kit como hacer mascarilla capilar 2
Domáce masky, Prírodná kozmetika, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

domáca maska na vlasy. kompletná sada PRE PRÍRODNÚ STAROSTLIVOSŤ O VLASY

V dnešnom rýchlom svete plnom stresu a znečistenia si naše vlasy zaslúžia špeciálnu, prirodnú starostlivosť – je čas rozlúčiť sa s produktmi plnými chemikálií a silikónov a dopriať svojim vlasom…

domáca maska na vlasy. kompletná sada PRE PRÍRODNÚ STAROSTLIVOSŤ O VLASY

V dnešnom rýchlom svete plnom stresu a znečistenia si naše vlasy zaslúžia špeciálnu, prirodnú starostlivosť – je čas rozlúčiť sa s produktmi plnými chemikálií a silikónov a dopriať svojim vlasom lásku a výživu, ktorú si zaslúžia! Domáca maska na vlasy je tá správna voľba.

Predstavujeme ti našu exkluzívnu súpravu masiek na vlasy , ktorá je starostlivo navrhnutá tak, aby ti umožnila vytvoriť si vlastnú domácu masku na vlasy plnú prírodných zložiek, ktoré tvoje vlasy vyživia dĺbkovo.

Domáca maska na vlasy ako úvod vo svete vlastnoručnej kozmetiky

S našou kompletnou súpravou na výrobu masiek na vlasy nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti s výrobou vlastných domácich prípravkov. Zjednodušili sme každý krok procesu, aby tvoj zážitok s výrobou domácich vlasových masiek bol bezproblémový. Všetko, čo potrebuješ vedieť, je starostlivo vysvetlené v návode, ktorý je súčasťou súpravy a na ktorom nájdeš podrobné, ľahko zrozumiteľné pokyny.

Okrem toho sme pre tvoje pohodlie vytvorili aj videonávod, ktorý dopĺňa informácie uvedené v tomto príspevku. Vďaka týmto trom zdrojom informácií, ti zaručujeme, že budeš mať k dispozícii všetky pokyny, ktoré potrebuješ na otvorenie dverí k individuálnej a účinnej starostlivosti o vlasy.

OBSAH SÚPRAVY NA KOMPLETNÉ OŠETRENIE VLASOV

Naša súprava obsahuje všetko, čo potrebuješ na vytvorenie vlastnej výživnej masky na vlasy:

  • Základný vlasový kondicionér: Začni s hladkým, výživným základom, ktorý vytvorí podklad pre tvoju masku na vlasy. Tento základ je čistou látkou, do ktorej pridáš čarovné ingrediencie pre tvoje vlasy.
  • Obnovujúci účinný olej mystic : Obnovujúci účinný olej mystic je kľúčom k revitalizácii tvojich vlasov. Jeho vyživujúce a regeneračné vlastnosti pomáhajú premeniť aj tie najviac poškodené vlasy na žiarivú hrivu.
  • Vitamín E: Vitamín E je základný antioxidant, ktorý chráni vlasy pred poškodením spôsobeným environmentálnym stresom a neustálym upravovaním. Pridaním tejto zložky poskytneš svojim vlasom dodatočnú ochranu.
  • Aromatická esencia : Okrem výživy a revitalizácie vlasov je naša domáca maska na vlasy aj zmyslovým zážitkom. Aromatická esencia dodáva vlasom nádych luxusu a urobí z každého ošetrenia chvíľu relaxu a rozmaznávania.
  • Nádoby na krém: 100 ml nádobky ti umožnia pripraviť dostatočné množstvo domácej masky na vlasy. To ti vystačí na niekoľko ošetrení, čím sa zabezpečí neustála starostlivosť o zdravie tvojich vlasov.
  • Nálepky na masky na vlasy : Vďaka našim personalizovaným nálepkám sa každá nádoba s maskou na vlasy stane jedinečným a láskyplným darčekom.

Domáca maska na vlasy – návod krok za krokom


Postup výroby vlastnej domácej masky na vlasy je jednoduchý. Postupuj podľa týchto krokov a výsledok tvojej práce bude dokonalý.

Krok 1: Zmiešaj základ a regeneračnú účinnú látku

Do misky nalej základný vlasový kondicionér a pridaj obnovujúci účinný olej mystic. Zložky premiešaj špachtľou, aby sa zabezpečilo ich rovnomerné začlenenie. Táto kombinácia tvorí základ, ktoré je pripravený vyživiť a regenerovať tvoje vlasy.

Krok 2: Dodaj vlasom silu a výživné látky

Pridaj vitamín E, ktorý poskytne ďalšiu vrstvu ochrany pred poškodením a vonkajším škodlivým vplyvom. Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie pre relaxačný aromatický zážitok. Táto zmes prospieva nielen tvojim vlasom, ale stimuluje aj tvoje zmysly.

Krok 3: Uskladni do nádoby a pochváľ sa

Naplň nádobky vlastnoručne vyrobenou zmesou masky na vlasy. Prilep na nádobky nálepky. Teraz sú masky pripravené na použitie. Siahni po nich kedykoľvek budeš potrebovať prírodnú vlasovú kúru!

ÚŽASNÉ VÝSLEDKY PRE ŽIARIVÉ VLASY

Pravidelné používanie domácich masiek na vlasy obohatených o prírodné zložky ti prinesie úžasné výsledky. Predstav si silnejšie, jemnejšie a žiarivejšie vlasy bez škodlivých vplyvov drsných chemikálií. Tvoje vlasy si zaslúžia luxus a starostlivosť, ktorú im môžu poskytnúť len prírodné ingrediencie.

ŠPECIÁLNY DARČEK PRE TVOJICH BLÍZKYCH

Naša súprava masiek na vlasy je darčekom nielen pre teba, ale aj pre tvojich blízkych. Prekvap tých, na ktorých ti najviac záleží, darčekom plným lásky a starostlivosti o ich vlasy. Dopraj im možnosť zažiť čaro prírodnej kozmetiky a starostlivosti o vlasy.

DOPRAJ SVOJIM VLASOM STAROSTLIVOSŤ, KTORÚ SI ZASLÚŽIA!

Naša súprava masiek na vlasy je pozvánkou na to, aby bola tvojim vlasom poskytnutá taká starostlivosť, akú si zaslúžia. Prírodné ingrediencie sa spájajú a vytvárajú domácu masku na vlasy, ktorá nielen vyživuje a regeneruje, ale poskytuje aj príjemný zmyslový zážitok. Oživ svoje vlasy a svoju bežnú starostlivosť o ne prísadami, ktoré vlasy skutočne potrebujú.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right