prersonalizovane balzamy na pery krok za krokom
Kozmetické tipy a triky, Žiadna kategória

Ako vyrobiť olej na pery: Najlepší recept na oslnivý lesk na pery

Určite si už o tomto produkte počul? Neboj sa, práve sa chystáš odhaliť všetky tajomstvá najnovšieho trendu vo svete kozmetiky: Olej na pery. Tento výrobok prichádza, aby spôsobil revolúciu v…

Ako vyrobiť olej na pery: Najlepší recept na oslnivý lesk na pery

Určite si už o tomto produkte počul? Neboj sa, práve sa chystáš odhaliť všetky tajomstvá najnovšieho trendu vo svete kozmetiky: Olej na pery. Tento výrobok prichádza, aby spôsobil revolúciu v starostlivosti o naše pery, dodáva im hydratáciu, lesk a nádych neodolateľnej farby.

V tomto kompletnom návode ti ukážeme, ako si vyrobiť vlastný olej na pery za 5 minút. Výsledok si zamiluješ!

Olej na pery a jeho obrovská popularita vo svete kozmetiky

Je nesporné, že olej na pery si získal svoje posatvenie vo svete líčenia a starostlivosti o pleť po celom svete. Tento výrobok sa stal najhorúcejším trendom v oblasti krásy, a to z dobrého dôvodu. Spája v sebe to najlepšie z dvoch svetov: svieža farba a vzhľad lesku na pery a hydratačné účinky výživného oleja. Zisti, aké je to mať dokonale hydratované, jemné a žiarivé pery. To všetko nájdeš v jednom výrobku…

Vieš aké sú rozdiely medzi leskom na pery a olejom na pery…?

Vo svete kozmetiky sa rozlisuje medzi prípravkami, ako lesk na pery a olej na pery, ale môžu mať rovnaké účinné vlastnosti. Lesk na pery je kozmetický prípravok, ktorý kombinuje oleje, vosky a pigmenty, aby dodal perám žiarivý farebný lesk a zlepšil ich estetiku. Naproti tomu olej na pery predstavuje zloženie bohaté na vyživujúce oleje, ktoré sú určené na hĺbkovú hydratáciu a výživu pier. Prioritou oleja na pery je zdravie a hydratácia pier.

Lesk na pery sa zameriava na dodanie lesku a pigmentácie, pričom poskytuje rôzne úrovne farby a žiarivosti, zatiaľ čo olej na pery sa zameriava najmä na hydratáciu a výživu. Lesk na pery má zvyčajne lepkavú textúru a obmedzenú trvácnosť, zatiaľ čo olej na pery je ľahší a má dlhšie trvajúce hydratačné účinky. Výber medzi nimi závisí od individuálnych preferencií a konkrétnych cieľov, pričom ponúka možnosť zvýrazniť krásu z rôznych aspektov.

Olej na pery: veľmi jednoduchá príprava, len za 5 minút!

Chceš sa dozviedieť viac o svete výroby vlastného oleja na pery? Tu je sprievodca, ktorý ti krok za krokom ukáže, ako si vytvoriť tento vysnívaný produkt. Nezabudni, že všetky materiály, ktoré potrebuješ a ktoré uvidíš v tomto recepte, nájdeš v internetovom obchode Gran Velada :

Aké materiály potrebuješ na výrobu oleja na pery doma?

UKÁŽEME TI RECEPT NA OLEJ NA PERY

Krok 1: Príprava základu

Do vhodnej nádoby pridaj 3 gramy frakcionovaného kokosového oleja. Tento olej je vďaka svojej rýchlej vstrebateľnosti vysoko účinný pri hydratácií per bez toho, aby zanechal pocit mastnoty. Frakcionovaný kokosový olej sa stal ideálnou voľbou na udržanie jemných a vláčnych pier vo svete kozmetiky.

