kit bruma de almohada
Aromaterapia, Žiadna kategória

Domáca hmla na vankúš

Nauč sa, ako si vyrobiť domácu hmlu na vankúš, ktorá ti pomôže zaspať v dňoch, keď jednoducho nemôžeš zaspať! Hlavnými hrdinami receptu domáca hmla na vankúš sú esenciálne oleje, ktoré…

Domáca hmla na vankúš

Nauč sa, ako si vyrobiť domácu hmlu na vankúš, ktorá ti pomôže zaspať v dňoch, keď jednoducho nemôžeš zaspať! Hlavnými hrdinami receptu domáca hmla na vankúš sú esenciálne oleje, ktoré vďaka svojmu uvoľňujúcemu pôsobeniu podporujú hlboký a pokojný spánok, nech ti pomôže aromaterapia. Výroba relaxačnej domácej vankúšovej hmly ti zaberie len pár minút a vďaka vlastnostiam esenciálnych olejov ti pomôže zaspať.

S

Patríš k ľuďom, ktorí chodia spať a nič iné nerobia, len sa prehadzujú? Ak je to tvoj prípad, domáca hmla na vankúš sa stane skvelým spojencom. Stačí, ak ju predtým trochu nastriekaš na obliečky a jej vôňa ti pomôže uvoľniť sa a zaspať. Ak ti nezaberá počítanie ovečiek ani snaha o to, aby sa ti vyprázdnila myseľ, vyskúšaj domácu vankúšovú hmlu. Je veľmi jednoduchá na výrobu a môžeš si ju prispôsobiť vôňami, ktoré najlepšie prispejú k tvojmu uvoľneniu.

So súpravou domáca hmla na vankúš Gran Velada sa naučíš, ako ľahko pripravíš vankúšovú hmlu, ktorá podporuje relaxáciu a spánok. Táto komplexná súprava obsahuje všetky potrebné ingrediencie a materiály, takže podľa návodu môžeš mať hmly pripravené už za niekoľko minút.

Je ideálny tiež ako darček! Pozri si tento videonávod, aby si videl, aké je to jednoduché.

ČO JE TO DOMÁCA HMLA NA VANKÚŠ?

Podporuje relaxáciu: Použitie esenciálnych olejov, ako je levanduľa a petit grain, pomáha upokojiť myseľ a telo a uľahčuje relaxáciu pred spánkom.
Zlepšuje kvalitu spánku: Levanduľa je známa svojimi sedatívnymi vlastnosťami, ktoré môžu pomôcť znížiť nespavosť a zlepšiť kvalitu hlbokého spánku.
Zníženie stresu a úzkosti: Éterický olej Petit Grain pomáha znížiť počet nočných prebudení a zmierňuje úzkosť a stres, čím podporuje stav celkovej pohody.
Aromatická atmosféra: Rozprašovanie hmly na posteľnú bielizeň a vankúš zanecháva príjemnú vôňu, ktorá prispieva k príjemnému a upokojujúcemu prostrediu na spanie.
Jednoduché používanie a prispôsobenie: Príprava hmly je jednoduchá a rýchla a v prípade potreby si ju môžeš prispôsobiť pridaním ďalších esenciálnych olejov, čím ju prispôsobíš tvojim osobným preferenciám.

Súprava vankúšovej hmly Gran Velada je praktickým a účinným spôsobom, ako tieto výhody začleniť do tvojej nočnej rutiny a zabezpečiť si hlboký a pokojný spánok.

Pozri si video, ktoré sme pre teba pripravili krok za krokom, aby si sa naučil, ako si vyrobiť vankúšovú hmlu… S touto súpravou si budeš môcť vyrobiť 3 takéto vankúšové hmly, ktoré sú ideálne pre teba alebo na darovanie.

Aké materiály sú súčasťou súpravy domáca hmla na vankúš?

