kit como hacer jabones de jirafa para bautizo
Glycerínové mydlo, Vytvorte mydlá, Žiadna kategória

Lacne a originalne darceky na krst: ako vyrobit zirafove mydla s nasou supravou.

Pri hľadaní lacných a jedinečných detailov ku krstu ti predstavujeme návrh, ktorý nielenže zachytáva nežnosť tohto výnimočného momentu, ale dodáva každej spomienke aj osobný nádych: Zirafove mydla sa všetkým zapáčia.…

Lacne a originalne darceky na krst: ako vyrobit zirafove mydla s nasou supravou.

Pri hľadaní lacných a jedinečných detailov ku krstu ti predstavujeme návrh, ktorý nielenže zachytáva nežnosť tohto výnimočného momentu, ale dodáva každej spomienke aj osobný nádych: Zirafove mydla sa všetkým zapáčia.

sada ako vyrobiť žirafie mydlá na krst 2

Táto sada ti umožní vytvoriť 20 vysoko kvalitných ručne vyrobených mydiel, ktoré sú ideálne ako detaily krstu pre hostí, ponúkajú nezabudnuteľný zážitok a nezabudnuteľný darček. Napriek tomu, že ide o ekonomickú možnosť, tieto detaily nešetria na kvalite. Všetky obsiahnuté zložky sú certifikovanou kozmetikou, čo zaručuje ich bezpečnosť a dokonalosť.

Navyše, ich jednoduchosť vo výrobnom procese z nich robí perfektný projekt pre naše deti, je to ideálna aktivita na zjednotenie rodiny a privítanie nového člena s detailom vyrobeným s láskou a starostlivosťou.


Súprava je špeciálne navrhnutá pre tých, ktorí hľadajú lacné detaily krstu bez toho, aby ohrozili kvalitu, originalitu alebo šarm. Zahŕňa všetko, čo potrebuješ, aby si sa ponoril do sveta domácej výroby mydla, vďaka čomu je to vynikajúca aktivita, ktorú si môžeš užiť s rodinou alebo ako osobný projekt plný lásky.

Čo obsahuje súprava ako vyrobiť zirafove mydla na krst?

  • 1 kg bielej mydlovej hmoty: perfektný základ na začatie tvorby.
  • 15 g béžového pastového farbiva: pre oživenie žiraf s ideálnou farbou.
  • Forma na 2 žirafy (nová): exkluzívny dizajn pre túto súpravu.
  • 20 polypropylénových vrecúšok (6 x 4 x 19): na elegantnú prezentáciu mydiel.
  • 30 ml baby fresh esencie: aby mydlá mali sladkú a jemnú vôňu.
  • 5 metrov 6 mm bielej grogrénovej stuhy: posledný dotyk pre dokonalé balenie.
  • 1 drevená špachtľa: základný nástroj na miešanie a nalievanie.
banner kits marzo 2022 slvk
sada ako vyrobiť žirafie mydlá na krst4

Krok za krokom ako vyrobiť zirafove mydla na krst:

  • Príprava mydla: Roztop 100 g mydlového základu a pridaj detskú čerstvú esenciu pre príjemnú vôňu. Oddeľ 10 g a zmiešaj s béžovým farbivom pre konkrétne časti žirafy.
  • Montáž: Pomocou formy vytvor figúrky a mydlo strategicky nalej, aby si dosiahol požadovaný efekt. Aplikácia alkoholu medzi jednotlivými vrstvami zabezpečuje dokonalú priľnavosť.
  • Personalizácia: Preskúmaj farby a kombinácie, aby každé mydlo dostalo jedinečný nádych. Každý detail sa počíta, aby bol tento darček naozaj výnimočný.
  • Prezentácia: Po vyformovaní vlož každú žirafu do vrecka a zatvor ho grogrénovou stuhou, čím získaš profesionálny a láskyplný povrch.
banner kits marzo 2022 slvk

Chceš si prispôsobi lacné darčeky na krst?


Ak chceš svojim žirafím mydlám dodať ešte osobnejší nádych, na našej webovej stránke nájdeš vlastné možnosti nálepiek. Tento extra detail je ideálny na gravírovanie mien, dátumov alebo špeciálnych správ, ktoré budú rezonovať medzi tvojimi hosťami ešte dlho po udalosti.

personalizované nálepky na krst
V gran velada navrhujeme a vyrábame personalizované nálepky na krst.


Vytvorenie vlastných detailov krstu nebolo nikdy také jednoduché a očarujúce. Táto súprava ti ponúka nielen možnosť výroby jedinečných a osobných darčekov, ale tiež ťa pozýva užiť si tvorivý proces, ktorého výsledkom sú detaily krstu pre deti a dospelých, ktoré si budú pamätať a vážiť si ich. Navštív našu stránku gran velada a objav všetko, čo potrebuješ na spustenie tohto úžasného projektu

súprava na výrobu žirafieho mydla po krste
súprava na výrobu zirafove mydla na krstiny

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right