kit como hacer velas flotantes 3
Dekoratívne sviečky, Robiť sviečky, Vonné sviečky, Žiadna kategória

Ukazeme ti, ake lahke je vyrobit plavajuce sviecky so supravou gran velada .

Rozmýšľaš niekedy nad možnosťou vytvorenia vlastných sviečok? Táto myšlienka sa môže na prvý pohľad zdať náročná, najmä ak nepoznáš proces a materiál potrebný na výrobu. Súprava plavaujce sviecky od Gran…

Ukazeme ti, ake lahke je vyrobit plavajuce sviecky so supravou gran velada .

Rozmýšľaš niekedy nad možnosťou vytvorenia vlastných sviečok? Táto myšlienka sa môže na prvý pohľad zdať náročná, najmä ak nepoznáš proces a materiál potrebný na výrobu. Súprava plavaujce sviecky od Gran Velada však ponúka najjednoduchší a najdostupnejší spôsob, ako vstúpiť do tohto fascinujúceho sveta domácich výtvorov, čím eliminuješ akýkoľvek strach alebo pochybnosti, ktoré môžeš mať.

Táto súprava ti poskytne nielen všetky základné komponenty, ale tiež ťa prevedie každým krokom, čím zaistí, že proces bude rovnako uspokojujúci ako konečný výsledok. Okrem tohto článku a videonávodu, ktorý nájdeš nižšie, je dôležité poznamenať, že každá súprava plávajúcich sviečok od Gran Velada obsahuje podrobný návod so všetkými krokmi, ktoré treba dodržať. Tento detail zaisťuje, že aj keď práve nemáš prístup na internet, vždy budeš mať jasného a presného sprievodcu vytváraním tvojich plávajúcich sviečok.

Plávajúce sviečky dodávajú každému prostrediu magický a sofistikovaný nádych a premieňajú spoločné priestory na prostredie plné šarmu a pokoja. Počas dňa sa tieto malé umelecké diela pôvabne vznášajú na vode, odrážajú prirodzené svetlo a vytvárajú pokojnú a prívetivú atmosféru. S príchodom noci sa z nich stanú trblietavé svetelné body, ktoré oživia jazierka, bazény alebo akúkoľvek nádobu s vodou a vytvárajú nezabudnuteľnú vizuálnu podívanú.

psao45
Ukážka sviečok, ktoré si so súpravou vyrobíš.

Od zdobenia priestoru malou nádobou s vodou na balkóne až po skrášlenie domova na špeciálne udalosti, plávajúce sviečky sú všestranné a prispôsobia sa akémukoľvek prostrediu, čím výrazne pozdvihnú atmosféru. Čo sa týka dekorácie, možnosti sú nekonečné a prispôsobia sa všetkým štýlom a priestorom. Predstav si, že tieto elegantné plávajúce sviečky umiestniš pri vchode do tvojho domova a vytvoríš tak útulnú a sofistikovanú atmosféru, ktorá privíta tvojich hostí teplým a mäkkým svetlom. V obývacej izbe sa môžu stať stredobodom pozornosti, umiestnené v nádobách na vodu, ktoré odrážajú ich svetlo a krásu a dodávajú prostrediu nádych elegancie a pokoja. Tieto sviečky dokážu premeniť akýkoľvek priestor, bez ohľadu na jeho veľkosť alebo výzdobu, na miesto plné šarmu a odlišností.

Aké materiály nájdem v súprave plavajuce sviecky?

Súprava plávajúce sviečky Gran Velada obsahuje všetko, čo potrebuješ:

  • 300 gr. vosku GV-20 plus kyselina stearová.
  • Silikónová forma v tvare 4 orientálnych kvetov.
  • 10 ml aromatickej esencie.
  • 4 ml tekutého farbiva na sviečky v ružovej orchidei.
  • 4 ml tekutého farbiva na sviečky v smaragdovom tóne.
  • 1 m 4-5 cm voskovaného knôtu.
  • 4 paličky.
súprava ako vyrobiť plávajúce sviečky 2
súprava ako vyrobiť plávajúce sviečky 2

Ako vyrobiť plavajuce sviecky so súpravou Gran Velada :

  • Príprava knôtu: Odrež štyri kusy knôtu a jeden navleč do každej dutiny formy.
  • Roztop vosk: V hrnci roztop 40 g. zmesi vosku a kyseliny stearovej na miernom ohni.
  • Pridaj farbu a arómu: Roztopený vosk nalej do pohára. Pridaj aromatickú esenciu a niekoľko kvapiek orchideového ružového farbiva. Uprav množstvo na získanie požadovaného odtieňu. Dobre premiešaj.
  • Naplň formu: Nalej vosk do kvetinovej časti formy. Necháme vychladnúť, kým stuhne, ale stále je teplé.
  • Druhá vrstva: Zopakuj proces odlievania s 35 g. zmesi vosku a kyseliny stearovej. Tentokrát použite na listovú časť smaragdové farbivo .
  • Doplň formu: Nalej druhú zmes do formy a nechaj úplne vychladnúť, približne 20 minút.
  • Odformovanie: Po vychladnutí sviečky opatrne odformuj.
  • A hotovo! Teraz máš krásne plávajúce sviečky pripravené na použitie alebo ako darček.