Krok 2: Sily ricínového oleja

Do zmesi pridaj 3 gramy ricínového oleja. Ricínový olej je známy svojimi hydratačnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami, preto je základnou zložkou v boji proti suchým perám. Pomáha im tiež dodať šťavnatý a revitalizovaný vzhľad.

Krok 3: Dotyk vitamínu E

Do zmesi pridaj 2 kvapky vitamínu E. Nielenže pôsobí ako prírodný konzervačný prostriedok, ale je to aj účinná hydratačná látka, ktorá dodáva perám lesk a pomáha ich regenerovať a hydratovať. Vitamín E je ako revitalizačný balzam pre tvoje pery.

Krok 4: Aromatizovanie

Pridaj dve kvapky jahodovej balzamovej esencie. Balzamové esencie sú ideálne pre výrobky na pery a jahoda dodá tvojmu prípravku lahodný nádych. Táto esencia dodá nielen vôňu, ale aj upokojujúce vlastnosti.

Pamätaj, že pri príprave akéhokoľvek výrobku, ktorý je v kontakte s perami, môžeš používať len balzamové esencie, pretože sú na tento účel ako jediné prispôsobené… V Gran Velada máš k dispozícii širokú ponuku… Všetky dostupné balzamové esencie si môžeš pozrieť na tomto odkaze…

Krok 5: Voliteľné – zafarbenie

Ak túžiš po výraznej farbe na perách, môžeš sa pustiť do tejto časti práce. Pridaj koralovú farbu na pery. Množstvo bude závisieť od toho, akú intenzívnu farbu chceš mať. Môžeš použiť tĺčik a hmoždier, aby sa farbivo dobre rozdrvilo, a potom pridať niekoľko kvapiek oleja pre rovnomerné rozptýlenie farby.

Krok 6: Zamiešaj a je to!

K základným olejom a esenciám pridaj farbiacu zmes (ak si zvolíš jej použitie). Dôkladne premiešaj, aby sa všetky zložky rovnomerne spojili. Tvoj vlastný výrobok je pripravený predviesť sa na tvojich perách!

Často kladené otázky o tvorbe oleja na pery

Môžem namiesto frakcionovaného kokosového oleja použiť iný druh oleja? Áno, môžeš experimentovať aj s inými nosnými olejmi, ale frakcionovaný kokosový olej má vďaka svojej rýchlej absorpcii a hydratačným vlastnostiam prvé miesto v tomto článku.

Je olej na pery vhodný pre všetky typy pier? Určite! Používa sa na suché, popraskané, ale aj normálne pery. Jeho vyživujúce zložky sa starajú o zdravie všetkých typov pier.

Ako môžem olej na pery skladovať a používať? Skladuj ho na chladnom a suchom mieste a aplikuj ho priamo na pery pomocou aplikátora. Používaj ho ako súčasť každodennej starostlivosti o pery.

Môžem si vône prispôsobiť? Samozrejme! Môžeš experimentovať s rôznymi vôňami a vytvoriť si svoj vlastný produkt s vôňou, ktorú máš najradšej.

Ako dlho vydrží domáci olej na pery? Pri správnom skladovaní vydrží olej na pery približne 6 mesiacov.

Musím mať predchádzajúce skúsenosti s výrobou kozmetiky? Určite nie! Náš sprievodca krok za krokom je určený pre začiatočníkov a zaručujeme ti, že dosiahneš profesionálne výsledky.

Záver: Tvoj úsmev sa rozžiari s tvojím vlastnoručne vyrobeným olejom na pery

Teraz, keď už poznáš všetky tajomstvá výroby vlastného oleja na pery, odhodlaj sa zažiť čaro tohto produktu na svojich perách. Vďaka prírodným zložkám a jednoduchému postupu môžeš už za 5 minút objaviť kúslo hydratovaných, jemných a žiarivých pier. Nepremeškaj príležitosť pridať sa k trendu súčasnosti a priprav si jedinečný a vlastný olej na pery, ktorý zvýrazní tvoju prirodzenú krásu!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right