exfoliante navideno sugar scrubs 2
Domáci peeling, Kozmetické tipy a triky, Žiadna kategória

Vianocny cukrovy peeling: Originalny a lahko vyrobitelny darcek, ktory sa postara o vasu plet.

Vianoce sú časom radosti, svetiel a samozrejme originálnych a láskyplných darčekov. Dnes ti prinášame špeciálny recept na vytvorenie vlastných vianočných cukrových peelingov. Najlepšie na tom všetkom je, že s našimi…

Vianocny cukrovy peeling: Originalny a lahko vyrobitelny darcek, ktory sa postara o vasu plet.

Vianoce sú časom radosti, svetiel a samozrejme originálnych a láskyplných darčekov. Dnes ti prinášame špeciálny recept na vytvorenie vlastných vianočných cukrových peelingov.

Najlepšie na tom všetkom je, že s našimi materiálmi a týmto jednoduchým návodom si ich môžeš vyrobiť jednoduchým a zábavným spôsobom. Sú ideálne na starostlivosť o pokožku a tiež poslúžia ako skvelý darček.

Čo sú to cukrové peelingy?

Sugar Scrubs sú exfolianty na báze cukru, ktoré pomáhajú čistiť a omladzovať pokožku, odstraňujú odumreté bunky a poskytujú jemnosť. Pri tejto príležitosti ťa naučíme pripraviť ich s vianočným nádychom pomocou formičiek s typickými postavičkami.

Nižšie uvádzame videonávod, ktorý sme pre teba pripravili. Uvidíš, aké ľahké je naučiť sa vyrábať vianočné cukrové peelingy, praktickú a kreatívnu možnosť, ako sa počas týchto sviatkov postarať o svoju pleť alebo ako darovať špeciálny darček.

Aké materiály potrebuješ na výrobu vianočných cukrových peelingov?

Ak chceš začať, budeš potrebovať nasledujúce materiály:

  • Biele základné mydlo
  • Formička s tvarmi bábik Cookie a
  • Forma v tvare trstiny
  • Aromatická esencia Cookie Doll
  • Glycerínové mydlové farbivo v karamelovej hnedej
  • Peeling z práškového cukru (alebo obyčajný cukor)
  • Sklenená dóza pre tyčinku Candy
  • Látková stuha s vianočným motívom
  • 96º alkohol

Krok za krokom priprava na vianočný cukrovy peeling

  1. Príprava mydla : 90 g základného mydla nakrájaj na kocky a roztop ich pri strednom výkone v mikrovlnnej rúre.
  2. Chuť a farba : Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a hnedého farbiva. Dobre premiešaj, aby sa zložky spojili.
  3. Pridaj cukor : Pridaj 100 g cukru a premiešaj. Ak stuhne, znova zahrej.
  4. Formovanie : Zmes postriekaj 96º alkoholom a nalej do foriem, pričom dbaj na to, aby sa vyplnili všetky figúrky. Necháme vychladnúť a následne odformujeme.
  5. Dekorácia : Mydlá obaľ zvyšným cukrom. Pre spestrenie zopakujeme postup bez pridania farbiva, aby sme získali biele mydlá.
  6. Balenie : Mydlá vlož do sklenenej nádoby a ozdob ju vianočnou stuhou.

Často kladené otázky FAQ na vianočný cukrovy peeling

  • Môžem použiť iný druh cukru? Áno, hoci odporúčame práškový cukor pre jeho jemnú štruktúru, môžeš použiť bežný cukor.
  • Ako uchovávam cukrové peelingy? Skladuj ich na chladnom a suchom mieste. Ak ich uložíš do vzduchotesnej nádoby, dlhšie ti vydržia.
  • Môžem použiť iné formy? Jasné! Hoci odporúčame vianočné formy, môžeš použiť akúkoľvek formu, ktorá sa ti páči.
  • Ako dlho tieto peelingy vydržia? Dobre uskladnené, vydržia niekoľko mesiacov.
  • Môžem pridať ďalšie ingrediencie? Áno, môžeš experimentovať pridaním iných esenciálnych olejov alebo prírodných ingrediencií podľa vlastných preferencií.

Pripravené na použitie alebo na darovanie!

Tieto peelingy sú nielen krásnym a lacným darčekom, ale aj prospešným produktom pre pokožku. S 1 kg základného mydla vyrobíš až 133 takýchto mydiel. Používaj ich pri každodennej sprche ako peeling a užívaj si jemnú, voňavú pokožku.

Vianočné cukrové peelingy sú skvelým spôsobom, ako sa v tomto sviatočnom období postarať o svoju pokožku. Navyše ide o osobný, ručne vyrobený darček, ktorý si tvoji blízki určite zamilujú. Odhodlaj sa vyskúšať tento recept a podeľ sa s nami o svoje skúsenosti!

Chceš sa s nami stretnúť…?

Prezentácia internetového obchodu Gran Velada

„V Gran Velada sa venujeme ponúkaniu širokej škály materiálov pre všetkých nadšencov DIY a tvorbu produktov pre domácich majstrov. Náš internetový obchod gran velada je priestorom, kde nájdeš všetko, čo potrebuješ na výrobu domáceho mydla, sviečok, kozmetiky, parfumov a osviežovačov vzduchu. S viac ako 19-ročnými skúsenosťami sme sa etablovali ako v sektore, ktorý poskytuje nielen kvalitné produkty, ale aj znalosti a poradenstvo pre mnohé DIY a handmade projekty.

Prezentácia blogu

Na našom blogu www.blog.granvelada.sk zdieľame množstvo podrobných receptov a užitočných tipov, ktoré ti pomôžu s tvojimi remeselnými projektmi. Od kreatívnych nápadov až po špecifické techniky, tento priestor je venovaný obohateniu DIY zážitku a bude ťa inšpirovať pri vytváraní jedinečných a personalizovaných darčekov. Ak hľadáš inšpiráciu alebo radu pre svoje projekty, náš blog je tvoja ideálna destinácia.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right