Domáce osviežovače vzduchu

Recepty na domáce osviežovače vzduchu; návody na výrobu osviežovačov vzduchu do šatníka, do auta, do domácnosti… ako vyrobiť mikádo, prírodné osviežovače vzduchu… To sú niektoré z návrhov, ktoré nájdeš na tomto blogu. Podľa návodu, ktorý ti ukážeme krok za krokom, bude veľmi jednoduché vyrobiť si vlastný domáci osviežovač vzduchu.
Pozrite sa a prevoňajte svoj domov uvedením týchto receptov do praxe!

subcat bl pt purificadores de ar domesticos

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Domáce osviežovače vzduchu

Domáci osviežovač vzduchu

Pokiaľ ide o výrobu domáceho osviežovača vzduchu, existuje veľa možností: od klasických sprejov, ktoré rozprašujeme na osvieženie miestnosti, až po iné elegantnejšie modely, ktoré spájajú dizajn a funkčnosť. To je napríklad prípad keramických parfumérov.
Tu nájdeš návody, ako ich využiť v praxi a získať vlastný domáci osviežovač vzduchu. Uvidíš, že ich výroba je veľmi jednoduchá a nemusíš investovať veľa času ani peňazí.
K týmto výhodám treba pridať ešte jednu: získaš úplne individuálny domáci osviežovač vzduchu. A môžeš si vybrať obal, vôňu, ak chceš, so 100 % prírodnými prísadami, takže ti bude ušitý na mieru! Takže odteraz ťa vyzývame, aby si sa pustil do práce a vytvoril si domáci osviežovač vzduchu, ktorý sa ti najviac páči. O nápady nebudeš mať núdzu!
Ak máš akékoľvek otázky alebo chceš, aby sme ti počas celého procesu poradili, neváhaj nás kontaktovať. Môžeš nás kontaktovať e-mailom na adrese support@granvelada.sk, alebo v sekcii komentárov.

Recepty na domáce osviežovače vzduchu

Recepty na domáce osviežovače vzduchu, ktoré tu uvádzame, sú vyrobené z produktov z internetového obchodu Gran Velada, kde nájdeš všetky materiály potrebné na ich výrobu.
O kvalitné esencie na výrobu domáceho osviežovača vzduchu nie je núdza a v Gran Velada nájdeš viac ako 300 vôní na prevoňanie domu, auta, šatníkov ….. Ide o koncentrované vonné esencie, ktoré bude treba na výrobu domáceho osviežovača vzduchu zriediť. Tu ti ukážeme, ako na to. Sú tu ovocné, sladké, citrusové, kvetinové esencie…. V skutočnosti tu nájdeš od tých najklasickejších, ako je citrón, vanilka, bobuľovité ovocie, pomaranč, ruža, až po tie exotickejšie, ako je papája, tiaré, ozón… Stačí si len vybrať svoju obľúbenú!

Ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu

Ak ťa zaujíma, ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu, v prvom rade by si mal vedieť, že existuje veľa druhov, ktoré si môžeš vyrobiť doma: spreje, hmla, aromatické vrecúška, voňavá keramika, vosk do horákov, vonné tyčinky… Škála možností je široká a všetko závisí od toho, čo hľadáš.
Ďalej ukážeme, ako vyrobiť rôzne typy domácich osviežovačov vzduchu, ale v podstate vo všetkých receptoch je potrebné zriediť zvolenú vonnú esenciu v 96º liehu v správnom pomere. Ak chceš zvoliť prírodné osviežovače vzduchu, esenciálne oleje a aromatické rastliny budú tvojimi dvoma skvelými spojencami. Esenciálne oleje a aromatické rastliny nájdeš v Gran Velade a tu ti ukážem, ako ich používať.

Ak chceš vidieť krok za krokom, ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu, jednoducho sa pozri na jednotlivé návody. V nich ti ponúkame zoznam potrebných materiálov, kompletný recept a tipy, ako ich použiť. Uvidíš, že ich výroba je jednoduchá a nepotrebuješ veľa materiálov.
Napríklad v prípade aromatických vrecúšok budeš potrebovať látkové vrecúško, aromatické rastliny a niekoľko kvapiek esenciálneho oleja; v prípade osviežovačov vzduchu do auta: nádobu, alkohol a esenciu; rovnaké ingrediencie sa používajú na výrobu mikáda. Ako vidíš, ingrediencii je málo, a preto je výroba domáceho osviežovača vzduchu tak cenovo výhodná.
Naším cieľom je, aby si sa dozvedel, ako si vyrobiť domáci osviežovač vzduchu do auta, šatníka, spálne, kuchyne… a aby sme ťa povzbudili k jeho praktickému využitiu. Preto ti ponúkame kompletné recepty.

