kit como hacer crema base desde cero para pieles mixtas 2
Kozmetické tipy a triky, Prírodná kozmetika, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Suprava na vyrobu domaceho zakladoveho kremu pre zmiesanu plet: tvoj kompletny sprievodca vyrobou

Priprav sa vydať sa na vzrušujúce dobrodružstvo vo svete vlastnoručne vyrobenej kozmetiky. Dnes ti predstavujeme jedinečnú príležitosť s našou špeciálnou súpravou Gran Velada na výrobu domáceho základného krému pre zmiešanú…

Suprava na vyrobu domaceho zakladoveho kremu pre zmiesanu plet: tvoj kompletny sprievodca vyrobou

Priprav sa vydať sa na vzrušujúce dobrodružstvo vo svete vlastnoručne vyrobenej kozmetiky. Dnes ti predstavujeme jedinečnú príležitosť s našou špeciálnou súpravou Gran Velada na výrobu domáceho základného krému pre zmiešanú pleť, ktorý je navrhnutý na vytvorenie vlastného základného krému od nuly, dokonale prispôsobeného pre zmiešanú pleť. Krem pre zmiesanu plet si jednoducho zamiluješ.

Táto súprava ti poskytne všetky ingrediencie a recept potrebný na výrobu 500 cm3 vlastného základného krému, ktorý si neskôr môžeš prispôsobiť aktívnymi zložkami podľa vlastného výberu a prispôsobiť ho špecifickým potrebám zmiešanej pleti. Upozorňujeme, že aktívne zložky na prispôsobenie krému NIE sú súčasťou súpravy.

Vieš, čo sú aktívne zložky?

Aktívne zložky sú rozhodujúcimi zložkami kozmetiky a fungujú ako základné jadro našich produktov. Tieto prvky dodávajú našim krémom ich prospešné vlastnosti pre pokožku. Vo všeobecnosti tieto aktívne zložky pochádzajú z prírodných zdrojov, ako sú rastliny, more alebo minerály, a ich začlenením do domácej kozmetiky vznikajú produkty so špecifickými a hodnotnými vlastnosťami. V gran velada máme viac ako 60 druhov účinných látok na prispôsobenie tvojej DIY kozmetiky podľa vlastných potrieb, či už na hydratáciu, protivráskový efekt alebo liečbu akné.

Je možné vytvoriť krémový základ pre zmiešanú pleť doma?

Áno, je úplne možné vytvoriť základný krém pre zmiešanú pleť doma pomocou ingrediencií, ktoré súprava obsahuje, a podľa krokov, ktoré uvádzame v tomto príspevku, si môžeš vytvoriť základný krém pre zmiešanú pleť, ktorý si neskôr môžeš prispôsobiť podľa potreby. Získaj vyvážené zloženie, ktoré sa zameriava na suché aj mastné oblasti pokožky.

Prečo si vybrať túto súpravu základného krému pre zmiešanú pleť?

Mnohí naši klienti, keď si prezerali náš blog a videli recepty s už pripravenými základmi, sa nás pýtali, či by bolo možné pripraviť tie isté recepty, ale od začiatku, bez toho, aby si museli kupovať vopred pripravené základy. V dnešnom videu ti preto ukážeme, ako si môžeš krok za krokom vyrobiť vlastný základný krém pre zmiešanú pleť vďaka sade, ktorú ti predstavíme.

Máš nejaké pochybnosti? Neváhaj sa opýtať, sme tu, aby sme ťa previedli každým krokom tohto vzrušujúceho procesu.

Aké ingrediencie nájdem v domácom základnom kréme pre zmiešanú pleť?

Potrebujem ešte niečo na výrobu základného krému pre zmiešanú pleť?

Všetky ingrediencie, ktoré potrebuješ na výrobu bázy, sú súčasťou balenia, ale pre správnu prípravu základného krému budeš potrebovať ešte mini elektrický mixér a teplomer .

