jabones personalizados para bodas 2
Robiť detaily, Svadobné detaily, Žiadna kategória

Chces sa naucit vyrabat svoje vlastne individualne svadobne mydla?

Nauč sa, ako si vyrobiť osobné svadobne mydla pomocou tohto návodu! Ľahko ich vyrobíš doma a získaš jedinečné darčeky pre svojich hostí. V tomto prípade ti navrhujeme vyrobiť mydlá v…

Chces sa naucit vyrabat svoje vlastne individualne svadobne mydla?

Nauč sa, ako si vyrobiť osobné svadobne mydla pomocou tohto návodu! Ľahko ich vyrobíš doma a získaš jedinečné darčeky pre svojich hostí. V tomto prípade ti navrhujeme vyrobiť mydlá v tvare srdca.

Čím sú výnimočné a jedinečné?

Je na nich vyryté tvoje meno, meno tvojej polovičky a dátum svadby. Ich výroba je jednoduchá a za pár minút budú pripravené na darovanie. Nezabudni, že z každého kilogramu mydla môžeš vyrobiť 10 mydiel.

Môžem prispôsobiť formu svojim menom a menom môjho partnera…?

Samozrejme, v Gran Velade navrhujeme a vyrábame túto a ďalšie formy na mydlo úplne na mieru. V tomto prípade ide o formu na srdce, ktorá má po dokončení rozmery 7,2 × 6,7 × 2,7 cm.

Môžeš si ju prispôsobiť menom a dátumom , ktoré uvedieš. Jediným limitom je, aby text sedel a vyzeral dobre… Forma je v tvare srdca a vyrobíme ti ju podľa dátumu a mena, ktoré uvedieš v komentári k objednávke.

V prípade zložitých názvov alebo názvov s mnohými znakmi konzultuj možnosti s naším oddelením služieb zákazníkom na adrese   support@granvelada.de . Táto forma je vyrobená z vysokokvalitného silikónu a vyznačuje sa tým, že je veľmi odolná, nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa veľmi ľahko používa.

  • Približné rozmery hotovej figúrky: 7,2 x 6,7 x 2,7 cm
  • Približný objem formy: 100 cm³

Rovnako ako v iných príspevkoch sme pre teba pripravili videonávod s postupom krok za krokom, aby ti neunikol žiadny detail… Stlač PLAY a vychutnaj si video…

Aké materiály potrebuješ na výrobu vlastných prispôsobených mydiel na svadbu?

Ako vyrobiť vlastné svadobne mydla

Ak si ich chceš vyrobiť svadobne mydla doma, postupuj podľa týchto krokov:

Nasekaj glycerínový mydlový základ a roztop 100 gramov v mikrovlnnej rúre pri nízkom výkone bez toho, aby zmes začala vrieť. Pamätaj, že s kilom mydla vyrobíš 10 takýchto mydiel.

Keď sa roztopí, pridaj pár kvapiek aromatickej esencie a farbiva NUDE a dobre premiešaj. Do formy nastriekaj alkohol, aby sa písmená dobre otlačili.

Naplň formu a znova nastriekaj alkohol tak, aby nevznikli žiadne bubliny. Formu je vhodné prejsť špáradlom, aby mydlo dobre preniklo do písmen.

Počkaj, kým vyschne, aby sa forma dala vyformovať a darček je pripravený!

Môžeš sa „hrať“ s farbivami a vytvoriť rôzne odtiene mydiel, všetky rovnaké, alebo ich nechať jednofarebné. Ty rozhoduješ. Je to jedna z výhod DIY!

Na blogu www.blog.granvelada.sk nájdeš mnoho ďalších nápadov, ktorými môžeš prekvapiť svojich hostí. Podelíme sa s tebou o jednoduché a originálne návody, ktoré môžeš ľahko uplatniť v praxi. Okrem toho v bezplatnej príručke o svadobných výslužkách objavíš návrhy na svadbu snov.

Nenechaj si to ujsť! A ak sú mydlá tvoja parketa, stiahni si teraz bezplatnú príručku na výrobu mydiel s informáciami a receptami na stránke www.granvelada.sk.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right