme mali minulý rok s našimi mrazenými sviečkami, ktoré sa stali najžiadanejším darčekom vianočnej sezóny, sme sa v Gran Velada rozhodli tento zážitok posunúť ešte o krok ďalej. Tento rok ti ponúkame možnosť znovu vytvoriť toto kúzlo a čaro s našou exkluzívnou súpravou na výrobu vianočných sviečok Frozen.

Táto iniciatíva vznikla ako reakcia na nadšenie a vrelé prijatie, ktoré sa našim sviečkam dostalo, a teraz sa z nej vyvinul DIY zážitok, ktorý si môžeš vychutnať z pohodlia svojho domova.

Nemám predchádzajúce skúsenosti ss výrobou sviečok. Je veľmi náročné pripraviť si tieto vianočné sviečky doma?

Vôbec nie.. Výroba týchto mrazených vianočných sviečok je neuveriteľne jednoduchá, ideálna pre tých, ktorí nemajú žiadne predchádzajúce skúsenosti, a výsledky sú vždy veľkolepé a očarujúce.

Aké materiály obsahuje súprava na výrobu 8 vianočných sviečok Frozen?

Táto súprava ťa pozýva ponoriť sa do vytvárania 8 očarujúcich frozen sviečok, z ktorých každá má osobitý a jedinečný nádych. V sade nájdeš:

  • Vosk GV-20 (500 g): Ideálny základ pre sviečky najvyššej kvality.
  • Vianočná aromatická esencia (30 ml): Na naplnenie každého priestoru duchom Vianoc.
  • Tekuté svetlomodré farbivo (10 ml): Na získanie výraznej zmrazenej farby.
  • Forma na vianočný stromček Frozen 3,4 cm šírka x 9 cm výška : Navrhnutá na vianočné sviečky v modernom a sofistikovanom štýle.
  • Modrá perleť (5 cc): Pre lesklý a atraktívny povrch.
  • 6/7 cm voskovaný knôt (1 m): Ideálny knôt do tejto formy a k tomuto vosku. Zaisťuje tak dokonalé horenie.
  • Dekoratívna stuha a vrecko: Pre elegantnú prezentáciu sviečok.
  • Dekoratívne nálepky: Posledný detail pre osobný a jedinečný darček.

Krok za krokom návod ako vyrobiť Vianocne sviecky

Proces je intuitívny a mimoriadne obohacujúci. Jednoducho roztop vosk, priprav knôt, pridaj vôňu, farbu a nalej do formy. Po vychladnutí sviečky odformuj a ozdob ich perleťou. Vianocne sviecky zabaľ ich a budú pripravené štýlovo ozdobiť akýkoľvek priestor, alebo sa stanú ideálnym darčekom.

Kde môžeš získať tento Vianočný balíček?

Nepremeškaj tento hit. Navštív náš online obchod Gran Velada, kde si môžeš zakúpiť túto úžasnú súpravu, ako aj množstvo ďalších produktov. Zaregistruj sa, vyber si a získaj všetko, čo potrebuješ na vytvorenie týchto veľkolepých sviečok Frozen pohodlne doma.

S Gran Velada budú tieto Vianoce nezabudnuteľné, plné svetla, farieb a kreativity!

Poznáš gran velada ..?

Sme Gran Velada, internetový obchod zameraný na svet „Urob si sám“ (DIY). Za viac ako 19 rokov na trhu sme sa špecializovali na ponuku materiálov pre domácu výrobu mydiel, sviečok, kozmetiky a parfumov. V Gran Velada pevne veríme v hodnotu zdieľania vedomostí. Preto sa okrem poskytovania kvalitných produktov snažíme zdieľať naše skúsenosti a vášeň prostredníctvom receptov a praktických rád s cieľom inšpirovať a pomáhať našim zákazníkom pri ich tvorivých projektoch.

Chceš sa naučiť vyrábať sviečky…? Si na správnom mieste ..

Blog www.blog.granvelada.sk: Ako rozšírenie vzdelávacej filozofie Gran Velada je náš blog špecializovaný kútik pre nadšencov výroby sviečok. Tento priestor je venovaný vedeniu, vzdelávaniu a motivácii začiatočníkov aj odborníkov v umení výroby sviečok. Návštevníci sa tu môžu ponoriť do sveta podrobných návodov, užitočných rád a kreatívnych techník na výrobu sviečok, ktoré nielen zabavia, ale aj zdobia a skrášľujú.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right