kit como hacer tecnica swirl con jabon blanco copia
Glycerínové mydlo, Vyrobiť mydlá, Žiadna kategória

výroba luxusného mydla doma: kompletná sada ako vyrobiť mydlo technikou swirl

Na blogu Gan Velada s hrdosťou predstavujeme jednu z našich najfascinujúcejších a najkreatívnejších súprav, ktorá je ideálna pre fanúšikov sveta domácej výroby mydla. Naučí ťa ako vyrobit mydlo technikou swirl…

výroba luxusného mydla doma: kompletná sada ako vyrobiť mydlo technikou swirl

Na blogu Gan Velada s hrdosťou predstavujeme jednu z našich najfascinujúcejších a najkreatívnejších súprav, ktorá je ideálna pre fanúšikov sveta domácej výroby mydla. Naučí ťa ako vyrobit mydlo technikou swirl známou ako na tvorbu mramorového mydla.

Dnes ťa prevedieme procesom vytvárania krásnych mydiel. Biela mydlová hmota s metódou swirl ti umožní dosiahnuť profesionálne výsledky z pohodlia tvojho domova.

Swirl mydlá sú dokonalou voľbou, ako prekvapiť svojich hostí pri zvláštnych príležitostiach, akými sú svadby, krstiny alebo sväté prijímanie, pretože ich kvalitný a luxusný vzhľad je pre teba zároveň ekonomický a zaručuje, že tvoji blízky uvidia, že ti na nich skutočne záleží. Nie je nič krajšie ako obdarovať ručne vyrobeným darčekom.

S našou súpravou, ktorá obsahuje všetko, čo potrebuješ na vytvorenie 10 mydiel Swirl, je výroba týchto jedinečných a sofistikovaných pozorností úplne na dosah. Umožní ti ponúknuť nezabudnuteľnú a personalizovanú pamiatku. Viac materiálov si môžeš zakúpiť v našom internetovom obchode Gran Velada , takže si môžeš vyrobiť toľko mydiel, koľko len chceš. Nižšie vysvetľujeme aký materiál sada obsahuje a kde ho nájdeš samostante…

Súprava na výrobu vírivého mydla s bielym základom3

Čo obsahuje sada ako vyrobit mydlo technikou swirl?

Naša štartovacia súprava ako vyrobit mydlo technikou swirl obsahuje všetko, čo potrebuješ, takže sa môžeš hneď pustiť do tohto fascinujúceho projektu:

  • 1 kg biela mydlová hmota swirl: Ideálna mydlová hmota pre túto techniku.
  • 30 ml. aromatickej vône na mydlo: Dodá tvojmu výtvorom sviežu a revitalizujúcu vôňu.
  • Koncentrované farbivá na mydlo: 30 g smaragdovej zelenej, 30 g fialovej a 10 g béžovej. Tieto farbivá sú ideálne na dosiahnutie živých a dlhotrvajúcich odtieňov bez toho, aby sa zmenilo zloženie mydla.
  • Alkoholový sprej: Nevyhnutný spojenec na získanie dokonalého povrchu bez bublín.
  • Forma na mydlo – 6 obdĺžnikových tabliet: Na tvarovanie mydlovej hmoty.
  • 10 priehľadných celofánových vrecúšok 10×15 cm
  • Nálepky na mydlo: Na balenie a prispôsobenie tvoich mydiel, vďaka čomu sú ideálne ako darčeky alebo na predaj.
banner kits marzo 2022 slvk 1
sada ako vyrobiť vírivú techniku s bielym mydlom 2

Ako vyrobit mydlo swirl krok za krokom

  • Roztop a aromatizuj: Mydlovú hmotu roztop v mikrovlnnej rúre pri nízkom výkone. Mydlová hmota nesmie dôjsť k varu. Potom pridaj niekoľko kvapiek aromatickej vône do mydla Sea Breeze a trochu béžovej farby na mydlá, aby sme dosiahli jemný tón.
  • Farba: Roztopenú zmes rozdeľ na dve rovnaké časti a do jednej pridaj smaragdovo zelené farbivo a do druhej fialové, pričom množstvo uprav tak, aby odtieň vyhovoval tvojmu vkusu. Dobre premiešaj, kým nebude zmes homogénna.
  • Technika swirl: Nechaj mydlo mierne vychladnúť, kým nedosiahne krémovú konzistenciu. Tento krok je rozhodujúci pre zabezpečenie úspechu techniky Swirl. Naplň formu striedaním farieb pomocou vzorov, ako sú cikcaky alebo kruhy, a potom pomocou drevenej špachtle vytvor charakteristické víry.
  • Dokončenie: Použi alkoholový sprej na odstránenie vzduchových bublín a nechaj mydlovú hmotu úplne vychladnúť pred odformovaním.
krok 5

Rôzne techniky výroby mydiel Swirl:

V našom videu skúmame rôzne techniky vírenia a krok za krokom ti ukážeme, ako použiť každú z nich, aby sme premenili kúsky mydla na skutočné umelecké diela. Od elegantných cik-cak špirál až po jemné vzory, každá technika ti umožní personalizovať tvoje doma vyrobené mydlá, vďaka čomu bude každá kocka jedinečná a špeciálna.

Prezentácia mydiel SWIRL:

Ak chceš svoje mydlá zabaliť, vlož ich do priložených celofánových vrecúšok a ozdob ich nálepkou „ swirl mydlo“. Hneď sú pripravené na darovanie.

Táto súprava ti umožní vyrobiť až 10 kusov mydla, každé s jedinečným a neopakovateľným dizajnom. Postup môžeš kedykoľvek vyskúšaš od znova a experimentovať s rôznymi kombináciami farieb a vôní.

Tu nájdeš aj kompletný videonávod:

banner kits marzo 2022 slvk 1

V Gran Velada pevne veríme v silu kreativity a remeselného majstrovstva. Táto súprava nie je len dokonalým úvodom do techniky Swirl, ale aj príležitosťou preskúmať svoju kreativitu a podeliť sa o svoje výtvory so svetom. Či už ide o osobný darček, ozvláštnenie svojho domova alebo dokonca o začatie podnikania, táto súprava ako vyrobiť mydlo technikou swirl má všetko, čo potrebuješ.

súprava na výrobu vírivej techniky s bielym mydlovým stĺpikom

Pozývame ťa, ponoriť sa spolu s nami do umenia výroby mydla a objavovať všetko, čo môžeš vytvoriť. Pamätaj, že každé mydlo je jedinečným umeleckým dielom a my sme nadšení, čo môžeš dosiahnuť s touto súpravou. Navštív náš online obchod a pozri si aj ostatné súpravy , ktoré sú k dispozícii na gran velada, priestorom pre tvoju kreativitu.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right