  • Demineralizovaná voda
  • Levanduľová voda
  • Alkohol 96º
  • levanduľový esenciálny olej
  • Esenciálny olej Petitgrain
  • Rozprašovacie fľaše
  • Nálepky
banner kits marzo 2022 slvk 1
súprava na zahmlievanie vankúšov 2

Krok za krokom zo súpravy Gran Velada ako vyrobiť hmlu na vankúš

  • Príprava nádoby: Nalej demineralizovanú vodu do čistej a vydezinfikovanej nádoby.
  • Miešanie vôd: Pridaj levanduľovú vodu do nádoby s demineralizovanou vodou a dobre premiešaj.
  • Príprava alkoholového roztoku: Do inej nádoby nalej alkohol.
  • Pridanie esenciálnych olejov: Pridaj 20 kvapiek levanduľového esenciálneho oleja. Tento olej je ideálny na liečbu nespavosti a na podporu relaxácie. Pridaj 20 kvapiek esenciálneho oleja petitgrain. Tento olej pomáha znižovať nočné budenie, zmierňuje úzkosť, stres a podporuje pohodu. Zmes olejov a alkoholu dobre premiešajte.
  • Miešanie zmesí: Zmes olejov a alkoholu zmiešaj s predtým zmiešanou vodou. Miešaj niekoľko minút, kým sa všetky ingrediencie dokonale nespoja.
  • Balenie: Naplň fľaštičky výslednou zmesou. Na fľaše umiestni nálepky na identifikáciu obsahu.

AKO SA POUŽÍVA HMLA NA VANKÚŠ?

Použitie už nemôže byť jednoduchšie… stačí postriekať posteľnú bielizeň a vankúš touto zmesou a… Sladké sny…!

banner kits marzo 2022 slvk 1

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY (FAQ)

  • Ako dlho vydrží hmla vankúša? Trvanie hmly závisí od frekvencie používania. Vo všeobecnosti môže jedna fľaša vydržať niekoľko týždňov, ak sa používa každú noc.
  • Môžem použiť iné esenciálne oleje? Áno, môžeš experimentovať s inými esenciálnymi olejmi, ale kombinácia levandule a petitgrainu je ideálna na podporu relaxácie a zlepšenie kvality spánku.
  • Je to bezpečné pre ľudí s citlivou pokožkou? Hmla je určená na použitie na posteľnú bielizeň a vankúše, nie priamo na pokožku. Použité zložky sú však vo všeobecnosti bezpečné. Ak máš nejaké obavy, skús najskôr malé množstvo
  • Môže sa používať pre deti? Áno, túto hmlu je bezpečné používať na detskú posteľnú bielizeň. Dbajte na to, aby si ju nenastriekali rovno na ne, a používaj mierne množstvo.

Sada vankúšovej hmly Gran Velada je jednoduchý a efektívny spôsob, ako zlepšiť tvoju nočnú rutinu a podporiť pokojný spánok. Vďaka prírodným zložkám a ľahko sledovateľnému procesu si môžeš užiť výhody relaxačnej hmly už za pár minút. Priprav si ho už dnes a uži si tvoje noci!

súprava na zahmlievanie post vankúša

Aké ďalšie éterické oleje, ktoré nie sú súčasťou súpravy, možno pridať?

Tie, ktoré majú relaxačné a upokojujúce vlastnosti , pretože týmto spôsobom ich aróma prispeje k podpore spánku. Toto sú niektoré z esenciálnych olejov, ktoré môžeš použiť na výrobu domácej hmly na vankúše. Všetky sú ti k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada :

Do tohto receptu na 150 ml domácej vankúšovej hmly sa odporúča pridať 40 kvapiek esenciálneho oleja, t. j. približne 2 ml esenciálnych olejov. Pokiaľ dodržíš tento pomer, môžeš ich kombinovať podľa vlastných preferencií: E.O. levanduľa + E.O. mandarínka + E.O. mäta pieporná; E.O. rozmarín + E.O. levanduľa + E.O. levanduľa + E.O. petržlen; E.O. majoránka + E.O. levanduľa + E.O. bazalka… Existuje množstvo kombinácií…!

Jednou z veľkých výhod domácej výroby relaxačnej hmly na vankúš je prispôsobenie receptu podľa vlastného vkusu. Môžeš si vybrať esenciálne oleje, ktoré máš najradšej, aby ti ich vôňa pomohla vytvoriť pokojnú oázu v tvojej izbe.

Napríklad levanduľový esenciálny olej je známy svojimi upokojujúcimi vlastnosťami, preto pomáha znižovať nervozitu. Pomaranč sa používa ako mierne sedatívum a na vytvorenie optimizmu a šťastia, ako aj na upokojenie nervov a upokojenie emócií.

vlastná hmla na vankúše

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right