kit como hacer manteca corporal base desde cero 2
Kozmetické tipy a triky, Robiť krémy, Žiadna kategória

Nauc sa vyrabat domace telove maslo: Kompletny recept z exkluzivnej supravy pre domacich majstrov gran velada

Vytvorenie vlastného telového masla je jedinečný a obohacujúci zážitok, najmä ak máš správne zdroje a rady. Súprava gran velada , v ktorej sa dozvieš, ako vyrobiť domace telove maslo úplne…

Nauc sa vyrabat domace telove maslo: Kompletny recept z exkluzivnej supravy pre domacich majstrov gran velada

Vytvorenie vlastného telového masla je jedinečný a obohacujúci zážitok, najmä ak máš správne zdroje a rady. Súprava gran velada , v ktorej sa dozvieš, ako vyrobiť domace telove maslo úplne od začiatku, je tvojim dokonalým spojencom v tomto dobrodružstve pre domácich výrobcov.

Stačí, aby sme svojmu zloženiu dodali konečnú podobu začlenením aktívnych zložiek, ktoré najlepšie vyhovujú typu pleti! Základ na výrobu telového masla ti umožňuje pridať až 4 % aditív a je mimoriadne jednoduché ho vylepšiť: stačí odmerať a pridať aktívne zložky, ktoré preferuješ, a potom ich zmiešať. Toto maslo môže byť obohatené o aktívne zložky, ktoré najlepšie vyhovujú tomu, čo tvpja pleť vyžaduje. Pamätaj, že aktívne zložky na prispôsobenie masla nie sú súčasťou súpravy.

Vieš, čo sú účinné látky?

Účinne zložky sú základnými zložkami vo svete kozmetiky a pôsobia ako srdce našich produktov. Tieto zložky dodávajú našim krémom ich prospešné vlastnosti pre pokožku. Tieto aktívne zložky sa zvyčajne získavajú z prírodných zdrojov, ako sú rastliny, riasy alebo minerály, a ich začlenenie do domácej kozmetiky vedie k produktom so špecifickými a prospešnými vlastnosťami. V gran velada ponúkame viac ako 60 druhov aktívnych zložiek na prispôsobenie pre tvoje domáce krémy podľa svojich potrieb, či už na hydratáciu, anti-aging efekt alebo na ošetrenie akné.

Toto telové maslo na rozdiel od bežných krémov ponúka bohatšiu a hutnejšiu textúru, ideálnu pre hĺbkovú výživu pokožky, poskytuje intenzívnu a dlhotrvajúcu hydratáciu, prospešnú najmä pre suchú alebo poškodenú pokožku vyžadujúcu zvýšenú starostlivosť.

Telové maslo na od Gran Velada je charakteristické svojou schopnosťou intenzívne hydratovať vďaka kombinácii prírodných a výživných zložiek. Keďže ide o bázu, umožňuje ti ju prispôsobiť podľa svojich špecifických potrieb pridaním esencií, farbív alebo aktívnych zložiek, ktoré sa prispôsobia tvojmu typu pleti.

Tento základ je obzvlášť prospešný pre suchú pokožku alebo pre tú, ktorá potrebuje zvýšenú starostlivosť počas chladnejších mesiacov, pretože poskytuje ochrannú bariéru, ktorá udržuje pokožku jemnú a dobre hydratovanú.

Je možné vyrobiť toto telové maslo doma?

Áno, je úplne realizovateľné a jednoduché vyrobiť si toto telové maslo doma, keďže súprava na výrobu domáceho telového masla obsahuje všetky potrebné ingrediencie a nástroje spolu s jasnými a podrobnými pokynmi, ktoré umožňujú každému bez ohľadu na jeho predchádzajúce skúsenosti, vytvoriť vysoko kvalitný a personalizovaný produkt.

Obsah súpravy ako vyrobiť základné telové maslo od základu

Táto kompletná súprava obsahuje vysoko kvalitné zložky, ktoré zaručia najlepšiu starostlivosť o tvoju pokožku:

  • 150 ml purifikovaná voda
  • 105 g vosku Lanette N
  • 250 ml mandľového oleja
  • 20 g propylénglykolu
  • 5 g Sharomix
  • 5 ml vitamínu E
  • Nádoba, stierka, rukavice a nálepky

Potrebujem ešte niečo na výrobu telového masla so súpravou?

Okrem komponentov súpravy budeš potrebovať mini elektrický mixér a teplomer ..

Krok za krokom súpravy, ako vyrobiť základné telové maslo

  1. Miešanie a zahrievanie: V čistej nádobe zmiešaj purifikovanú vodu, lanette vosk, mandľový olej a propylénglykol. Ohrievaj, kým nedosiahneš približne 70ºC pomocou mikrovlnnej rúry alebo vodného kúpeľa.
  2. Emulgujte: Zmes šľahaj mini elektrickým mixérom, kým nedosiahneš požadovanú textúru. Na urýchlenie emulgácie položte misku nad misku so studenou vodou a ľadom.
  3. Pridaj konzervačné látky: Keď má emulzia približne 30ºC, pridaj vitamín E a sharomix. Miešaj špachtľou, aby sa úplne integrovali.

