body scrub de pina colada post
Žiadna kategória

DOPRAJ SVOJEJ POKOŽKE TROPICKÉ ROZMAZNÁVANIE S TELOVÝM PEELINGOM PIÑA COLADA

Máš chuť niekedy do svojej starostlivosti o pokožku vniesť kúsok tropického raja? Vyskúšaj domáci telový peeling v štýle piña colada. Tento vynikajúci peeling ťa nielen nadchne svojou neodolateľnou vôňou, ale…

DOPRAJ SVOJEJ POKOŽKE TROPICKÉ ROZMAZNÁVANIE S TELOVÝM PEELINGOM PIÑA COLADA

Máš chuť niekedy do svojej starostlivosti o pokožku vniesť kúsok tropického raja? Vyskúšaj domáci telový peeling v štýle piña colada.

Tento vynikajúci peeling ťa nielen nadchne svojou neodolateľnou vôňou, ale aj ošetrí a omladí tvoju pokožku úplne prirodzeným spôsobom.

OBJAV TAJOMSTVO TROPICKEJ HEBKOSTI A SVIEŽOSTI

Chceš dopriať svojej pokožke tropické potešenie? Máme riešenie: domáci telový peeling Piña Colada. Tento zázračný peeling je vyrobený z prírodných ingrediencií, ako sú epsomské soli a kokosový olej, ktoré sú skombinované s opojnou vôňou piña colady. Výsledok? Peeling, ktorý nielen omladí a zjemní pokožku, ale pri každom použití ťa prenesie do oázy tropickej sviežosti.

Zaži kúzlo telového peelingu Piña Colada

Priprav svoju pokožku na luxusný tropický zážitok. Tento peeling nielenže odstraňuje nečistoty a odumreté kožné bunky, ale zároveň zanecháva pokožku jemnú, žiarivú a s omamnou vôňou piña colady. Ponor sa do sviežosti a potešenia z prirodzenej starostlivosti o svoju pokožku!

Materiály potreboné na výrobu telového peelingu Piña Colada?

Príprava telového peelingu Piña Colada

  • Príprava glycerínového mydla v tvare ananásu; pozostáva z nakrájania a rozpustenia 200 gramov mydla z bambuckého masla. Mydlo rozpusti pomaly. POZOR! Nemôže sa variť.
  • Pridanie arómy a farby: Pridaj aromatickú esenciu a žlté farbivo, miešaj, kým sa úplne nezafarbí, nalej do formy a postriekaj Alkoholom 96, aby sa zabránilo tvorbe bublín.
  • Dokončenie: Zopakuj postup so zeleným farbivom, nastriekaj alkohol na stuhnuté žlté mydlo a nalej zelenú zmes do formy.
  • Teraz máme hotové mydlo: Keď tento druhý nálev mydla stuhne, vyberieme ho z formy a máme hotové ananásy pre peeling.

  • Zmes ingrediencií: V miske zmiešaj 200 g epsomskej soli, 50 g kokosového oleja, niekoľko kvapiek esencie piña colada, citrónovo žlté farbivo a štipku vitamínu E ako konzervačnú látku. Miešaj, kým sa všetky prísady rovnomerne nespoja.
  • Kreatívna časť: Zmes nalej do priehľadnej PET nádoby a pre ešte lákavejší vizuálny dizajn vytvor efekt sklonu, ktorý bude simulovať osviežujúcu ľadovú drť. Nielenže bude neodolateľná na dotyk, ale bude radosť sa na ňu aj pozerať!
  • Očarujúca záverečná úprava: Doplň svoj peeling o dekoratívnu slamku, ktorú vložíš do nádoby. Tento autentický a zábavný detail mu dodá ten pravý tropický nádych.

AKO POUŽÍVAŤ TELOVÝ PEELING PIÑA COLADA

Po dokončení telového peelingu postupuj podľa nasledujúcich krokov, aby bolo možné ho používať a užívať si jeho blahodarné účinky na pokožku:

  1. Príprava: Pred vstupom do sprchy alebo kúpeľa sa uisti, že máš po ruke telový peeling. V sprche navlhči pokožku vlažnou vodou. Pred použitím peelingu sa uisti, že je tvoja pokožka úplne mokrá.
  2. Použitie: Rukami naber malé množstvo telového peelingu a nanes ho na vlhkú pokožku. Začni jemne masírovať krúživými pohybmi smerom nahor a sústreď sa na oblasti, ako sú lakte, kolená a iné drsné alebo suché miesta.
  3. Exfoliácia: Jemne rozotri telový peeling po pokožke. Pomôže to odstrániť odumreté kožné bunky a zlepšiť krvný obeh. Dávaj pozor, aby nebol vyvíjaný príliš veľký tlak, najmä ak máš citlivú pokožku.
  4. Opláchnutie: Po exfoliácii všetkých požadovaných oblastí opláchni pokožku teplou vodou, aby sa odstránili peelingové zrniečka.
  5. Hydratácia: Po opláchnutí telového peelingu osuš pokožku uterákom. Potom použi hydratačné mlieko alebo telový olej, aby pokožka ostala vyživená a jemná.
  6. Frekvencia: Telový peeling používaj raz až dvakrát týždenne v závislosti od typu tvojej pokožky. Nie je potrebné vykonávať peeling pri každom sprchovaní, pretože nadmerné peelingovanie môže byť pre pokožku kontraproduktívne.

Nezabudni, že peeling môže spôsobiť, že pokožka bude trochu citlivejšia. Preto je dôležité postupovať opatrne, jemnými pohybmi a nepreháňať to s tlakom. Telový peeling ti pomôže udržať si hladšiu, žiarivejšiu a mladú pokožku. Avšak rovnako dôležité je sa o pokožku po exfoliácii postarať dostatočnou hydratáciou.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right