kit como hacer crema base lanette desde cero 2
Prírodná kozmetika, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Vytvor si zakladny krem Lanette od zakladu s nasou supravou: Jednoduche a efektivne

Začni svoju cestu vo výrobe domácej kozmetiky s našou súpravou, špeciálne navrhnutou na vytvorenie 500 cm3 základného krému Lanette. Táto súprava ti poskytne ingrediencie a recept potrebný na vytvorenie základu…

Vytvor si zakladny krem Lanette od zakladu s nasou supravou: Jednoduche a efektivne

Začni svoju cestu vo výrobe domácej kozmetiky s našou súpravou, špeciálne navrhnutou na vytvorenie 500 cm3 základného krému Lanette. Táto súprava ti poskytne ingrediencie a recept potrebný na vytvorenie základu krem Lanette, ktorý si neskôr môžeš prispôsobiť aktívnymi zložkami podľa vlastného výberu.

Nauč sa rýchlo a jednoducho, ako pripraviť túto základnú bázu, vďaka exkluzívnej súprave Gran Velada: Ako vyrobiť základný krém lanette od začiatku. Tento krém môžeš následne obohatiť o aktívne zložky, ktoré najlepšie vyhovujú potrebám tvojej pleti. Upozorňujeme, že aktívne zložky na personalizáciu krému nie sú súčasťou súpravy.

Vytvor krem Lanette od nuly

Mnohí naši klienti, keď si prezerali náš blog a videli recepty vyrobené s už pripravenými základmi, sa nás pýtali, či je možné urobiť rovnaký recept, ale nie s už pripraveným základom, ale vytvorením krému úplne od začiatku.. V dnešnom príspevku ti ukážeme, ako si môžeš, krok za krokom, vyrobiť základný krém Lanette úplne od začiatku, vďaka súprave, ktorú ti predstavujeme.

Je možné vytvoriť základný krém Lanette od začiatku doma?

Odpoveď je jednoznačné áno a s dnešným príspevkom ťa naučíme, ako na to. Tento podrobný sprievodca ti umožní naučiť sa vytvoriť si vlastný základný krém Lanette a prispôsobiť ho svojim špecifickým potrebám starostlivosti o pleť.

Popis súpravy ako vyrobiť Base Lanette od 0

Táto súprava obsahuje všetko, čo potrebuješ na výrobu 500 cm3 vlastného základného krému Lanette. Zisti, aké je to jednoduché a rýchle s našou kompletnou sadou. Za pár minút budeš mať pripravený základný krém Lanette, ideálny na personalizáciu s aktívnymi zložkami, ktoré najlepšie vyhovujú tvojmu tvojmu typu pleti.

Hoci účinné látky nie sú zahrnuté, môžeš si ich ľahko zakúpiť tu . Súprava obsahuje základné ingrediencie a podrobný manuál s pokynmi. Prísady stačí zmiešať, zohriať a vyšľahať. Je to také jednoduché! Nepotrebuješ predchádzajúce skúsenosti, len chuť učiť sa a experimentovať. Odváž sa vytvoriť si vlastný krém s touto sadov a začni svoje dobrodružstvo vo svete kozmetiky!

Naša súprava krem Lanette obsahuje všetko, čo potrebuješ na výrobu:

Potrebujem ešte niečo na výrobu základného krému Lanette?

Každá jedna ingrediencia na prípravu je zahrnutá, na jej výrobu budeš potrebovať aj mini elektrický mixér, teplomer a nádoby.

Krok za krokom, ako vyrobiť základný krem Lanette od nuly

  1. V čistej nádobe zmiešaj čistenú vodu, vosk Lanette, avokádový olej a propylénglykol.
  2. Zahrej zmes na približne 70 °C pomocou mikrovlnnej rúry alebo vodného kúpeľa.
  3. Rozmiešaj pomocou mini mixéra, kým nedosiahneš požadovanú textúru. Pre urýchlenie umiestni nádobu nad studenú vodu.
  4. Pri 30ºC pridaj vitamín E a Sharomix a dobre premiešaj.

Aké recepty môžem urobiť s Lanette Base Cream? Preskúmaj možnosti, ktoré ti Lanette Base Cream ponúka: Vesmír kozmetických receptov

Základný krém Lanette je všestranným a nevyhnutným východiskovým bodom pre tých, ktorí milujú handmade kozmetiku. S ním môžeš vytvárať rôzne personalizované produkty prispôsobené špecifickým potrebám starostlivosti o svoju pleť. Nižšie uvádzame niekoľko inšpiratívnych receptov, ktoré si z tohto základu môžeš pripraviť.

Recept na krém na nechty a ruky

Tento krém obohatený o sezamový olej, benzoínovú tinktúru a ovsený extrakt je ideálny na hydratáciu a zjemnenie rúk a nechtov, najmä pre tých, ktorí trpia suchosťou a lámavosťou.

Recept na šípkový krém

Využitím regeneračných vlastností šípkového oleja je tento krém ideálny na boj proti známkam starnutia, ako sú vrásky a ochabnutie, čím vracia pokožke jej pevnosť a hebkosť.

Recept na domáci hydratačný krém

Prispôsob si základný krém Lanette pomocou esenciálnych olejov a rastlinných extraktov. Vytvoríš tak hydratačný krém, ktorý hlboko vyživuje a hydratuje pokožku, ideálny na každodenné použitie.

