krok1 2
Gran Velada, Žiadna kategória

Recept na domaci podlahovy protriedok so sviezou aromou pre dokonaly domov

Priprav sa na dokonalý domov s naším receptom na domaci cistiaci prostriedok! Naučíme ťa, ako vytvoriť magické riešenie, ktoré zanechá podlahy lesklé a so sviežou arómou, ktorú si zamiluješ. Za…

Recept na domaci podlahovy protriedok so sviezou aromou pre dokonaly domov

Priprav sa na dokonalý domov s naším receptom na domaci cistiaci prostriedok! Naučíme ťa, ako vytvoriť magické riešenie, ktoré zanechá podlahy lesklé a so sviežou arómou, ktorú si zamiluješ.

Za pár minút budeš mať v rukách veľmi účinný domáci čistiaci prostriedok s veľmi príjemnou arómou..! Pokračuj v čítaní príspevku a uvidíš, ako ľahko môžeš pripraviť túto zmes.

Poznáš neutrálny čistič podláh od Gran Velada..?

Dodaj svojim podlahám život a vôňu s naším neutrálnym koncentrovaným podlahovým čističom! Je vhodný pre všetky typy povrchov a je hlavnou zložkou na výrobu vlastného podlahového čističa. Všetko, čo potrebuješ, je pridať niekoľko kvapiek svojej obľúbenej aromatickej esencie do nášho neutrálneho podlahového čističa a voilà..!, tvoj čistič podláh bude naplnený jedinečnou a očarujúcou vôňou. Nechaj svoj domov voňať presne tak, ako sa ti páči..!

Pre dokonalé dávkovanie odporúčame pridať asi 20 kvapiek esencie na každých 5 gramov nášho neutrálneho čistiša. Toto množstvo je ideálne pre 1 liter vody a poskytuje efektívne riešenie. Chceš do svojho mixu pridať farebný nádych? Žiadny problém, v tomto prípade sme použili niekoľko kvapiek nášho fluorescenčného žltého farbiva v prášku na čistiace prostriedky, ktorý ti dodá vizuálny nádych. Zamiluješ si ho. 

Pri jedinom použití bude tvoja podlaha bez stôp a bude vyzerať lesklá bez potreby následného oplachovania! Tu je návod na výrobu domáceho podlahového čističa s čistou a sviežou arómou. Nenechaj si ujsť jediný detail tohto videa plného farieb a energie.!!!

Materiály na výrobu domáceho čističa podlahy

  • 1 l litra demineralizovanej vody
  • 5 gramov neutrálneho podlahového čističa
  • 10 kvapiek vápenného esenciálneho oleja
  • Codorant žltý fluorescenčný prášok pre detergenty
  • Fľaša (Vaša voľba.. Môžete napríklad opakovane použiť fľašu s vodou..)
  • Nálepky na označenie
  • Ako vyrobiť domáci čistič podláh

    Začneme pridaním trochu demineralizovanej vody do nádoby, a aby sme jej dali špeciálny nádych, pridáme veľmi malú štipku farbiva.

    Uvidíš, ako sa kvapalina postupne mení na žiarivú a nápadnú farbu! Nadšene miešaj, kým nie je farba rovnomerne rozložená, čo je dôležité na dosiahnutie požadovanej farby. Dobre premiešaj, kým sa farbivo rovnomerne nerozptýli, sleduj, ako sa farba postupne mení.

    Potom do džbánu nalej zvyšok vody a pridaj 5 gramov neutrálneho čističa. Musíme starostlivo premiešať, aby sme zabránili prílišnému množstvu peny a uistili sa, že sa produkt úplne rozpustí!

    Teraz je čas pridať 10 kvapiek osviežujúceho limetkového esenciálneho oleja, ktorý nielen zanechá tvoj domov čistý, ale aj naplní prostredie vynikajúcou sviežou arómou. Tento éterický olej je ideálny pre čistiace prostriedky.

    Potom sa farebná voda začlení do zvyšku zmesi a nezabudni dobre premiešať všetky zložky. A voilà! Je pripravený stať sa tvojim dokonalým spojencom pri upratovaní domova!

    Vychutnaj si proces a výsledky tohto báječného domáceho podlahového čističa, ktorý ťa pozýva na čistenie s radosťou a na to, aby tvoj domov žiaril optimizmom!

    Nakoniec sa roztok preleje do fľaše a pripevní sa príslušná etiketa. Teraz je pripravený na použitie pri upratovaní domácnosti!

    ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

    NEWSLETTER

    Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

    1 Step 1
    keyboard_arrow_leftPrevious
    Nextkeyboard_arrow_right

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Fill out this field
    Fill out this field
    Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
    You need to agree with the terms to proceed

    Neboli nájdené žiadne výsledky.

    SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

    Newsletter

    Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

    PRIHLÁSIŤ SA

    1 Step 1
    keyboard_arrow_leftPrevious
    Nextkeyboard_arrow_right