domaci balil na holenie tvoje pririodne holenie
Prírodné mydlá, Vytvorte mydlá, Žiadna kategória

Objav našu súpravu na výrobu mydla na holenie s prírodnými zložkami pre dokonalé oholenie!

Zažiť dokonalé oholenie nie je len o bezchybnej tvári bez chĺpkov, ale aj o poskytnutí správnej starostlivosti o pokožku. Pozívame ťa vyrobiť si mydlo na holenie s našou kompletnou súpravou…

Objav našu súpravu na výrobu mydla na holenie s prírodnými zložkami pre dokonalé oholenie!

Zažiť dokonalé oholenie nie je len o bezchybnej tvári bez chĺpkov, ale aj o poskytnutí správnej starostlivosti o pokožku. Pozívame ťa vyrobiť si mydlo na holenie s našou kompletnou súpravou súpravou. Ponor sa do jedinečného a zdravého zážitku z holenia.

S našou sadou sa naučíš, ako si jednoducho vyrobiť vlastné domáce mydlo na holenie. Postupuj podľa receptu krok za krokom a získaj mydlo na holenie bohaté na vlastnosti starostlivosti o pleť. S touto sadou si môžeš vyrobiť 10 mydiel v 100 ml nádobách, perfektná voľba ako darček pre mužov.

Táto súprava bola starostlivo navrhnutá tak, aby ti poskytla možnosť vytvoriť si vlastné mydlo na holenie, a čo je najlepšie, je obohatená o prírodné zložky, ktoré budú tvoju pokožku rozmaznávať a chrániť ako nikdy predtým. Okrem príspevku, ktorý čítaš, a videa, ktoré nájdeš nižšie, obsahuje súprava podrobný návod na krémové a hladké oholenie. Toto mydlo je ideálne použiť so štetcom.

Hviezdne zložky súpravy:

  • Bentonitový íl: Vieš ako sa starí Egypťania starali o svoju pokožku? Odpoveď spočíva v bentonitovom íle, prírodnej zložke tohto mydla. Tento íl je známy svojou schopnosťou hĺbkovo čistiť pokožku, odstraňovať nečistoty a toxíny a zároveň ju upokojovať. Priprav sa na pocit sviežosti a hebkosti ako nikdy predtým.
  • Aloe Vera Oil: Aloe vera je prírodný poklad v starostlivosti o pleť a aloe vera olej v tomto mydle je kľúčom k hĺbkovej hydratácii. Táto zložka zjemňuje pokožku, znižuje podráždenie a umožňuje ti vychutnať si hladké a suché oholenie.
  • Rozmarínový esenciálny olej: Svieža, revitalizujúca vôňa rozmarínového esenciálneho oleja je len začiatok. Tento esenciálny olej tiež poskytuje stimulačný pocit pre tvoju pokožku. Okrem príjemnej vône ponúka benefity, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku v optimálnom stave počas a po holení.

Aké ďalšie zložky súprava obsahuje?

Ako vyrobiť mydlo na holenie krok za krokom

  1. Začni nakrájaním 500 g základového mydla aloe vera na malé kocky, aby sa s ním ľahšie manipulovalo.
  2. Na roztopenie mydla použi mikrovlnnú rúru na nízkom výkone. Dbaj na to, aby nedošlo k varu.
  3. Na dosiahnutie jednotnej textúry nastriekaj na roztopenú mydlovú zmes alkohol. Odstrániš tým nežiaduce bubliny.
  4. Teraz je čas pridať do roztopeného mydla 30 g bentonitového ílu. Neustále miešaj, kým sa hlina úplne nerozpustí. Ak chceš, môžeš hlinu pred pridaním preosiať cez sito.
  5. Potom pridaj 30 ml aloe vera oleja a následne niekoľko kvapiek osviežujúceho rozmarínového esenciálneho oleja. Nezabudni pridať 5 ml vitamínu E ako prírodný konzervant. Pokračuj v miešaní, kým sa všetky zložky rovnomerne nezačlenia do mydlovej zmesi. Ak zmes pred dokončením vychladne, môžeš ju jemne zohriať.
  6. Naplň 100 ml priehľadné poháre mydlovou zmesou a nastriekaj na vrch alkohol, aby ste odstránili všetky zachytené bubliny.
  7. Nechaj mydlá vychladnúť na izbovú teplotu a až potom nasaď viečka a ozdob ich pribalenými nálepkami. Teraz sú tvoje domáce mydlá na holenie pripravené na použitie.

S touto sadou si môžeš vyrobiť až 10 domácich mydiel na holenie. Keď sa minú, jednoducho zopakuj proces krok za krokom. Naplň všetky nádoby a pokračuj v prirodzenej starostlivosti o svoju pokožku.

Táto súprava je nielen ideálna pre tvoju osobnú starostlivosť, ale je aj skvelým darčekom pre tých mužov, ktorí oceňujú kvalitu a starostlivosť o svoju pokožku. Zaži rozdiel s našou súpravou na výrobu domáceho mydla na holenie a objav dokonalé oholenie s prírodnými zložkami, ktoré tvoja pokožka ocení.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right