magicka hydratacia vytvor si doma svoj vlastny niacinamidovy aquagel s uhorkou
Žiadna kategória

Vytvor si doma niacInamidovY Aquagel S uhorkoU

Vitaj v novom príspevku na blog.granvelada.sk, tvojom dôvernom mieste, kde sa dozvieš, ako vyrábať tie najlepšie produkty pre starostlivosť o tvoju pleť. Dnes si ukážeme, ako vytvoriť niacinamidovy Aquagel s…

Vytvor si doma niacInamidovY Aquagel S uhorkoU

Vitaj v novom príspevku na blog.granvelada.sk, tvojom dôvernom mieste, kde sa dozvieš, ako vyrábať tie najlepšie produkty pre starostlivosť o tvoju pleť. Dnes si ukážeme, ako vytvoriť niacinamidovy Aquagel s uhorkou.

Tento špeciálny recept je určený pre všetkých ľudí s mastnou pleťou, ktorí chcú získať hĺbkovú hydratáciu bez pocitu ťažkosti alebo mastnoty: Aquagel s niacínamidom a uhorkou. Tento hydratačný gél je kompletnou kúrou pre tvoju pokožku, ponúka antioxidačné, detoxikačné a protivráskové účinky, okrem toho, že je silným spojencom proti čiernym bodkám a nadmernému kožnému mazu.

Aké vlastnosti má Niacínamid a Uhorka?

Extrakt z uhorky poskytuje svieži a upokojujúci dotyk, ktorý je okamžite viditeľný. Kyselina hyalurónová, zahrnutá v tomto zložení, zvyšuje prirodzenú hydratáciu pokožky, viditeľne ju zjemňuje a zanecháva ju omladenú a zdravú.

Niacínamid je hviezdna zložka, ktorá podporuje bariérovú funkciu pokožky, dodáva jej žiarivosť a pomáha predchádzať vzniku čiernych bodiek. Funguje tak, že reguluje prirodzený kožný maz a pôsobí ako antioxidant. Zamiluješ si textúru tohto gélu, ktorý aj keď vyzerá ako krém, pôsobí na dotyk ako čerstvý gél a pri kontakte s pokožkou sa topí ako voda a ponúka rekordnú absorpciu. Navyše, jemná aróma uhorky ti dodá aj krásny zmyslový zážitok.

Aké ingrediencie potrebuješ na niacinamidovy Aquagel s uhorkou ?

Postup na niacinamidovy Aquagel s uhorkou.

  1. Do nádoby nalejeme základný cremigel.
  2. Niacínamid rozpustíme v uhorkovom extrakte.
  3. Túto zmes pridáme do základu, dobre zapracujeme.
  4. Pridáme tekutú kyselinu hyalurónovú a konzervačnú látku sharomix 705.
  5. (Voliteľné) Pridaj niekoľko kvapiek potravinárskeho farbiva pre dotyk zaujímavej farby.
  6. Poriadne miešame, kým sa všetky ingrediencie úplne nespoja.
  7. Balíme do 50 ml sklenenej fľaštičky s hliníkovým uzáverom.
  8. Umiestňujeme identifikačnú nálepku.
  9. A hotovo! Teraz máš krém pripravený na použitie a môžeš ho začať používať.

Je načase užívať si viaceré výhody tohto Aquagelu s niacínamidom a uhorkou a zároveň si zachovať pokožku hydratovanú, sviežu a zdravú. Tešíš sa vyskúšať tento recept? Radi by sme poznali tvoj názor a výsledky. Nezabudni sa podeliť o svoje skúsenosti s našou komunitou na blog.granvelada.sk, čakáme na teba…!

V Gran Velada sme špecialisti na bezplatné kozmetické školenia, a preto ti ponúkame Manual, s ktorým sa môžeš od začiatku naučiť, ako si vyrobiť vlastnú kozmetiku. Manuál vo formáte PDF je zadarmo a naučíš sa s ním potrebné procesy a vlastnosti kozmetických zložiek. Nečakaj a stiahni si ho hneď..!!!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right