como hacer velas con conchas
Žiadna kategória

Ako vyrobiť sviečky z mušlí

Chceš si pláž preniesť aj k sebe domov? Vyzdob si v lete svoj domov týmito krásnymi gélovými morskými sviečkami. Nauč sa techniku, ako vyrobiť sviečky z mušlí v tomto návode.…

Ako vyrobiť sviečky z mušlí

Chceš si pláž preniesť aj k sebe domov? Vyzdob si v lete svoj domov týmito krásnymi gélovými morskými sviečkami. Nauč sa techniku, ako vyrobiť sviečky z mušlí v tomto návode. V článku nájdeš aj video!

Výroba sviečok z mušlí je jednoduchá a zábavná činnosť, ktorá dodá každému prostrediu svieži, pobrežný nádych. Nielenže sú dekoratívne, ale prinášajú aj vôňu, ktorá ťa prenesie priamo na pláž.

V tomto návode ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť tieto krásne mušľové sviečky. Pokračuj v čítaní a objav všetky tajomstvá a materiály, ktoré budeš potrebovať. Toto remeslo je ideálne na prácu s deťmi, ideálne na letné aktivity v táboroch alebo v detských kluboch, turistických hotelov, či už na pláži alebo v horách.

V tomto videu ti ukážeme, aké ľahké je vyrobiť sviečky s morskými mušľami. Materiál nájdeš na Gran Velada a receptúra je natoľko flexibilná, že si ju môžeš prispôsobiť podľa svojich predstáv, vďaka čomu bude každá sviečka jedinečná.

https://youtu.be/I_ODgXodI-w

Aké materiály potrebujem na výrobu sviečok z morských mušlí?

Morské sviečky sa vyrábajú z :

ako vyrobiť sviečky s mušľami 2

Návod na výrobu morskej sviečky z mušlí krok za krokom:

  • Príprava parafínu : Gélový parafín zahrej na strednom ohni. Keď sa parafín roztopí, časť z neho odlož do nádoby a pridaj aromatickú esenciu morského vánku. Milujeme túto vôňu! Pridaj tiež štipku modrej sľudy a dobre premiešaj, kým sa úplne nespojí.
  • Príprava mušle: Priprav mušle a nalej vosk pri teplote asi 85ºC. Ak chceš vytvoriť vlnový efekt, zopakuj postup s bielym tekutým farbivom. Na jeden koniec nalej biele farbivo a pomocou tyčinky vytvaruj vlny. Použi sušič vzduchu alebo teplovzdušnú pištoľ, aby boli vlny realistickejšie.
  • Umiestnenie knôtu : Umiestni knôt so stojanom knôtu a zatlač, kým nebude bezpečne pripevnený k základni mušle. Nalej poslednú vrstvu gélového parafínu, ktorá pokrýva celú sviečku.
  • Konečná dekorácia: Parafín posyp bielym pieskom, aby sa simulovali plážový piesok. Umiestni lastúry, morské mušle a iné dekoratívne prvky, ako sú hviezdice. Pred premiestnením alebo zapálením sviečok nechaj úplne vychladnúť. Tieto sviečky nielen úžasne vyzerajú, ale vďaka vôni morského vánku aj nádherne voňajú. S 1 kg gélového parafínu vyrobíš až 12 takýchto sviečok, čo je ideálne, ak chceš nejaké darovať alebo ozdobiť rôzne priestory svojho domova.

Časté otázky ako vyrobiť z mušle sviečku:

  • Je ťažké vyrobiť sviečky s morskými mušľami? Nie, výroba sviečok s morskými mušľami je celkom jednoduchá. Kroky sú ľahko sledovateľné a materiály sú dostupné.
  • Kde môžem kúpiť gélový parafín a iné materiály? Gélový parafín a ďalšie materiály nájdeš v remeselníckych obchodoch alebo online v špecializovaných predajniach ako Gran Velada .
  • Ako dlho sviečky chladnú? V závislosti od veľkosti sviečok a izbovej teploty môže trvať 2-4 hodiny, kým úplne vychladnú.
  • Môžem použiť akýkoľvek druh morských mušlí? Áno, môžeš použiť akýkoľvek druh morských mušlí, ktorý sa ti páči. Pred použitím sa uisti, že sú čisté a suché.
  • Aké ďalšie aromatické esencie môžem použiť? Môžeš experimentovať s rôznymi aromatickými esenciami, ako je levanduľa, kokos alebo vanilka.
krok 2 1

Výroba sviečok z mušlí je skvelý spôsob, ako priniesť kúsok pláže do svojho domova. Tieto sviečky sú nielen pekné a dekoratívne, ale naplnia priestor aj osviežujúcou letnou vôňou. Postupuj podľa týchto krokov a využi svoju kreativitu na prispôsobenie sviečok. Milujeme tieto sviečky a sme si istí, že budeš tiež!

ako vyrobiť sviečky so škrupinami

Uži si tvorenie a zdobenie s týmito krásnymi sviečkami z mušlí!

Objav ďalšie návody a tipy na vytváranie sviečok na našom blogu www.blog.granvelada.sk . Na tomto blogu nájdeš množstvo podrobných článkov, ktoré ťa prevedú každým krokom procesu, od výberu materiálu až po pokročilé techniky zdobenia. Je to vynikajúci zdroj inšpirácie a vedomostí pre všetky úrovne, od začiatočníkov až po expertov.

Okrem toho vás pozývame, aby ste si stiahli našu kompletnú príručku gran velada Candle. Táto príručka je komplexným sprievodcom, ktorý vám poskytne všetky informácie, ktoré potrebujete, aby ste sa stali odborníkmi na výrobu domácich sviečok. Obsahuje recepty, praktické tipy a triky na prispôsobenie vašich výtvorov, aby bola každá sviečka, ktorú vyrobíte, jedinečná a špeciálna.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right