como hacer jabon de colores en forma de helado post
Žiadna kategória

VYCHUTNAJ SI ZÁBAVNÉ A FAREBNÉ kúpANIE s mydlami V TVARE ODHRYZNUTÉHO NANUKU

Chceš posunúť svoje kúpanie na úplne novú úroveň? Predstav si, že sa ponoríš do kúpeľa plného zábavy a farieb. Mydlo v tvare nanuku ti to umožní. Pomocou mydlového základu z…

VYCHUTNAJ SI ZÁBAVNÉ A FAREBNÉ kúpANIE s mydlami V TVARE ODHRYZNUTÉHO NANUKU

Chceš posunúť svoje kúpanie na úplne novú úroveň? Predstav si, že sa ponoríš do kúpeľa plného zábavy a farieb. Mydlo v tvare nanuku ti to umožní.

Pomocou mydlového základu z bambuckého masla a s trochou kreativity môžeš vytvoriť vlastné mydlá, ktoré ti navodia čaro leta. A čo je najlepšie? Tento vzrušujúci proces je veľmi jednoduchý a je ideálny pre celú rodinu!

Premeň svoju kúpeľňu na skutočný festival farieb


Vieš si predstaviť, aké by to bolo užívať s kúpeľ plný farieb a očarujúcich vôní? S týmito mydlami i sa ti to môže podariť. Objav, ako vyrobiť jedinečné mydlá pomocou mydlového základu s bambuckého masla a pár kvapiek vonných esencií.

Tento produkt je ideálny pre všetky vekové kategórie a umožní ti vytvoriť mydlá s letným nádychom, ktoré rozžiaria tvoju kúpeľňu. Sú tiež ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti, ako sú svadby, krstiny a sväté prijímanie. Postupuj podľa jednoduchých krokov a ponor sa do zábavy pri vytváraní vlastných aromatických umeleckých diel. Zaži kúzlo leta pri každom tvojom kúpaní!

Materiály pre tvoje kreatívne dobrodružstvo v kúpeľni

Postupuj podľa krokov a vyrob vlastné mydlo v tvare nanuku

  • Počiatočná príprava: Začni odrezaním 135 g mydla a jeho roztavením.
  • Kreatívny mydlový základ: roztopené mydlo rozdeľ na dve časti, na základ si vyhraď 30 g. Do jednej časti pridaj citrónovú esenciu a žlté farbivo a do druhej melónovú esenciu a limetkové farbivo.
  • Zmiešaj a nalej: oba prípravky dobre premiešaj a postriekaj alkoholom, aby nevznikali bublinky. Následne naplň formičky na nanuky a nechaj ich vychladnúť.
  • Osviežujúci biely krém: Roztop zvyšok mydla, zmes vo forme postriekaj alkoholom a vylej biely zvyšok mydla. Opäť nechaj vychladnúť.
  • Pridaj nanukové tyčinky: Nanukové tyčinky opatrne vlož do roztopeného mydla a nechaj ho stáť, až kým úplne nevychladne.
  • Finálny krok: Zabaľ svoje mydlá do celofánu, uviaž okolo nich leštené konopné lano a pridaj letné nálepky pre ešte väčšie čaro.

Objav čaro leta pri každom kúpeli a priprav sa na chvíle plné farieb a vitality s týmito zábavnými mydlami v tvare odhryznutého nanuka. Premeň svoju každodennú rutinu na zábavné a zároveň relaxačné chvíle. Nauč sa spolu s rodinou vytvárať tieto aromatické mydlá a zažite tak spolu výnimočné chvíle, vďaka ktorým si toto leto navždy zapamätáte!

Páčil sa ti tento príspevok a chceš sa naučiť vyrábať domáce mydlá? Stiahni si našu bezplatnú príručku vo formáte PDF: Nauč sa vyrábať domáce mydlá od 0…

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right