Najčastejšie otázky ako vyrobiť domace telove maslo

  1. Aký typ pokožky je ideálny pre toto telové maslo?
    • Toto telové maslo je obzvlášť prospešné pre suchú pokožku vďaka svojej intenzívnej hydratačnej schopnosti. Vďaka svojej prispôsobiteľnosti sa však môže prispôsobiť rôznym typom pleti pridaním vhodných aktívnych zložiek.
  2. Môžem do telového masla pridať vonné látky alebo farbivá?
    • Áno, svoje telové maslo môžeš prispôsobiť pridaním vôní a farbív podľa vlastného výberu. To neovplyvní kvalitu masla, pokiaľ sa použijú kompatibilné prísady a v správnom pomere.
  3. Je ťažké vyrobiť telové maslo s touto súpravou?
    • Nie, proces je pomerne jednoduchý a je dobre vysvetlený v pokynoch k súprave. Aj ak vo výrobe kozmetiky len začínaš, tieto kroky zvládneš jednoducho.
  4. Ako dlho vydrží telové maslo?
    • Telové maslo môže vydržať niekoľko mesiacov, ak sa správne skladuje na chladnom a suchom mieste. Použitie konzervačných látok, ako je sharomix, pomáha predĺžiť jeho trvanlivosť.
  5. Môžem použiť toto telové maslo na tvár?
    • Hoci je primárne určený na telo, niektorým užívateľom môže vyhovovať aj na tvár, najmä ak majú veľmi suchú pokožku. Je však dôležité najskôr ho otestovať na malej ploche a uistiť sa o bezpečnosti tvojho typu pleti.
  6. Aké účinné látky môžem pridať do telového masla?
    • Môžeš pridať rôzne aktívne zložky v závislosti od potrieb svojej pokožky. Napríklad rastlinné extrakty pre upokojujúce vlastnosti, antioxidanty na ochranu pokožky alebo esenciálne oleje pre aromaterapeutické výhody.
  7. Kde si môžem kúpiť ďalšie prísady na prispôsobenie svojho masla?
    • Aktívne zložky a ďalšie doplnkové zložky si môžeš kúpiť v Gran Velada alebo v ktorejkoľvek predajni špecializovanej na kozmetické produkty pre domácich majstrov.

Dúfame, že sme týmito často kladenými otázkami odpovedali na tvoje otázky a povzbudili ťa k výrobe vlastnej kozmetiky. Vyrob svoje vlastné telové maslo a objav jeho mnohé výhody!

Prispôsobenie domáceho telového masla

Akonáhle je základ pripravený, máš slobodu prispôsobiť si svoje telové maslo. Môžeš pridať esencie, farbivá alebo aktívne zložky podľa vlastných preferencií a potrieb pleti. Táto súprava je ideálna na experimentovanie a vytváranie jedinečného masla.

Aké recepty môžem pripraviť so základovým telovým maslom?

Efekt opálenia telového masla s leskom:

Tento recept je ideálny pre tých, ktorí hľadajú dotyk lesku a opálenia na svojej pokožke. Pomocou základného telového masla ako základu sa pridávajú prísady, ako sú sľudy, ktoré dodávajú lesklý dotyk a pigmenty pre opálený efekt. Je ideálny na zvýraznenie prirodzenej krásy pokožky v lete alebo na špeciálne udalosti, kde chceš jemný, zdravý lesk.

Telové maslo pre veľmi suchú pokožku:

Tento variant je špeciálne vyvinutý na výživu a regenráciu najsuchšej pokožky. Do základu telového masla zakomponuj bohaté a výživné oleje ako arganový alebo bambucký, ktoré poskytujú intenzívnu hydratáciu a pomáhajú obnoviť ochrannú bariéru pokožky. Ideálne je aplikovať po sprche, čím sa zabezpečí jemná a hĺbkovo hydratovaná pokožka.

Ako vyrobiť telové maslo:

Tento recept je základným návodom na vytvorenie vlastného telového masla. Naučí ťa, ako zmiešať základ s obľúbenými esenciálnymi olejmi a inými aktívnymi zložkami, čo ti umožní vytvoriť vzorec, ktorý dokonale vyhovuje tvojim potrebám a preferenciám. Je to vynikajúca možnosť pre tých, ktorí začínajú vo svete kozmetiky a chcú experimentovať s rôznymi vôňami a vlastnosťami.

Pomocou týchto receptov môžeš vidieť, aké všestranné je základné telové maslo Gran Velada . Či už hľadáš slnkom pobozkaný efekt, hĺbkovú hydratáciu pre suchú pokožku, alebo jednoducho chceš experimentovať s vlastným výtvorom, tento základ ti ponúka perfektný východiskový bod. A pamätaj, že možnosti sú nekonečné: svoje telové maslo môžeš upraviť a obohatiť tak, aby presne zodpovedalo tomu, čo tvoja pokožka potrebuje. Odhodlaj sa vyskúšať tieto recepty a vytvor si vlastnú verziu telového masla!

Súprava na výrobu základného telového masla od Gran Velada je vynikajúci spôsob, ako začať s vlastnoručne vyrobenou kozmetikou. Nie je to len kreatívna a obohacujúca činnosť, ale zároveň ti umožňuje starať sa o svoju pleť pomocou produktov vyrobených na mieru. Odváž sa vyskúšať túto súpravu a objav potešenie z učenia, ako vyrobiť domáce telové maslo úplne od začiatku. S Gran Velada je výroba vlastných produktov osobnej starostlivosti hračka. Skúmaj, experimentuj a užívaj si tvorivý proces! Nižšie ti ponúkame príručku Nauč sa vyrábať domácu kozmetiku od začiatku, 100% bezplatný manuál v PDF, s ktorým môžeš začať v tomto nádhernom svete remeselnej kozmetiky, pokračuj a stiahni si ho.!!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right