RECEPT NA JEDNODUCHU VYROBU VIANOCNYCH SVIECOK ZO SOJOVEHO VOSKU. SPRIEVODCA KROK ZA KROKOM OD GRAN VELADA
Dekoratívne sviečky, Prírodné sviečky, Vyrobiť sviečky, Žiadna kategória

Recept na jednoduché vianočné sivečky zo sójového vosku. krok za krokom od gran velada

Vianoce už prišli…!!! Obdobie radosti a slávnosti dorazilo aj do Gran Velada ! So srdciami plnými lásky ti s potešením oznamujeme začiatok Vianočnej kampane 2023. Tento rok sa naplno ponoríme…

Recept na jednoduché vianočné sivečky zo sójového vosku. krok za krokom od gran velada

Vianoce už prišli…!!! Obdobie radosti a slávnosti dorazilo aj do Gran Velada ! So srdciami plnými lásky ti s potešením oznamujeme začiatok Vianočnej kampane 2023.

Tento rok sa naplno ponoríme do kreativity a vianočnej nálady. Tešíme sa, že ti môžeme ukázať všetky prekvapenia, ktoré sme pripravili. Pridaj sa k nám na tomto dobrodružstve vlastnoručnej výroby a zisti, ako vyzdobiť svoj domov, aby bol odrazom Vianočnej mágie!

Objav tvarovateľný sójový vosk: Tvoj spojenec pre dokonalé vianočné sviečky

Našou prvou zastávkou na tejto vianočnej ceste je prezentácia tvarovateľného sójového vosku. Táto prírodná, vegánska ingrediencia je stredobodom pozornosti našich tvarovaných vianočných sviečok. Ponúka konzistenciu, ktorej sa nízkotopiaci obyčajný sójový vosk jednoducho nevyrovná. Zisti, prečo je tento vosk nevyhnutný na vytvorenie dekoratívnych kúskov, ktoré skrášľujú a aj dlho vydržia.

Formy na vianočné sviečky

Vybrali sme dve formy na vianočný domček, ktoré ti pomôžu vytvoriť vianočné sviečky a prevedú ťa týmto kreatívnym procesom, ale to je len začiatok. V Gran Velada máme kolekciu viac ako 100 rôznych modelov špecifických vianočných foriem na sviečky , ktoré kombinujú rozmanitosť a kvalitu. Vyber si tú, ktorá sa ti najviac páči a vyjadri svoju vianočnú náladu tým najkreatívnejším spôsobom.

Ako si vyrobiť vianočné sviečky so sójovým voskom krok za krokom:

Je čas pustiť sa do práce. Krok za krokom ťa prevedieme tvorbou vlastných vianočných sviečok, od roztopenia vosku až po nalievanie do foriem. Objav materiály, ktoré budeš potrebovať, a postupuj podľa nášho podrobného receptu. Tvoje sviečky budú také výnimočné ako ľudia, ktorí ich dostanú.

Aké materiály potrebujeme na výrobu vianočných sviečok?

  • Veľká forma vianočný domček na sviečky
  • Malá vianočná forma na sviečky
  • Vysoko kvalitný Gran Velada tvarovateľný sójový vosk
  • 8-9 cm voskovaný knôt
  • Aromatická esencia Jijona Nougat

Krok za krokom ako vyrobiť vianočné sviečky zo sójového vosku

  • Vypočítaj si množstvo tvarovateľného sójového vosku, ktoré budeš potrebovať. Na veľkú sviečku približne 260 g a na menšiu približne 120 g.
  • Roztav tvarovateľný sójový vosk, pričom dávaj pozor, aby nebol prekročený jeho bod topenia. Týmto spôsobom si tvarovateľný sójový vosk zachová svoje vlastnosti. Ideálna teplota je 65º Celzia.
  • Odstav z ohňa a nechaj zvyšné teplo, aby roztavilo posledné kúsky vosku.
  • Pridaj esenciu. Odporúčaný podiel pre optimálnu integráciu je 4%.
  • Priprav si knôty a vlož ich do foriem.
  • Keď vosk dosiahne vhodnú teplotu, asi 60/62 stupňov, prelej ho do foriem.
  • Nechaj sviečky vychladnúť, odformuj ich a obdivuj svoje výtvory pripravené na osvetlenie a skrášlenie každého priestoru.

Nižšie vám s potešením ukážeme vybranú vzorku 14 rôznych modelov vianočných sviečok, pričom všetky sú vyrobené z univerzálneho tvarovateľného sójového vosku a lisované z našej širokej ponuky viac ako 150 vianočných foriem. Tieto sviečky sú ukážkou kreativity a sviatočného ducha, ktoré nájdete v našom obchode, ideálne na to, aby vás inšpirovali a dodali vašej vianočnej výzdobe osobitý a jedinečný nádych.

Stále máš pochybnosti? Tu nájdeš 4 často kladené otázky o tomto type sviečok.

  1. Aký druh sójového vosku použiť na výrobu tvarovaných vianočných sviečok?
    • Na vianočné sviečky vo formách je nevyhnutné použiť tvarovateľný sójový vosk. Tento vosk zaisťuje, že sviečky si pri tuhnutí zachovajú svoj tvar, na rozdiel od nízkotopiaceho sa sójového vosku, ktorý je vhodný pre sviečky v nádobe.
  2. Aký je správny pomer aromatickej esencie pre sójový vosk?
    • Odporúčané množstvo aromatickej esencie pre sójový vosk je 4 % . To znamená, že na každých 100 gramov vosku môžeme pridať 4 gramy esencie. Získame tak vyváženú arómu bez ovplyvnenia konzistencie sviečok.
  3. Môžem použiť farbivá do sviečok zo sójového vosku?
  4. Ako môžem zabrániť tvorbe vzduchových bublín v mojich sviečkach?
    • Aby sme minimalizovali tvorbu bublín, nalejeme vosk pomaly do formy a jemne poklepte, aby bubliny vystúpili na povrch. Je tiež užitočné uistiť sa, že vosk nie je pri nalievaní príliš horúci, pretože vysoké teploty môžu zachytávať vzduch.

Ako vidíš, výroba vianočných sójových sviečok je rýchla a jednoduchá.

Vytváranie vianočných sviečok s tvarovateľným sójovým voskom je činnosť, ktorá okrem toho, že je zábavná, je prekvapivo jednoduchá vďaka materiálom, ktoré ponúka Gran Velada . S našimi podrobnými receptami, odbornými tipmi a vybranými materiálmi môže každý zmeniť svoj domov kúzlom ručne vyrábaných sviečok. Zisti, aké ľahké je dodať osobný a hrejivý dotyk svojej vianočnej výzdobe. Vytvor si žiarivé spomienky, ktoré vydržia tento rok, aj tie nasledujúce.

Vianočné ručné dekorácie so sójovým voskom

V Gran Velada veríme, že kúzlo Vianoc sa rozžiari s každou sviečkou, ktorú vlastnoručne vytvoríš. Chceme ti ukázať, aké ľahké to môže byť. S našimi podrobnými návodmi, s najlepšími materiálmi a s niektorými tajnými trikmi, vyrobíš dokonalé vianočné sviečky. Či už máš predchádzajúce skúsenosti alebo si len začiatočník, Gran Velada ti ukáže cestu k vytváraniu krásy a tradície. Zapáľ v sebe kreatívnu iskru a nechaj svoje vlastnoručne vyrobené sviečky rozžiariť tieto sviatky jedinečným svetlom. Pusti sa do práce a nech svetlo kreativity zažiari v každom rohu!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right