Nezabudni, že okrem tohto článku a videonávodu, ktorý nájdeš nižšie, každá súprava plávajúcej sviečky Gran Velada obsahuje podrobný návod so všetkými krokmi, ktoré treba dodržať.

Krok 6 5
Krok 6 5

Predstav si, že tieto elegantné plávajúce sviečky umiestniš pri vchode do tvojho domova a vytvoríš tak útulnú a sofistikovanú atmosféru, ktorá privíta tvojich hostí teplým a mäkkým svetlom. V obývacej izbe sa môžu stať stredobodom pozornosti, umiestnené v nádobách na vodu, ktoré odrážajú ich svetlo a krásu a dodávajú prostrediu nádych elegancie a pokoja. Tieto sviečky dokážu premeniť akýkoľvek priestor, bez ohľadu na jeho veľkosť alebo výzdobu, na miesto plné šarmu a odlišností.

Kliknite sem a zakúp si súpravu na stránke Gran Velada

Vytváranie plávajúcich sviečok so súpravou Gran Velada je obohacujúcim zážitkom, ktorý ti umožní prispôsobiť si dekoráciu a dodať jedinečný nádych každej príležitosti. S priloženým podrobným sprievodcom v tlačenej forme, ako aj v tomto článku a videu zaisťujeme jasný a jednoduchý proces. Pozývame ťa ponoriť sa tohto DIY projektu a objaviť potešenie z vytvárania krásy vlastnými rukami.

súprava na výrobu plávajúcich sviečok
súprava na výrobu plávajúcich sviečok

Často kladené otázky (FAQ) o súprave plávajúcich sviečok

  1. Čo presne obsahuje súprava na plavajuce sviecky?
    Súprava obsahuje všetko, čo potrebuješ na výrobu plávajúcich sviečok: 300 g vosku GV-20 s kyselinou stearovou, silikónovú formu na 4 orientálne kvety, 10 ml aromatickej esencie, tekuté farbivá v odtieňoch orchideovej ružovej a smaragdovej a 1 meter voskovaný knôt
  2. Potrebujem na používanie tejto súpravy predchádzajúce skúsenosti s výrobou sviečok?
    Nie, táto súprava je určená ako pre začiatočníkov, tak aj pre skúsenejších nadšencov. Obsahuje podrobné pokyny krok za krokom, vďaka čomu je ideálny aj pre začiatočníkov vo výrobe sviečok.
  3. Môžem si sviečky prispôsobiť aj inými farbami alebo vôňami?
    Áno, hoci sa súprava dodáva so špecifickými farbami a vôňami, môžeš voľne experimentovať s inými farbivami a vôňami.
  4. Koľko sviečok môžem vyrobiť s touto súpravou?
    S množstvami uvedenými v súprave môžeš vytvoriť až 12 plávajúcich sviečok v závislosti od veľkosti a hĺbky, ktorú si vyberieš pre každú sviečku.
  5. Ako dlho trvá výroba sviečok?
    Výrobný proces sa môže líšiť, ale vo všeobecnosti, vrátane času chladenia, môžeš mať sviečky hotové za niekoľko hodín.
  6. Sú plávajúce sviečky bezpečné na použitie v akomkoľvek type vody?
    Áno, plávajúce sviečky sú určené na bezpečné používanie vo vode. Vždy je však dôležité dohliadať na každú horiacu sviečku a uistiť sa, že je na stabilnom mieste, aby sa predišlo nehodám.
  7. Čo mám robiť, ak mám problémy s vyberaním sviečok z formy?
    Ak sa pri odformovaní stretneš s ťažkosťami, odporúčame nechať sviečky ešte trochu vychladnúť. Ak problém pretrváva, môžeš formu nakrátko vložiť do chladničky, aby sa vosk mierne stiahol, čím sa uľahčí vybratie z formy.
  8. Je sada na plavajuce sviecky vhodná ako darček?
    Súprava plávajúcich sviečok je určite vynikajúcim darčekom pre každého, kto sa zaujíma o DIY projekty, remeslá, alebo jednoducho pre tých, ktorí majú radi jedinečný a personalizovaný dekor vo svojom dome.
  9. Kde môžem zdieľať svoje výtvory alebo požiadať o radu?
    Pozývame ťa pripojiť sa k našej online komunite na www.blog.granvelada.sk kde môžeš zdieľať svoje výtvory, vymieňať si tipy a triky s ostatnými nadšencami a nájsť inšpiráciu pre svoje ďalšie projekty.
  10. Obsahuje súprava nejakú záruku?
    Áno, ak z nejakého dôvodu príde tvoja súprava nekompletná alebo s chybou, kontaktuj nás a požiadaj o okamžité riešenie. Tvoja spokojnosť je našou prioritou.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right