Domáci osviežovač vzduchu do skríň

Jednou z najlepších možností na výrobu domáceho osviežovača vzduchu do skríň je zvoliť si voňavé látkové vrecúško. Získaš tak veľmi praktický, ľahko vyrobiteľný, lacný a veľmi pekný osviežovač vzduchu.

Tieto vrecká možno vyplniť výplňou a aromatickými rastlinami. Možno do nich vložiť napríklad sušenú levanduľu, okvetné lístky ruží, rozmarín, tymián… čokoľvek sa ti zapáči! Na dosiahnutie príjemnej vône existujú dve možnosti: pridať niekoľko kvapiek esenciálneho oleja alebo pripraviť zmes 70 % 96º alkoholu a 30 % aromatickej esencie. Stačí ich ozdobiť šnúrkou na pripevnenie na vešiaky alebo ich umiestniť tak, ako sú v zásuvkách.
V Gran Velada nájdeš širokú ponuku vrecúšok na výrobu tohto typu domácich osviežovačov vzduchu do šatníkov, ako aj ostatné potrebné ingrediencie. Ich výroba je veľmi jednoduchá a možno ich vyrobiť zo 100 % prírodných produktov.
Ďalšou možnosťou, ktorá tiež spája eleganciu a funkčnosť, sú keramické vonné figúrky. Ak sa chceš naučiť, ako si vyrobiť tento domáci osviežovač vzduchu do šatníka, nenechaj si ujsť naše návody. V tomto prípade je to ideálne aj vtedy, ak chceš mať originálny darček bez toho, aby si minula veľa peňazí.

Tento domáci osviežovač vzduchu do skrine má veľkú výhodu v tom, že sa dá vyrobiť rôznymi spôsobmi: klasickejšími aj zábavnejšími, a môžete ho voňať toľkokrát, koľkokrát je to potrebné, rovnako ako vrecúška. Keď zistíš, že stratili svoju vôňu, stačí ich prevoňať.
Tieto dve možnosti, ktoré ti ponúkame na výrobu domáceho osviežovača vzduchu pre tvoj šatník, sú jednoduché, rýchle a účinné!“ Tak sa pusť do práce. Pozri si naše návody, ktoré ti pomôžu. Zistíš, že ti to zaberie menej času, ako si myslíš, a výsledok stojí za to!

Domáci osviežovač vzduchu do auta

Na výrobu vlastného, úplne na mieru vyrobeného domáceho osviežovača vzduchu do auta potrebuješ len tri ingrediencie. Aké to sú? Tvoja obľúbená vôňa, 96-percentný alkohol a nádoba. Samozrejme, tým sa možnosti nekončia, pretože navrhovanie domáceho osviežovača vzduchu do auta ti umožňuje inovovať a rozhodnúť sa pre originálne modely, ako sú tie, ktoré tu prezentujeme.
Výroba domáceho osviežovača vzduchu do auta je jednoduchá. Najzložitejšie pre teba bude pravdepodobne vybrať si jednu vôňu. Na výber je totiž toľko vôní! Keď sa rozhodneš, stačí zriediť 30 % vône v 70 % liehu. Môžeš tiež znížiť percento alkoholu a pridať trochu demineralizovanej vody – je to na tebe! To je jedna z veľkých výhod, keď sa rozhodneš pre domáci osviežovač vzduchu.

Nech už pripravíš akúkoľvek zmes, odporúčame ju nechať týždeň odstáť. Potom ju stačí zabaliť a máš domáci osviežovač vzduchu pripravený na použitie.
Ak chceš získať ďalšie zábavné alebo odlišné recepty, pozri si návody, o ktoré sme sa s tebou podelili na tomto blogu – môžu byť dokonca skvelým nápadom na darček!
Uvidíš, že si môžeš vyrobiť domáci osviežovač vzduchu do auta, ako je tento. Možnosti, o ktorých sme hovorili predtým, t. j. voňavé vrecúška a voňavá keramika, sú tiež skvelou možnosťou na zavesenie na spätné zrkadlo. V tomto prípade však v miniatúrnej veľkosti, aby nám pri jazde nezhoršovali viditeľnosť. Pozri si naše nápady a uveď do praxe recept na svoj obľúbený domáci osviežovač vzduchu do auta. S ktorýmkoľvek z nich budeš mať vždy príjemnú vôňu.

