iluminador corporal solido x
Žiadna kategória

Ako si vyrobiť telový rozjasňovač doma: jednoduchý a rýchly recept

V tomto príspevku sa dozvieš , ako si ľahko a efektívne vyrobiť telovy rozjasnovac doma. Tento produkt, okrem toho, že rozžiari tvoju pokožku, hydratuje ju a dodá jej nádych prirodzeného…

Ako si vyrobiť telový rozjasňovač doma: jednoduchý a rýchly recept


V tomto príspevku sa dozvieš , ako si ľahko a efektívne vyrobiť telovy rozjasnovac doma. Tento produkt, okrem toho, že rozžiari tvoju pokožku, hydratuje ju a dodá jej nádych prirodzeného lesku so zlatými trblietkami, čo zaisťuje veľkolepý efekt opálenia. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú wellness produkty a produkty starostlivosti o seba a chcú poznať zložky svojich produktov.

Telový zvýrazňovač je vynikajúcou možnosťou na zvýraznenie pokožky, najmä v horúcom počasí, keď sa najviac leskne. Navyše, ak si ho vytvoríš doma, môžeš si ho prispôsobiť podľa svojich potrieb a preferencií.

Ak máš záujem o kozmetické produkty, vďaka ktorým nielen dobre vyzeráš, ale zároveň sa starajú o tvoju pokožku a chránia životné prostredie, tento príspevok je pre teba ako stvorený. Tu sa dozvieš, ako vyrobiť kozmetiku, ktorá nielen zvýrazní tvoju prirodzenú krásu, ale prispeje aj k zdraviu pokožky a k ochrane planéty. Ak sa rozhodneš pre prírodné a udržateľné zložky, zaistíš, že tvoja kozmetika bude bezpečná a udržateľná.

Podrobne a krok za krokom ťa prevedieme procesom výroby vlastného telového zvýčazňovača s použitím prírodných a udržateľných ingrediencií, čím dosiahneš zlatistú žiaru a krásny opálený efekt. S jasným a presným návodom ti ukážeme, ako vybrať tie najlepšie komponenty, správne ich namiešať a získať finálny produkt, ktorý tvoju pokožku nielen rozžiari, ale aj do hĺbky vyživí a hydratuje.

Tento zvýrazňovač nielen zvýrazní tvoj vzhľad, ale tiež ti ponúkne uspokojenie z toho, že máš na sebe niečo, čo vlastnoručné, starostlivo vybrané suroviny a udržateľné. Pripravili sme video receptu, aby ti nič neušlo.

Aké materiály potrebujem na výrobu telového zvýrazňovača?

Na prípravu vlastného telového zvýrazňovača budeš potrebovať nasledujúce prísady a nástroje:

telovy rozjasnovac

Recept na telovy rozjasnovac krok za krokom

  • Krok 1: Do nádoby vhodnej na oheň alebo vodný kúpeľ vlož nasledujúce ingrediencie: 40 g rafinovaného kakaového masla, 40 g vosku alba, 40 g rafinovaného bambuckého masla
    Krok 2: Roztop tieto ingrediencie. Môžeš to urobiť v mikrovlnnej rúre, pár sekúnd bude stačiť na ich úplné roztopenie.
  • Krok 3: Po roztopení pridaj 2 g kokosovej aromatickej esencie a hnedý minerálny pigment. Množstvo pigmentu bude závisieť od tónu, ktorý chceš pre svoju pokožku.
  • Krok 4: Pridaj kozmetickú zlatú sľudu. Množstvo bude závisieť od požadovaného jasu. Môžeš pridať pár kvapiek vitamínu E, ktorý pôsobí ako prírodný antioxidant a zabráni žltnutiu rozjasňovača.
  • Krok 5: Všetky ingrediencie dobre premiešaj a zmes nalej do foriem. Nechaj niekoľko minút vychladnúť a potom tablety odformuj.
  • Krok 6: Vlož ich do vybranej nádoby a umiestni nálepku a zvýrazňovač je pripravený na použitie.

Časté otázky o receptoch o tom, ako vyrobiť telový zvýrazňovač

  • Otázka 1: Ako dlho trvá vychladnutie a príprava na použitie? Odpoveď: Vo všeobecnosti trvá asi 30 minút, kým úplne vychladne a bude pripravený na odformovanie a použitie.
  • Otázka 2: Môžem použiť iné druhy esenciálnych olejov namiesto kokosového? Odpoveď: Áno, arómu si môžeš prispôsobiť pomocou iných esenciálnych olejov podľa vlastného výberu.
  • Otázka 3: Je bezpečné používať minerálne pigmenty na pokožku? Odpoveď: Áno, pokiaľ ide o vysokokvalitné kozmetické minerálne pigmenty, sú pre pokožku bezpečné.


Domáci telovy rozjasnovac nie je len účinným kozmetickým produktom, ale aj zdravou a udržateľnou možnosťou. Tento produkt vyživuje pokožku, dodáva jej pružnosť a žiarivosť a poskytuje zlatistú žiaru s opáleným efektom. Navyše je to skvelý spôsob, ako sa uistiť, že používate bezpečné prírodné zložky.

Ako používať telový zvýrazňovač

Ľahko si priprav tento tuhý telovy rozjasnovac, ktorý dodá nádych lesku, zjemní a hydratuje pokožku. Zaručuje žiarivý efekt so zlatými trblietkami vďaka prirodzenej a udržateľnej sľude. Vyživuje pokožku, dodáva jej pružnosť a žiarivosť.

Ako použiť:

  • Zohrej pilulku v rukách alebo ju krátko podržte na koži, aby sa zahriala.
  • Tabletu rozotri na pokožku a potom rukami rozotrite krém.
  • Jeho príjemná a rýchlo sa vstrebávajúca textúra nezanecháva na pokožke pocit mastnoty.

Viac informácií:

  • Vegánske zloženie, bez prísad živočíšneho pôvodu, bez SLS alebo SLES.
  • Vhodné pre všetky typy pleti, obzvlášť citlivú.
  • Vegánsky a bezodpadový produkt pre starostlivosť o telo
  • Tuhá kozmetika s vegánskym zložením, bez mydla, bez mikroplastov a so 100% recyklovateľným obalom.

Uži si zážitok z vytvárania a používania vlastného domáceho telového zvýrazňovača!

Pozývame ťa vyskúšať tento recept a vychutnať si výhody domáceho telového zvýrazňovača. Kúp si produkty z tohto receptu v našom internetovom obchode a prihláste sa na odber nášho newslettera, aby ti neušli ďalšie recepty a wellness tipy priamo na tvoj e-mail.

Poznáte blog www.blog.granvelada.sk?
Vitaj na našom blogu na www.blog.granvelada.sk, priesto venovanom ponúkaniu širokej škály receptov a podrobných tipov na vlastné prírodné a personalizované kozmetické produkty. Tu nájdeš inšpiráciu a návod na rutinu starostlivosti o seba.

Učte sa s našou príručkou

Objavte náš Krémový manuál, vyčerpávajúci a kompletný sprievodca, ktorý vás krok za krokom naučí, ako si vyrobiť vlastné produkty osobnej starostlivosti z prírodných, udržateľných a bezpečných zložiek pre vašu pokožku. Naučte sa starať o seba a zároveň chrániť životné prostredie.


ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right