Recept na krém s kyselinou hyalurónovou

Obsahuje kyselinu hyalurónovú v základnom kréme Lanette na vytvorenie pleťového krému, ktorý udržuje pokožku hydratovanú, kyprú a mladú, ideálny pre tých, ktorí chcú bojovať proti známkam starnutia.

Krém na aktiváciu krvného obehu chodidiel a nôh

Pridaj zložky na podporu krvného obehu do základného krému Lanette a vytvor krém, ktorý zlepšuje krvný obeh v nohách a chodidlách a poskytuje úľavu a pohodlie.

Tieto recepty sú len začiatkom toho, čo môžeš dosiahnuť so základným krémom Lanette. Od špecifickej starostlivosti až po riešenia bežných kožných problémov, tento základ ti dáva slobodu vytvárať personalizované a účinné kozmetické produkty. Experimentuj a objav silu kozmetiky pre domácich majstrov so základným krémom Lanette ako svojim spojencom v personalizovanej starostlivosti o pleť.

Často kladené otázky o súprave:

  1. Ako dlho trvá výroba základného krému Lanette od začiatku?
    • Približne 30 minút vrátane času chladenia.
  2. Môžem na základný krem Lanette použiť rôzne ingrediencie?
    • Ak chceš vyrobiť základný krém, prispôsob sa mieram, ktoré ti tu ukážeme, akonáhle uvidíš základný krém hotový, môžeš vyrobiť rôzne krémy s rôznymi vlastnosťami a budú úplne prispôsobiteľné podľa tvojich preferencií a potrieb pleti.
  3. Aké sú výhody základného krému Lanette?
    • Základný krém Lanette, keď si ho urobíš, je veľmi krémový a má príjemnú hutnú a krémovú textúru, ktorá sa veľmi ľahko rozotiera. Súprava obsahuje všetky ingrediencie potrebné na jeho výrobu; Jednoducho ich rozmixuj, zohrej a šľahaj. Za pár minút si budeš môcť vyrobiť vlastný základný krém Lanette úplne od začiatku.
  4. Je Lanette podkladový krém vhodný pre všetky typy pleti?
    • Je ideálny na výrobu krémov pre normálnu, suchú a zrelú pleť.

Objav umenie domácej kozmetiky s našimi exkluzívnymi zdrojmi

Miluješ prírodnú a DIY kozmetiku? Potom pre teba máme niečo špeciálne! Pozývame ťa pozrieť si úžasný svet domácej kozmetiky prostredníctvom dvoch základných zdrojov: nášho blogu blog.granvelada.sk a exkluzívneho návodu na domácu kozmetiku, ktorý je úplne ZDARMA a je k dispozícii na stiahnutie vo formáte PDF na Gran Velada.

Blog.granvelada.sk : Tvoj online sprievodca na kozmetikou pre domácich majstrov

Na stránke blog.granvelada.sk nájdeš vesmír informácií, receptov a tipov na vytvorenie vlastných kozmetických produktov. Od hydratačných a výživných krémov až po špecifické ošetrenia pleti, náš blog je plný nápadov a podrobných receptov, ktoré ti pomôžu ponoriť sa do tohto fascinujúceho koníčka alebo dokonca posunúť svoju vášeň na vyššiu úroveň.

  • Podrobné recepty: Každý blogový príspevok je navrhnutý tak, aby ťa previedol procesom výroby rôznych kozmetických produktov s jasnými pokynmi a praktickými tipmi.
  • Rada odborníka: Využi dlhoročné skúsenosti a znalosti našich odborníkov na výrobu kozmetiky.
  • Neustála inšpirácia: Blog pravidelne aktualizujeme a pridívame nové recepty a trendy vo svete prírodnej kozmetiky.

Manuál domácej kozmetiky na blogu granvelada

Pre tých, ktorí chcú ísť ešte hlbšie, je náš manuál domácej kozmetiky skvostom. Táto príručka je k dispozícii na stiahnutie vo formáte PDF na granvelada .com a je základným nástrojom pre každého, od začiatočníkov až po pokročilých nadšencov vlastnoručnej kozmetiky.

  • Bohatý a podrobný obsah: Príručka pokrýva širokú škálu tém, od základov domácej kozmetiky až po pokročilejšie techniky.
  • Jednoduché sledovanie: Vďaka podrobnému prístupu sa návod dá ľahko sledovať, čo zaisťuje, že to, čo sa naučíš, môžeš prakticky a efektívne aplikovať.
  • Bezplatné stiahnutie: Získaj prístup k tomuto cennému manuálu úplne zadarmo a začni vytvárať svoje vlastné prispôsobené kozmetické receptúry.

Či už robíš prvé kroky v domácej kozmetike alebo si chceš rozšíriť svoje vedomosti a zručnosti, blog.granvelada.sk a manuál granvelada .sk sú tvojím ideálnymi spoločníkmi na tejto ceste. Ponor sa do sveta prírodnej kozmetiky, experimentuj s ingredienciami a technikami a užívaj si vytváranie produktov, ktoré sú ideálne pre teba a tvojich blízkych.

Skúmaj, uč sa a tvor s nami..!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right