prímorské RUČNÉ VÝROBKY: AKO SI VYROBIŤ NÁMORNÍCKY OBRAZ ZA 5 MINÚT

Vitaj na našom blogu o ručne vyrábaných produktoch. Tentoraz ti ukážeme, ako si vytvoriť krásny námornícky obraz za 5 minút. Objav kúzlo mora s týmto fascinujúcim výrobkom! V tomto príspevku ti ukážeme, ako si vytvoriť…
Stiahnite si manuál vyplnením formulára

prímorské RUČNÉ VÝROBKY: AKO SI VYROBIŤ NÁMORNÍCKY OBRAZ ZA 5 MINÚT


Vitaj na našom blogu o ručne vyrábaných produktoch. Tentoraz ti ukážeme, ako si vytvoriť krásny námornícky obraz za 5 minút.

Objav kúzlo mora s týmto fascinujúcim výrobkom! V tomto príspevku ti ukážeme, ako si vytvoriť krásnu maľbu v námorníckom štýle len za 5 minút. Originálny a lacný nápad, o ktorý sa môžeš podeliť so svojimi blízkymi alebo ich obdarovať takýmto láskyplným darčekom.

Nechaj sa unášať na vlne kreativity a dodaj svojmu domovu morský nádych vďaka tomuto jednoduchému a krásnemu umeleckému dielu! Môžeš si naň napísať svoje meno, alebo napríklad názov tvojej obľúbenej letnej dovolenkovej destinácie, názov firmy, názov plážového baru, ktorý sa ti tak páčil počas dovolenky… Čokoľvek, čo u teba vyvoláva pekné spomienky na more a úsmev na tvári, bude ideálne takto zvečniť !!!

Ako vyrobiť námonícky obraz z mušlí

Zábavný, lacný a perfektný spôsob ako vyrábať obrázky spolu s deťmi alebo ako vytvoriť darček pre svojich blízkych! Navyše si ich budeš môcť ľubovoľne prispôsobiť a ozdobiť podľa svojich predstáv. Takže sa priprav objavovať nové zákutia svojej fantázií a dodať svojmu domovu prímorský nádych.

AKÉ MATERIÁLY POTREBUJEŠ NA VÝROBU OBRAZOV Z MUŠLÍ?
Balenie 100 drevených špachtlí
Bielu farba na sviečky
Modré farby na sviečky
Hrubé konopné lano
Rôzne mušle a mušličky
Farebné filipínske mini hviezdice
Biely umelý mramor

Ako vyrobiť námornícky obraz s mušľami krok za krokom

Krok 1: Príprava drevených špachtlí
Začneme prípravou drevených špachtlí. Môžeš si zaobstarať balenie so 100 kusmi, čo ti umožní vyrobiť si až 11 obrázkov, ako je tento, ktorý ti ukážeme. Pomocou silikónovej pištole prilep dve tyčinky na výšku, to bude základ obrázku.

Krok 2: Nanes farby

Pomocou špongie nanes na špachtle farby na modré sviečky. Snaž sa dosiahnuť zošúchaný efekt a nechaj schnúť približne 3 minúty.

Krok 3: Umiestni morskú dekoráciu a pridaj piesok

Toto je ten najkreatívnejší moment. Umiestni morské hviezdice, mušle, lastúry a všetky ostatné morské prvky, ktoré máš. Popusti uzdu svojej fantázii a vytvor jedinečné kombinácie. Na základ rámu nanes silikón a rozotri naň mramorový piesok. Tvojmu výtvoru to dodá realistický a morský nádych. Umiestni na jeho vrchnú časť bielu mušľu. Pomocou štetca a bielej farby napíš meno podľa vlastného výberu – dodáš mu tak osobný nádych!

Krok 4: Pripevni konopné lano
Nakoniec pripevni konopné lano, aby sa tvoj morský obraz dal zavesiť kamkoľvek chceš.

Pozri sa na našu webovú stránku, ak potrebuješ viac morských materiálov pre svoje ručné výrobky. Objavíš tam kvalitné produkty, ktoré ti pomôžu pri realizácií tvojho majstrovského diela. TU môžeš vidieť všetky druhy materiálov na výrobu ručne vyrobených produktov s mušľami..

Námornícky obraz a jeho ďalšie modely

Radi vytvárame morské obrazy a chceme sa s tebou podeliť o ďalšie nápady. Tu ti ukážeme ďalšie modely, všetky sú krásne! Vyskúšaj si ich a nájdi svoj vlastný jedinečný štýl.

Časté otázky:

  1. Môžem na maľby použiť iné farby? Samozrejme! Krása tvorivosti spočíva v tom, že sa rozhodneš, ako má tvoja maľba vyzerať. Neboj sa experimentovať s rôznymi farbami podľa svojho vkusu a interiéru. V našom online obchode si môžeš pozrieť oveľa viac farieb…
  2. Kde môžem získať materiál na tieto ručné výrobky? Materiály nájdeš v online obchode Gran Velada. Samozrejme, počas prechádzok po pláži môžeš zbierať aj mušle a lastúry, ktoré dodajú tvojim obrázkom ešte autentickejší nádych.

Vytváranie prímorských ručných výrobkov, ako sú tieto krásne obrázky, je zábavná činnosť, ktorá ti umožní spojiť sa s morom a prírodou. Navyše môžeš rozvíjať svoju fantáziu, a jedinečným a výnimočným spôsobom si vyzdobiť svoj domov. Vyskúšaj tento lacný a zábavný nápad spolu so svojimi blízkymi. Uži si tvorivý proces a dodaj svojmu životu prímorksú atmosféru!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right