kit como hacer cera perfumada 3
Vonné sviečky, Vyrobiť sviečky, Žiadna kategória

Vyrob si vonny vosk s exkluzívnou súpravou od Gran Velada

Máš niekedy chuť zmeniť atmosféru svojho domova pomocou podmanivých a jedinečných vôní? Vonny vosk je tá správna voľba. Predstav si, že vstúpiš do priestoru, ktorý ťa obklopí očarujúcimi vôňami a…

Vyrob si vonny vosk s exkluzívnou súpravou od Gran Velada

Máš niekedy chuť zmeniť atmosféru svojho domova pomocou podmanivých a jedinečných vôní? Vonny vosk je tá správna voľba.

Predstav si, že vstúpiš do priestoru, ktorý ťa obklopí očarujúcimi vôňami a vytvorí útulnú a relaxačnú atmosféru. S exkluzívnou súpravou Gran Velada máš možnosť splniť si toto želanie.

Priprav sa na vzrušujúcu cestu do fascinujúceho sveta tvorby vonných voskov. V tomto článku ťa prevedieme každým krokom výroby, od predstavenia materiálov až po finálny výsledok očarujúcich voňavých sŕdc, ktoré v okamihu premenia tvoj domov.

Preskúmaj fascinujúci tvorivý proces:

Proces výroby vonného vosku je veľmi jednoduchý a a zároveň je to zážitok, ktorý prebudí tvoje zmysly a spojí ťa s podstatou tvojho domova. S touto súpravou od Gran Velada máš na dosah ruky všetko, čo potrebuješ na túto vzrušujúcu tvorivú cestu.

Materiály obsiahnuté v súprave na výrobu vonných voskov:

  • Vosk na horák (900 g)
  • Aromatická esencia (30 ml každá, tri rôzne)
  • Tekuté farbivo na sviečky telová (10 ml)
  • Tekuté farbivo na sviečky zelená (10 ml)
  • Purpurové tekuté farbivo na sviečky (10 ml)
  • Formičky na magické srdce (2 kusy)
  • Návod krok za krokom

Každý z týchto prvkov bol starostlivo vybraný tak, aby bol tvoj zážitok z tvorby bezproblémový a uspokojivý. Keď budeš mať k dispozícii všetko, čo potrebuješ, je čas ponoriť sa do procesu tvorby.

Ako vyrobiť vonny vosk v tvare srdca krok za krokom:

  1. Rozpustenie vosku: Začni rozpustením 130 g vosku v hrnci na miernom ohni. Nezabudni vypnúť oheň, keď zostanú neroztopené malé kúsky, pretože sa rozpustia zvyškovým teplom. Nezabudni, že vosk sa môže vznietiť pri teplote 100 °C a vyššej.
  2. Pridanie arómy a farby: Pridaj 13 g jednej z vonných esencií a niekoľko kvapiek fialového tekutého farbiva. Zmes miešaj, kým sa všetky zložky úplne nezapracujú.
  3. Plnenie formičiek: Voskovú zmes nalej do formičiek v tvare srdca. Pred vyklopením nechaj úplne vychladnúť.
  4. Opakovanie postupu: Zopakuj vyššie uvedené kroky s použitím ďalších farbív a vôní, ktoré sú súčasťou súpravy.

Ako používať vonny vosk v trave srdca

Voňavé voskové srdiečka sú skvelým spôsobom, ako naplniť svoj domov podmanivými a príjemnými vôňami. Tieto malé voňavé poklady, vytvorené pomocou exkluzívnej súpravy od Gran Velada, dodajú každému priestoru nádych kúzla. Zaujíma ťa, ako môžeš čo najlepšie využiť tieto očarujúce voňavé srdiečka? Čítaj ďalej! Tu nájdeš všetko, čo potrebuješ vedieť o tom, ako používať a využívať výhody voňavých voskových srdiečok.

Krok za krokom: Ako používať voňavé voskové srdiečka

  1. Vyber si priestor: Starostlivo si vyber priestor, v ktorom si chceš vychutnať vôňu voskových sŕdc. Môže to byť obývacia izba, spálňa, kúpeľňa alebo akýkoľvek špeciálny kútik, ktorý chceš premeniť na vôňavú oázu.
  2. Priprav horák: Na horák polož srdiečko z vonného vosku. Uisti sa, že je horák čistý a bez zvyškov starého vosku.
  3. Zapáľ sviečku: Zapáľ čajovú sviečku a umiestni ju na do horáka. Teplo zo sviečky postupne roztopí vosk a uvoľní jeho vôňu do vzduchu.
  4. Uži si vôňu: Keď sa vosk roztopí, vychutnaj si nádhernú vôňu, ktorá naplní miestnosť. Zatvor oči a nechaj sa vôňou preniesť na miesto relaxu a pohodlia.
  5. Ovládaj intenzitu: Ak chceš upraviť intenzitu vône, môžeš pridať viac vonných voskových srdiečok alebo niektoré odobrať podľa svojich preferencií.

Výhody voňavých voskových sŕdc:

  • Aromaterapia doma: Vône majú priamy vplyv na našu náladu a pohodu. Voňavé voskové srdcia ti umožnia vytvoriť aromatické prostredie, ktoré podporuje relaxáciu a pokoj.
  • Prispôsobenie: Môžeš experimentovať s rôznymi vôňami a kombinovať vonné voskové srdcia, a vytvoriť tak jedinečné vône, ktoré vyhovujú tvojmu štýlu a preferenciám.
  • Útulná atmosféra: Voňavé voskové srdcia premenia akýkoľvek priestor na útulné a upokojujúce miesto, ideálne na relaxáciu, meditáciu alebo jednoducho vychutnávanie si tichej chvíle.
  • Žiadna elektrina ani batérie: Srdiečka z vonného vosku sú jednoduchou a elegantnou alternatívou k elektrickým osviežovačom vzduchu. Nepotrebujú elektrinu ani batérie, čo z nich robí praktickú a ekologickú možnosť.

Sú na jedno použitie?

Vonný vosk možno budeš chcieť používať len chvíľu, ak čajovú sviečku sfúkneš, keď je na vrchu ešte vosk, jednoducho stuhne. Ak ho budeš chcieť používať na druhý deň alebo neskôr, stačí znovu zapáliť čajovú sviečku a opäť si užívať vôňu pochádzajúcu zo zvyšku ešte nespotrebovaného vonného vosku.

S voňavými voskovými srdiečkami si môžeš vytvoriť atmosféru, ktorá odráža tvoj štýl a prináša ti chvíle pokoja. Experimentuj s rôznymi vôňami, hraj sa s intenzitou vôní a objav, ako tieto malé aromatické poklady môžu premeniť tvoj domov na svätyňu pokoja.

Premeň svoj domov vďaka očarujúcim vôňam:

Po dokončení týchto krokov bude tvoj domov naplnený podmanivými, vlastnými vôňami. Vlož voňavé srdce do horáka a zapáľ čajovú sviečku. Keď sa vonny vosk roztopí, uvoľní svoju podmanivú vôňu a vytvorí hrejivú a uvoľňujúcu atmosféru. Kúzlo vonného vosku si nevyžaduje elektrinu ani batérie, čo z neho robí praktický a elegantný spôsob, ako si doma navodiť tu správu náladu.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right