mini velas 2
Dekoratívne sviečky, Vonné sviečky, Vyrobiť sviečky

Vyroba mini dekorativnych sviecok

Nauč sa, ako si vyrobiť vlastné mini sviecky pomocou tohto jednoduchého návodu. Pretože milujeme vyrábanie dekoratívnych sviečok, sviečky zdobia, nádherne voňajú a ich svetlo je teplé a mäkké. Použi ich…

Vyroba mini dekorativnych sviecok

Nauč sa, ako si vyrobiť vlastné mini sviecky pomocou tohto jednoduchého návodu. Pretože milujeme vyrábanie dekoratívnych sviečok, sviečky zdobia, nádherne voňajú a ich svetlo je teplé a mäkké. Použi ich na výzdobu akéhokoľvek kúta svojho domova. Tieto minisviečky sú všestranné, môžeš ich dokonca darovať ako darček pri hociakej udalosti. Ich výroba je oveľa jednoduchšia, ako si myslíš.

Candle Dyes Banner

Mini sviecky

Sviečky používali už prvé civilizácie, pôvodne na svietenie, neskôr sa stali súčasťou rituálov a obetných darov. Dnes sa používajú aj na výzdobu a prevoňanie miestností.

Krásne sviečky urobia vo výzdobe miestnosti veľký rozdiel. Môžeš ich vyrobiť v mnohých tvaroch a farbách a pridať im svoju obľúbenú vôňu. Sviečky sa stali nepostrádateľným prvkom pri všetkých druhoch dekorácií. Niektorí ľudia ich používajú na relaxáciu, meditáciu, ako ozdoby alebo na vytvorenie intímnej atmosféry.

Vyber si svoju obľúbenú vôňu

Aká je tvoja obľúbená vôňa? Levanduľová, kvetinová, citrusová, drevitá, ovocná, sladká…?

  • kvetinové vône vydávajú príjemnú vôňu čerstvého vzduchu, vôňu rastlín, ako je levanduľa alebo tymián, sú uvoľňujúce a vytvárajú veľmi príjemnú atmosféru.
  • drevitá vôňa  pripomína prírodné vône lesov a dokonca aj koreňov, ktoré ťa prenesú do tropické miest, do lesov a prírody. Sú to intenzívne a sugestívne vône.
  • Ak sa rozhodneš pre sladké vône prinesú ti spomienky na domov, na kuchyne starých mám. Rovnako ako vanilka, ktorá dokonale prevonia celý domov, je jemná so sladkými nádychmi.
  • Vône citrónových vôní naplnia vzduch sviežosťou, sú ľahké a menej intenzívne, pre letnú atmosféru alebo vonkajšie párty.
  • Ak sa rozhodneš pre exotické vône, ako sú tiarové kvety, orchidea, prenesieš sa do prírodných rajov. Smelo do toho a dodaj svojmu domovu exotický nádych s týmto druhom vôní.

Toto bol malý výber zo širokej škály vonných esencií, ktoré nájdeš v Gran Velada a z ktorých si môžeš vybrať svojho favorita.

Nechaj kúzlo zapálených sviečok preniknúť do svojho domova

Mini sviecky doma

Formát, ktorý sme zvolili pre tento návod sú čajové sviečky s voskovov figúrkov na vrchu. Ako vždy ti odporúčame vybrať vlastné tvary, farby a vône. Napadlo nám, že ich vyrobíme pomocou týchto zábavných formičiek v módnych tvaroch paliem a plameniakov. Skôr než sa pustíš do ich výroby, prečítaj si pokyny krok za krokom, ktoré sú uvedené nižšie, aby bola výroba pre teba jednoduchá a ľahká.

Materiály, ktoré použijeme na výrobu sviečok, sa neodporúča používať na iný účel, aj keď sú úplne čisté. V návode ti ukážeme, ako vyrobiť mini sviecky s palmou. Na výrobu sviečky s plamienkom je rovnaký postup s iným farbivom, plamienok ružový

Pustime sa do práce!

Čo budeš potrebovať na výrobu sviečky DIY?

Sleduj krok za krokom, ako vyrobiť minisviečky!

Aby sa to ľahšie vysvetľovalo, tieto sviečky sú v podstate dve sviečky spojené spoločným knôtom.

  1. Začneme sviečkou v nádobe.

Rozpusti vosk gv-35, na každú čajovú sviečku budeš potrebovať približne 25 gramov. Po roztopení vosku pridaj kvapku vybraného farbiva a niekoľko kvapiek vonnej esencie. Premiešaj špachtľou a nechaj teplotu klesnúť na 62º. Potom naplň nádobu. Nechaj vychladnúť na mieste bez prievanu.

  1. Pokračuj so sviečkami v tvare palmy

Rozpusti vosk gv- 20, každá palma potrebuje 10 gramov vosku. Do roztopeného vosku pridajte niekoľko kvapiek rovnakého farbiva, chceme, aby palma mala viac intenzívnejšiu farbu ako sviečka v pohári. Pridaj niekoľko kvapiek vonnej esencie, premiešaj a naplň jednu dutinu formy na palmu.

  1. Spoj dve sviečky.

Akonáhle je palma pevná, ale ešte teplá, odformuj ju a špicatou tyčinkou prepichni stred palmy, až kým tyčinka nevýjde na druhom konci, vertikálne. Otvorom prevleč navoskovaný knôt, pričom kúsok nechaj na konci základne palmy.

V strede čajovej sviečky urob otvor a vlož doň knôt. Palmu trochu pritlač na čajovú sviečku a nechaj ju úplne vychladnúť. Ak sú na nej nejaké nedokonalosti, môžeš ich prstami vyhladiť. Urob to, kým sú vosky ešte trochu teplé.

Jednoducho, rýchlo s okamžitým výsledkom, takto si vyrobíš zábavné a dekoratívne mini sviečky! Poď sa zabaviť a prekvapiť svojimi výtvormi. Nenechaj si újsť naše publikácie na sociálnych sieťach INSTAGRAM, FACEBOOK a YOUTUBE

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right