Domáci mikádo osviežovač vzduchu

Medzi našimi receptami na domáce osviežovače vzduchu sme nemohli vynechať mikádo: nádoby plné arómy, ktoré rozptyľujú vôňu prostredníctvom ratanových paličiek. Tieto osviežovače vzduchu sú ideálne aj ako dekoratívny prvok. Keď si ich teda budeš vyrábať doma, uisti sa, že dokonale ladia s interiérom tvojho domova.

Výroba domáceho osviežovača vzduchu Mikado je veľmi jednoduchá. Čo budeš potrebovať. Aromatickú esenciu, alkohol 96º, ratanové tyčinky a nádobu. Tá je dôležitá, pretože má úzke hrdlo, aby ste mohli ratanové tyčinky ľahko naložiť. Pokiaľ ide o tieto tyčinky, nezabudni, že nestačí len tak hocijaký kus dreva, musí byť na tento účel špecifický. Prečo? Ratan je veľmi porézne drevo, ktoré absorbuje vôňu a potom ju pomocou vzdušných prúdov rozptýli po celej miestnosti.
Rovnako ako v iných prípadoch sa aromatická zmes vyrába zo 70 % esencie a 30 % alkoholu, pričom obsah alkoholu možno znížiť pridaním demineralizovanej vody. Domáci osviežovač vzduchu mikádo rozptyľuje vôňu postupne, takže je veľmi dlhotrvajúca.
Tento domáci osviežovač vzduchu je preto veľmi funkčný a praktický. Najlepšie zo všetkého je, že možno vytvoriť veľmi pestré vzory, všetko závisí od nádoby, ktorú si vyberieš, a od povrchovej úpravy, ktorú ratanovým tyčinkám dáš. Dokonca do nich možno vložiť aj malé figúrky, napríklad kvety, hviezdy… Určite budú vyzerať skvele!
Ak chceš vidieť, ako krok za krokom vyrobiť domáci osviežovač vzduchu mikádo, prejdi na naše návody. Ponúkame ti niekoľko nápadov, takže si môžeš vybrať ten, ktorý sa ti najviac páči. Dokonca uvidíš, že tento typ osviežovačov vzduchu je aj skvelým nápadom na darček.

Domáce osviežovače vzduchu pre domácnosť

Návrhy na výrobu domácich osviežovačov vzduchu do domácnosti sa tu nekončia. Existuje mnoho ďalších možností. Veľmi užitočným nápadom, pomocou ktorého možno prevoňať domácnosť, sú vonné vosky. Ide o malé figúrky vyrobené z vosku a určené do horákov na esenciálne oleje.
Do týchto horákov vložíš čajovú sviečku a teplo spôsobí, že sa vosková figúrka roztopí a uvoľní vôňu. Je to veľmi účinná a relaxačná vôňa.
Pozri si náš príspevok, v ktorom sa krok za krokom dozvieš, ako si vyrobiť tieto domáce osviežovače vzduchu do domácnosti. Najlepšie zo všetkého je, že si ich môžeš vyrobiť v ľubovoľnom tvare a s ľubovoľnou vôňou.

Voňavý piesok

Hľadáš kreatívne domáce osviežovače vzduchu do domácnosti? Voňavý piesok je pre teba to pravé. Ako si ich vyrobíš? Dekoratívny piesok musíš prevoňať vôňou, ktorú máš najradšej. Tento piesok použiješ na dekoráciu a ani nebudú vedieť, že ide o osviežovač vzduchu.

Možno napríklad vyrobiť stredne veľký morský piesok. Najskôr musíš piesok zmiešať s vôňou a potom ho podľa vlastnej fantázie ozdobiť morskými hviezdicami, mušľami a dokonca aj sviečkami. Verili by si, že je to osviežovač vzduchu? Keď zistíš, že vôňa vyprchá, stačí piesok opäť prevoňať. Nepochybne veľmi originálny nápad na výrobu domácich osviežovačov vzduchu do domácnosti.
Dúfame, že všetky tieto návrhy ťa inšpirujú k výrobe domáceho osviežovača vzduchu. Ako je vidno, domáca výroba má mnoho výhod, navyše si možno vyrobiť naozaj atraktívne veci jednoducho a bez toho, aby sme minuli veľa peňazí.
Zvoľ si formát domáceho osviežovača vzduchu, ktorý sa ti najviac páči, a vyrob si ho doma!