Krok za krokom výroby základného krému pre zmiešanú pleť od začiatku:

  1. Vo veľmi čistej nádobe zmiešajte purifikovanú vodu, vosk Lanette N (emulgátor), mandľový olej (pre jeho výživné, zvlhčujúce a zmäkčujúce vlastnosti) a glycerín (pôsobí ako zvlhčovadlo).
  2. Zmes zahrej, kým nedosiahne približne 70ºC, môžeš to urobiť v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli.
  3. Pomocou mini elektrického mixéra šľahaj, kým nezískaš správnu textúru. Trik! Aby emulgoval rýchlejšie, môžeš misku položiť nad misku so studenou vodou, čím proces urýchliš.
  4. Keď má emulzia okolo 30ºC, pridajte vitamín E a Sharomix. Miešaj špachtľou, aby sa úplne integrovala.
  5. Krém necháme vychladnúť. Teraz je základ pripravený a môžeš pridať aktívne zložky, ktoré najlepšie vyhovujú tvojej pleti!

Aké recepty môžem pripraviť z tohto základného krému pre zmiešanú pleť?

S pripraveným základným krémom pre zmiešanú pleť máte celý rad možností na vytváranie špecifických produktov. Tu vysvetlíme tri vynikajúce recepty, ktoré môžeš urobiť:

  • Recept na hydratačný krém s arganovým olejom : Tento recept využíva vyživujúce a regeneračné vlastnosti arganového oleja. Je ideálny na hĺbkovú hydratáciu pokožky, dodáva jej extra hebkosť a pomáha predchádzať známkam starnutia. Arganový olej je známy svojimi antioxidačnými a regeneračnými účinkami, vďaka čomu je ideálny ako krém na každodenné použitie.
  • Recept na krém proti starnutiu s kolagénom a elastínom : Toto zloženie je určené na boj proti známkam starnutia. Kolagén a elastín sú dve kľúčové zložky pri udržiavaní pevnej a elastickej pokožky. Tento krém pomáha redukovať výskyt vrások a mimických liniek, zlepšuje textúru a pružnosť pokožky. Je to vynikajúca možnosť pre tých, ktorí hľadajú krém s omladzujúcimi vlastnosťami.
  • Recept na domáci hydratačný krém pre zmiešanú pleť : Tento recept je špeciálne vyvinutý na vyváženie suchých a mastných oblastí zmiešanej pleti. Poskytuje hydratáciu tam, kde je to potrebné, bez pridania tuku do oblastí, ktoré sú na to najviac náchylné. Je to ľahký krém, ktorý sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku jemnú a vyváženú. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú špecifické riešenie pre jedinečné vlastnosti zmiešanej pleti.

Každý z týchto receptov možno ľahko prispôsobiť zo základného krému, čo ti umožní prispôsobiť si rutinu starostlivosti o pleť vlastným špecifickým potrebám. .

    FAQS Často kladené otázky o súprave základného krému pre zmiešanú pleť:

    • Čo je základný krém pre zmiešanú pleť a prečo je výnimočný?
      • Základný krém pre zmiešanú pleť je vyvinutý tak, aby vyvážil suché a mastné oblasti pokožky, poskytuje hydratáciu bez toho, aby spôsoboval nadmerné mastenenie. Tento typ krému je špeciálny, pretože sa prispôsobuje špecifickým potrebám zmiešanej pleti a ponúka vyváženú starostlivosť.
    • Môžem si prispôsobiť základný krém, ktorý vyrábam s touto súpravou?
      • Rozhodne áno. Základný krém je len báza. Môžeš ho obohatiť o rôzne aktívne zložky, esenciálne oleje alebo rastlinné extrakty a prispôsobiť ho špecifickým potrebám starostlivosti o pleť.
    • Aké percento aditív môžem pridať? Možno pridať maximálne 4 %.
    • Aké ďalšie nástroje potrebujem na prípravu základného krému?
      • Okrem ingrediencií, ktoré sú súčasťou súpravy, budeš potrebovať mini elektrický mixér na emulgovanie krému, teplomer na meranie teploty a čisté nádoby na uskladnenie hotového krému.
    • Je ťažké vyrobiť základný krém od začiatku?
      • Nie je to ťažké. Tento proces sa môže zdať na prvý pohľad trochu technický, ale s našou súpravou a podrobnými pokynmi to ľahko zvládnu aj začiatočníci.
    • Ako dlho môžem uchovávať základný krém vyrobený?
      • Trvanlivosť domáceho základného krému sa môže líšiť, ale vo všeobecnosti vydrží niekoľko mesiacov, ak sa skladuje na chladnom a suchom mieste. Pri príprave je dôležité používať čisté a dezinfikované nádoby, aby sa zabránilo kontaminácii.
    • Môžem použiť tento základný krém ako konečný krém?
      • Základný krém je určený na obohatenie o ďalšie zložky. Dá sa však použiť aj samostatne, najmä ak hľadáte jednoduchý a šetrný prípravok pre svoju pleť.
    • Čo mám robiť, ak môj krém nemá požadovanú textúru?
      • Textúru krému je možné upraviť miernou úpravou pomerov ingrediencií. Napríklad zvýšením množstva vosku Lanette N bude krém hustejší.
    • Je táto sada vhodná pre domácich majstrov v kozmetike?
      • Absolútne. Táto súprava je navrhnutá tak, aby bola priateľská ako pre začiatočníkov, tak aj pre tých, ktorí majú viac skúseností s výrobou domácej kozmetiky.

OBJAV UMENIE DOMÁCEJ KOZMETIKY S NAŠIMI EXKLUZÍVNYMI ZDROJMI

Ak je tvojou vášňou prírodná kozmetika a DIY, si na správnom mieste! Pozývame ťa ponoriť sa do vzrušujúceho sveta domácej kozmetiky pomocou dvoch základných zdrojov: nášho blogu www.blog.granvelada.sk a bezplatného manuálu domácej kozmetiky, ktorý je k dispozícii v PDF.

Blog.granvelada.sk je tvoj ONLINE SPRIEVODCA KOZMETIKOU Urob si sám

Na blogu objavíš poklad informácií, receptov a tipov na výrobu vlastných kozmetických produktov. Náš blog je plný nápadov a podrobných návodov, ktoré ti pomôžu začať alebo zdokonaliť svoje zručnosti v tomto fascinujúcom koníčku, od hydratačných krémov až po špecifické ošetrenia.

Podrobné recepty krok za krokom, jasné a ľahko zrozumiteľne:

Naše publikácie ťa prevedú tvorbou rôznych kozmetických produktov s jasnými návodmi a užitočnými tipmi. Tipy odborníkov: Využi skúsenosti a znalosti našich špecialistov na kozmetiku. Neustála inšpirácia: Blog neustále aktualizujeme o nové recepty a najnovšie trendy v prírodnej kozmetike.

MANUÁL DOMÁCEJ KOZMETIKY NA BLOGU GRANVELADA

Pre tých, ktorí chcú ísť hlbšie, je naša domáca kozmetická príručka neoceniteľným zdrojom. Táto príručka je ideálna pre začiatočníkov aj pokročilých nadšencov domácej kozmetiky.

Čo môžeš očakávať od nášho manuálu?

Príručka pokrýva všetko od základov až po pokročilé techniky v domácej kozmetike. Jednoduché nasledovanie: Vďaka podrobným inštrukciám je ideálny na učenie a praktické uplatňovanie. Bezplatné stiahnutie: Získaj bezplatný prístup k tomuto cennému zdroju a začnite vytvárať svoje vlastné prispôsobené kozmetické receptúry.

Či už začínaš s domácou kozmetikou alebo si chceš rozšíriť svoje znalosti, blog a manuál granvelada sú tvojimi dokonalými spojencami. Vstúp do sveta prírodnej kozmetiky, experimentuj s ingredienciami a technikami a užívaj si vytváranie ideálnych produktov pre seba a svojich blízkych.

Skúmaj, uč sa a tvor s nami!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right